A következő menetben szétrúgom a segged

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. április 30..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Az IBF, a WBA és az IBO nehézsúlyú világbajnoka, a brit Anthony Joshua azonnal kihívta Tyson Furyt, miután kiütötte Vlagyimir Klicskót a londoni profi bokszgálán. Fury elfogadta a kihívást, az ukrán bunyós pedig gondolkozik a visszavágón.

Joshua az ötödik menetben küldte először padlóra Klicskót, majd a 11. menetben kétszer is, mielőtt a mérkőzésvezető beszüntette volna a találkozót (a bíróknál ekkor 95-93 és 96-93 volt az állás Joshuának, valamint 95-93 Klicskónak).

Klicsko (balra) háromszor is padlózott

Forrás: AFP/Ben Stansall

Vlagyimir Klicsko szerint úriemberek csatája volt a szombat esti. "A legjobb ember nyert ma este, egy elképesztő pillanata ez a profi boksznak. Anthony jobb volt nálam. Nagyon szomorú vagyok, hogy nem tudtam megcsinálni, amiért jöttem. Nem működött, amit szerettem volna, tisztelet Anthonynak - mondta a 41 éves ukrán bokszoló. - Természetesen van a szerződésben egy visszavágó lehetősége, de komolyan ki kell elemeznem ezt a meccset, hogy mi történt a ringben. Ugyanakkor én is ugyanúgy élveztem ezt a csatát, mint a nézők. Két úriember bokszolt ma este egymással."

Joshua (jobbra) jobb volt - ezt az ellenfele is elismerte

Forrás: AFP/Ben Stansall

Azért volt egy pontja a meccsnek, amikor összeszólalkozott egymással a két bunyós, Joshua elárulta, hogy mit mondott akkor ellenfelének. "Azt mondtam neki, hogy a következő menetben szétrúgom a seggét. A tizedik menet után az edzőim azt kérték, hogy nyerjem meg a következő menetet, de azt válaszoltam nekik, hogy be is fejezem a meccset."

A végzetes menet:

Arra a kérdésre, hogy a hatodik menet után, amelyben padlóra küldte őt Kicsko, mit érzett, Joshua ennyit felelt: "Csak szükségem volt egy kis pihenőre."

Joshua a meccs után azonnal kihívta Tyson Furyt, aki 2015-ben ugyancsak legyőzte Vlagyimir Klicskót.

Tyson Fury, akárhol vagy bébi, gyere elő, ezt akarják látni az emberek, ezt akarja látni ismét 90 ezer ember a helyszínen. Mindenkit le akarok győzni" - fogalmazott a 27 éves brit óriás, utalva arra, hogy a Wembley-stadionban közel 90 néző tombolt a szombat éjszakai meccsen is.

Fury (balra) is legyőzte Klicskót

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Friso Gentsch

Fury nem sokat váratott válasszal, a Twitteren szinte azonnal reagált: "Kihívás elfogadva. Az elmúlt 500 év legnagyobb harcát adjuk majd a világnak."

Joshua 19. profi meccsén 19. KO-győzelmét aratta, Fury eddig 25 meccséből mindet megnyerte, 18-at kiütéssel.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...