Nincs mit! Nem hinném, csak mezei user vagyok egy pár torrent oldalon, anno sok warez oldalt vezettem..
Ugye ugye?! Még ha nem is egy egyedi semmihez nem fogható oldal a TEF, hisz valljuk be van a világon számos olyan fórum ami hasonló témakörrel foglalkozik. Abban sem egyedi hogy szívesen lát minden fórumozni vágyót aki érdeklődik a torrent világa, hírei felől. Netán még önálló véleménye is van egyes információ vagy hír kapcsán. Legyen az jó vagy rossz, első kézből kapott hír vagy csak egy magán vélemény. Egy fórum azért fórum hogy hogy fórumozzanak rajta! Ne csak olvassák de bátran írjanak is véleményt egyes hírekről. Abban sem egyedi hogy az oldal vezetése, aktív magja a legszuperebb, utánozhatatlan, és hibátlan. De nekünk, akik jól érezzük itt magunkat, a legkirályabbak!
Voltam már pár helyen, de az igazat megvallva ilyen jó oldalon mint a TEF még sosem. Gondolom nem kis munka van a működtetésében, hogy naprakész információkkal szolgáljanak. A fórum téma rengeteg, úgyhogy csak gratulálni tudok a Vezetőségnek, főleg a kávé főzőknek
Szerintem nagyon jól sikerült az oldal design-ja- Számos torrent szakértőt találunk itt, ami akik szívesen segítenek.
Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz. Hajra :torrent-empire