Ahol érték, ütötték a gyönyörű magyar hosszútávúszót

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. július 19..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Borzasztó körülmények között teljesítette élete első felnőtt világbajnoki 5 km-es nyíltvízi úszását Novoszáth Melinda. A fiatal magyar versenyző 28. lett Balatonfüreden, a célba érkezés után az M4 Sport csatornának azt mondta, soha életében nem tapasztalt még hasonlót.

"Sajnos nem sikerült úgy úsznom, ahogy elterveztem. Nagy volt a verekedés, amit egyszerűen nem bírok elviselni, nyilván ez a tapasztalatlanság hiánya is. Ez szörnyű volt, soha nem tapasztaltam még ilyet"

- nyilatkozta szinte még mindig sokkban a fiatal sportoló.

Novoszáth Melinda számára elfogadhatlan a vízben tapasztalt agresszió

Forrás: Novoszath Melinda Facebook

Mindenhová ütnek, a lapockámba kapaszkodva húzzák magukat, közben kihúzzák alólam a vizet. Ezt nem lehet megszokni, elviselni" - számolt be tapasztalatairól.

A törékeny sportolót szinte sokkolták a történtek

Hasonló élményekről mesélt a szám másik magyarja, Juhász Janka is, aki minden erejével küzdött végig az öt kilométer alatt. "Egy kilométer után úgy éreztem, hogy meghalok, aztán az első kör után átestem a holtponton. A verekedéssel sok bajom volt, jobbról-balról kaptam egyfolytában. A benyúlás után azt éreztem, hogy ebben a versenyben most nem volt több, de ennek ellenére elégedett vagyok magammal."

A vb alatt szakkommentátorként dolgozó olimpiai bajnok hosszútávúszó Risztov Éva szerint néhány évnyi rutinnal megfelelően tudják majd kezelni ezeket a helyzeteket a magyar versenyzők.

A szám világbajnoka az amerikai Ashley Twichell lett. A francia Muller ezüst-, a brazil Cunha bronzérmet szerzett.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...