Vranjes valóban Veszprémbe tart

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. február 01..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Ljubomir Vranjest a szezon végén elengedi a Flensburg férfi kézilabdacsapata, így a svéd szakember átveheti a Veszprém irányítását. A távozás tényét a német klub hivatalosan is bejelentette.

"Alapos megfontolás után a klubvezetés úgy döntött, a szezon végén elengedi Ljubomir Vranjest. Ljubo az elmúlt években nagyon profi munkát végzett és sikereket ért el a csapattal, és ugyanilyen elkötelezettséggel fog dolgozni a szezon végéig" – olvasható a Flensburg férfi kézilabdacsapatának Facebook-oldalán.

A Dierk Schmäschke sportigazgató által posztolt szövegben olvasható, hogy amíg az utóbbi években a megkereséseket sikerült visszautasítani, ezúttal Vranjes maga kérte a szerződése felbontását, hogy Veszprémben folytathassa pályafutását.

Ljubomir Vranjes

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Daniel Reinhardt

"Több hónap gondolkodás után úgy döntöttem, 11 év elteltével érdekel egy új kihívás. Még akkor is, ha ez életem legnehezebb döntése. Számos oka van annak, hogy miért kértem a 2020 nyaráig szóló szerződésem felbontását, az egyik legfontosabb a magánéletem. Ezért hálás vagyok a klubnak, hogy támogatott. Az utolsó hónapokban mindent bele fogok adni a rácokkal együtt, hogy méltóképpen búcsúzzam Flensburgtól" – nyilatkozta Vranjes a klub honlapján.

A klub jelezte, hogy nem kíván a lehetséges utóddal kapcsolatban nyilatkozni.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...