Wayne Rooney élvezi a közmunkát

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. december 19..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Wayne Rooney-t, az Everton csatárát ittas vezetés miatt ítélték pénzbüntetésre és közmunkára. Elmondása szerint utóbbi pihentető és egyben üdítően hat rá.

Rooney-nak száz óra közmunkát kell teljesítenie, aminek nagyjából a felénél tart. A szeptemberi kihágása után két évre vették el a Manchester United és az angol válogatott egykori csapatkapitányának jogosítványát.

Wayne Rooney az Evertonban is szárnyakat kapottForrás: AFP/Paul Ellis

„Rögtön tudtam, hogy hülyeséget csináltam" – mondta Rooney, aki hozzátette, nagyon élvezi az új munkáját.

Tanulási nehézségekkel küzdő felnőtteknek segít a csatár, főleg a karácsony körüli teendőkben.

„Őszintén szólva, nagyon élvezem az egészet. Biztos vagyok benne, hogy akkor is kapcsolatban maradunk, ha már nem lesz muszáj idejárnom. A foci egyébként szóba se kerül, nagyon kikapcsol és feltölt, amikor itt lehetek" – mondta az Everton csatára, aki legutóbbi öt bajnokiján hat gólt szerzett.

Rooney-t szeptember 1-jén igazoltatták a rendőrök, amiért nem égett autójának egyik lámpája. Miután a szonda alkoholt mutatott ki a szervezetében, bevitték a rendőrségre. A mintavétel alapján a megengedett érték háromszorosát mutatták ki a játékos vérében.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...