Manapsá nagyon fontosá vált a táplákozás,egyte többször esszűk gyors ételeket .Amik szerintem egészségtelen. Kíváncsi vagyok mit jelent sztmatokta az egészséges táplákozás fontossága és hátránya(sok pézbe kerülhet)
Házi, azon belül is alacsony szénhidráttartalmú, és magas fehérje, vitamin, stb tartalmú ételek. Nem olcsó az biztos, viszont amióta átálltam erre, jobban érzem magam, csökkent a súlyom, és ami még fontosabb, előtte a labor eredményeim (vérkép, vizelet) elég gázosak voltak, azóta minden a határokon belül ami 41 évesen nem rossz.
Á ez kamu...szalonna/vörös hús fogyasztó nemzet vagyunk, semmi baj nincs ezekkel A zsírt, sót stb is kikiáltották közellenségnek, aztán meg azt mondták mégse. De látom most épp a fentiekre, meg a vajra, tejtermékekre vagyunk kibukva. Mondjuk a transzzsírokkal, gabonákkal nagyjából egyetértek (bár szerintem a gabonát úgy ahogy van korlátozni kell). Lényeg a lényeg, túlságosan ingadozik az, hogy a "tudósok" szerint mit szabad enni; pár évig ez, aztán meg az ártalmas...