Adventi naptár December az év tizenkettedik hónapja - ?si magyar nevén az álom hava - a népi kalendárium szerint Karácsony hava, melynek 25. napján, keresztény szokás szerint ünnepeljük, a Karácsonyt. A karácsony szelleme már a hónap beköszöntét megel?z?en munkálkodott, így hát el is készítette Nektek ezt a kalendáriumot. Ennek minden részén egy-egy ajándékot találhatnak azok, akik a megfelel? napokon meglátogatják a rejtett dobozokat. Minden apró szeglet csakis azon a napon nyitható, és naponta kizárólag egyszeri alkalommal, amikor annak eljött az ideje. Aki pedig minden napon meglátogatja e rejtelmes odúkat, az karácsony napját követ? pirkadatkor újabb kalandok elé nézhet.
Véletlen sem szeretném kritizálni, nagyon jó ez az Adventi naptár, bár eléggé hasonlít a majomparádés Adventi naptárhoz. Bár lehet, hogy csak a számok hasonlítanak...
-OFF Én erre treff és zsyy annyit mondok, hogy azért egyforma az Adventi naptár a majomparádé és 1st-nél mivel a majomparádé elcsórta az ötletett 1str?l , a 1st már a 3x-ra van az adventi naptár . A régi majomparádén én meg nem láttam hogy lett volna Adventi naptár .
Re Adventi naptár Re Sziasztok! [@treff] [@zsyy] [@Van Helsing] Szerény véleményem szerint már amennyire értek hozzá (semmit) a két naptár csupán méretében hasonlatos. Tartalmilag és szerintem felépítésében, m?ködésben (programozásban) ellenben igencsak eltérnek egymástól. Az hogy 1st ötletét átvette a Majomparádé vagy fordítva nem baj, hiszen nem más járt vele jól mint mi felhasználók. Szerintem ha egy jól m?köd? dolgot átvesz egyik oldal a másiktól annak csak örülhetünk!
Re Adventi naptár Helló! Ezt a "lopást" egy moderátor (vagyis egy olyan moderátor) írja, akinek összesen 12 bejegyzése van? Felépítésben, m?ködésben is teljesen más. Az 1st oldalon a háttér képeket sem lehet változtatni, a majomparádé naptára jqueryvel lett megoldva, a Majomparádén azt is visszatudod nézni, hogy mit nyertél az elmúlt napokban (az 1st ellentétben), illetve sok-sok egyéb dologban is más. Tudtommal nem az 1st találta fel az adventi naptárat, hanem ez egy 19. századi hagyomány. De ha belemerülünk a lopásba, akkor az 1st is elcsórta egy 19. századi hagyomány ötletét. De akkor mindenki lop, még a bónuszpontokat is elcsórták az oldalak egymástól, hiszen azok se csak 1 oldalon vannak, ahogy a seed rendszer is egy bevált dolog ezért vették át több oldalon is. Vagy egy másik példa: Fürdésél te sem használsz szappant, mert a szomszéd azt használ? Nem inkább annak örülnének az emberek, hogy a Majomparádén végre látható fejlesztések vannak, hanem el?tör ez a tipikus magyar mentalitás, hogy senkinek semmi nem jó. Üdv, Majomparádé Sysop
re Maki.Sysop meg az, hogy mindig mindent meg kell magyarazni, meg a nyilvanvalot is. Mennyivel elegansabb lett volna igy: Igen, lattuk, hogy ott nepszeru, es picit atalakitva atvettuk mi is, hogy a mi felhasznaloinknak is oromet szerezzunk vele. ne ertsd felre, nagyon jo, hogy van ilyen az oldalon... en kimondottan orulok neki. es szerintem minden maki felhasznalo orul...
Adventi naptár re Sziasztok! Szerintem örüljünk,hogy van!!!Én remélem,hogy minden oldal ellopja majd ... És remélem a free leech-et is jól ellopkodják az oldalak a Bithumenr?l!! Üdv! gonzzo
Lopni fogunk továbbra is! Lopni fogunk még szabad regisztrációt, és sok-sok egyéb a felhasználók számára kedves juttatást is!
Adventi naptár Nem tudom volt-e mostanában hozzászólásom, ami után így beindult az "élet"... Egyébként köszönöm mindenkinek aki hozzászólt a témához. Csak, hogy tisztázzuk, az els? hozzászólásomban nem volt egyik oldal felé megnyilvánuló kritika sem részemr?l. De ezek után majd igyekszem még jobban visszafogni magam.
Adventi naptár -re Szia treff ! Szerintem bármilyen témát meg lehet vitatni "normális" kulturált formában. Itt ez történt. Ha beindul az élet az csak azt jelenti, hogy zajlik. Ezért ne fogd vissza magad...
re-treff adventi naptár Szia treff Szerintem se fogd vissza magadat Csak nyugodtan ird ki magadból , amit gondolsz az adott témával kapcsolatosan. és köszönet , hogy beinditottad az életet...látod-látod , jobb , ha zajlik,pereg a fórum.
re : Lopni fogunk továbbra is! Lehet hogy félre értetted amit irtam , én arra értettem ezt az elcsórlást mivel elöször ott láttam a 1st-ön az adventi naptárat , más torrent oldalon viszont nem , én annak nagyon is örülök hogy ott is van , s?t f?leg az a jobb hogy még több mindent adtok mint a 1st Máskor inkább érthetöbben és átgondolom az egész hszemet amit fogok majd irni a fórumban hogy legalább más is értse .
tényleg Ja, hogy ez a 1 st fórum... tényleg...én is mindjárt belefeledkeztem...hogy tudunk mi örülni egy kis semmiségnek...látod? Na de egy kis tere-fere csak nem árthat senkinek...hétf?n , még a f? sem n?, amúgy meg ...pörög a fórum , az a lényeg