Eden Hazard, a Premier League-ben címvédő Chelsea játékosa érdekes nyilatkozatot adott a minap, elmondása szerint ugyanis minden álmát felülmúlná, ha egyszer Zinédine Zidane keze alatt dolgozhatna. A belga sztár leszögezte, nagyon jól érzi magát Londonban és sok mindent szeretne még elérni jelenlegi csapatával, de őszintén beszélt a Real Madridot irányító francia szakemberről. "Mindenki tudja, mekkora tisztelője vagyok Zidane-nak. Mind játékosként, mind edzőként példaképként tekintek rá és bár nem tudom még, mit hoz a karrierem, álomszerű lenne, ha egyszer az ő irányítása alatt futballozhatnék. Jelenleg viszont boldog vagyok a Chelsea-nél, sok teendőm van még itt és csak a jelenlegi klubomra koncentrálok." Eden Hazard jól érzi magát a Chelsea-nél, de egy álma válna valóra, ha Zidane lenne az edzője Forrás: AFP/Adrian Dennis Bár az utolsó mondat némileg megnyugvással töltheti el a Kékek szurkolóit, köztudott, hogy a Real Madridnak régóta fáj a foga Hazardra, ezzel a megnyilvánulással pedig aligha lankadt a spanyolok figyelme. Let's block ads! (Why?) Forrás...