Általános közösségi téma

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. január 01..

1. n_ben007 /

Kapott lájkok:
    17
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Köszönöm

Köszönöm szépen, remélem sikerül bejutnom :tef161:, már nagyon régóta keresem ezt a játékot :tef293:.

2. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    szívesen

Pár napon belül biztos bejutsz. Állandóan sz?rik az embereket így mindig van egy kis freereg.

3. pataki1978 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    játék

Valaki tudna ajánlani jó lövöldöz?s játékot pc-re?vin7-em van 2gb-ram

4. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    underground-gamer

pl. 10:15 -kor az volt.

5. n_ben007 /

Kapott lájkok:
    17
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Underground-gamer

Húúú, nagyon szépen köszönöm, már be is jutottam :tef161:.

6. Mester79 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    játékok(lövöldöz?s)

Crysis 1-2, Mass Effect 1-3,CoD játékok, stb...,ha ilyenekre gondoltál. :tef293:

7. n_ben007 /

Kapott lájkok:
    17
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Re: játék

Én a CounterStrike sorozatra esküszöm, az 1.6-nak ráadásul nagyon jó magyar szerverei vannak.

8. Unknown /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re. játék

* BATTLEFIELD BAD COMPANY 2
    * BATTLEFIELD 3
    * CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2
    * CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3
    * MEDAL OF HONOR 2010
    * CRYSIS 1
    * CRYSIS 2
    * Kane and Lynch 2 Dog Days
    * Homefront
    * Syndicate

9. n_ben007 /

Kapott lájkok:
    17
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Szabályzat...

Üdv, ismét lenne egy kérdésem. Mivel eléggé lassú a netem, arra gondoltam, hogy néhány acc.-ot odaadnék egy ismer?sömnek, hogy közösen használjuk. Azonban egyetlen szabályzatban sem találtam, hogy ez szabálysértésnek min?sül-e mint a multiacc. vagy nem?

10. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Re szabájzat

Szia
    Multiacc azt jelenti,ha neked több felhasználó fiókod van egy oldalon.Amit te szeretnél az nincs tiltva sehol,írd be több ip r?l jelentkezek be és sedelek.

11. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    játék

-CSILISBAB hidd el jó :tef161:

12. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Elhatározás

Mindössze két hete kezdtem el torrentezéssel foglalkozni. Elmondhatom, hogy ez a két hét alatt szinte minden kívánságom teljesült. Ebben nagy segítségemre volt ez az oldal, és néhány különlegesen rendes tag. Nagyon szépen köszönöm. Ez a két hét alatt egy olyan dolgot sikerült véghez vinnem, amit itt az oldalon soknak nem (a látottak alapján), méghozzá azt, hogy meghatároztam a céljaimat. El?ször nagyon sok oldalra fel akartam kerülni, hogy kés?bb ezeket tovább tudjam adni, pontok, meghívók reményében. Majd pedig arra jutottam, hogy így olyan lennék, mint a többség (Ha nem inged, ne vedd magadra. Akikr?l ezt írom, az ezt nem olvassa, mivel épp a cseresarokban üzletel). Elgondolkodtam, hogy ennek a cél nélküli gy?jtögetésnek semmi értelme. (hatalomvágy, 3TB ide, nCore oda...). Felkerültem öt oldalra, és rájöttem, hogy nekem megvan mindenem. BeLoad - ahol szinte minden fent van, Diablo - ahol még több, Ztracker - kielégíti a szórakozás iránti vágyat és Microbit&Majomparade - amelyek már hosszú ideje állnak a "nagyok" árnyékában, bizonyítva nagyságukat. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ha kapnék egyszer nCore meghívót, akkor nem regisztrálnék rá, hanem azt, hogy nem minden áron. Szerintem egy BeLoad és egy nCore között annyi a különbség, mint egy hipermarket és egy vegyeskereskedés között. A vegyeskereskedésben is megvan minden, csak a hipermarketben pl. 2 kenyér helyett 10 van.
    Összességében ezzel azt akarom véglegesen kijelenteni, hogy (tanulva az elején említett néhány különlegesen rendes tagtól) a mai naptól kezdve önzetlenségemmel fogom segíteni az oldalt, és a szerény, megbízható, rendes kezd? és rászoruló torrentez?ket. Magyarul amikor nekem lesz, akkor adok annak, akinek nincs. Ezentúl csak ingyen fogom adni azt, amim van. Igaz, hogy csak 30-40 kbps a feltöltésem, de tisztességesen fogok torrentezni és a lassan szerzett "vagyonomat" (meghívók, esetleg bónuszpont, feltöltés) szétosztom az arra érdemeseknek.
    Köszönöm annak, aki ezt végigolvasta, és megértette a mondanivalóm lényegét.

13. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-elhatározás

Üdv!

Csak annyit mondok, hogy elég józan gondolkodásra vall az irományod.
    Van 5 egész jó oldalad amivel tényleg azt mondom, hogy elégedett lehetsz, mint átlag felhasználó akinek tényleg semmi különlegesre nincs szüksége. Jó értelemben persze(pl: nincs szüksége egy 1200es lada felhasználói kézikönyvre oroszul hanem csak játékokat aktuális, és jó filmeket, programokat szeretné a magáénak)

Ha mondjuk semmilyen oldalam nem lenne jelenleg de ugyanannyit tudnék az oldalakról mint most, akkor én ezt az 5 oldalt választanám: 1st,Carpathians,Insane,Beload....ötödiknek nem is tudom mit választanék. Majomparádé,Teracod,Bithorlo stb... bármelyik elférne 5-nek. Bár mostanra már az MTT-t sem tudnám nélkülözni az érdekl?dési irányom miatt.(Enélkül az oldal nélkül az MTT-nek sem lennék a tagja jelenleg)

14. joco76 /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re..re ..Elhatározás

Szia.

Én annyít hozzá füznék a te hozászolásodhoz hogy:

Akikr?l ezt írom, az ezt nem olvassa, mivel épp a cseresarokban üzletel). Elgondolkodtam, hogy ennek a cél nélküli gy?jtögetésnek semmi értelme. (hatalomvágy, 3TB ide, nCore oda...).

Ebben nem értek veled egyet,mert,akik ott csereberélnek,azok tudják,mit miért tesznek!Mindenkinek megvan,mit szeretne elérni,mely oldalakra szeretne még bekerülni!Te azt irod,te elérted amit akartál,és neked ez igy jó,de vannak,akik mást szeretnének,a legnnagyobb oldalakra bekerülni,ezért lenne hatalomvágyuk??Mindenki ugy boldogul ahogy tudd!És a legnagyobb oldalakra nagyon nehéz bejutni!Amiket felsoroltál oldalak,azok is nagyon jók,ez igaz,de az is igaz,hogy azokra hogy bejuss nem kell több TB Beload upp!Te beéred azzal ami van,de van aki ennél többet szeretne elérni!És ezt tiszteletbe illik tartani!! Ami pedig az ajándékozást illeti,szertintem a legt?bbünk addot már,ezt azt ajándékba,énis ajándékoztam már,nemegyszer csak a sókadik büntetés után,már meggondolja az ember!Most is van t?bb olyan meghívóttam,aki beregizés ota ,még az oldalon se járt!Ennyí az én véleményem!De ett?l fügetlenül,tiszteletben tartom a te véleményedet ís!

Üdv: joco76

15. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Had növeljem

Had növeljem a joco76 által sugaltak táborát 2 varn és 3-4 nem használt oldal amiota meghivtam.

16. Devil / Guest

Barcada

szevasz!

Felajánlok a részedre egy darab 1st meghívót ingyen és bérmentve!

17. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    megtoldom

Megtoldom devil ajánlatát Deathlord, Carpathians, Teracod, Insane és Bithorlo hívóval.

Az igazat megvallva nem tudom, hogy ezek közül per pillanat melyiken van meghívási lehet?ség.

18. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    barcada

Kiegészitem uBit MMtorents és Univerzum meghivokkal.

19. balazs199609 / Guest

játék

Counter Strike 1.6-ot ajánlom én is ezen nyomom és imádom nagyon! :tef293: (L)

20. n_ben007 /

Kapott lájkok:
    17
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Lemezek...

Éppen ma kaptam meg az internetr?l vásárolt lemezemet, minek nagyon örültem, és már teljesen felpörögve beraktam az íróba. Rákattintok az írás most-ra és mit látnak szemeim... Hiba! Ezt nem hiszem el, az els? netes rendelésem, és nem m?ködnek a lemezek!!! Az oldal, ahonnan rendeltem firmware frissítést javasol, aminek utánanéztem, azt nem tudom, hogy jól csináltam-e, de elvileg frissítettem, de így sem m?ködik... Ha valaki járatosabb ebben és tudna nekem segíteni nagyon hálás lennék :tef10: