Hírek Itthon Amatőr volt a vasárnapi ellenzéki tüntetés több résztvevő szerint

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' macseklany hozta létre. Ekkor: 2017. május 22..

1. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

Több résztvevő is elégedetlen a vasárnapi budapesti ellenzéki tüntetéssel. Volt, aki már este panaszkodott a Kossuth téren az újságíróknak, mások az interneten írták, hogy ennél többet vártak. Többen is megkérdőjelezték a tüntetés értelmét, mások szerint pedig az egész amatőr volt.

Amíg a műsorvezetők a tüntetés résztvevőit hangolták, az esemény közösségi oldalán többen is rögtön hangot adtak nem tetszésüknek.

Mi ez a kevés létszám????? 10 ezer ember igazolta vissza, hogy itt lesz és vagyunk durván 1500-an

– írta egyikük.

Ha ilyen béna az egész, akkor még abból az 1500-ból is hazamegye a fele

– válaszolta egy másik hozzászóló.

A Műegyetem előtt körülbelül háromezer ember gyűlt össze,

innen indultak gyalog a Kossuth tér felé - írja a hirado.hu.

Az ATV több összefoglalót is készített a tüntetésből.

Ezekben többen is arról beszéltek, hogy nem voltak elégedettek a rendezvénnyel.

„Ezek a gyerekek még rutintalanok az ilyen típusú rendezvények szervezésére. És amikor beköszön a nyári jó idő, a családok a Balaton vannak, meg kirándulni mennek, nem vasárnapra kell tenni egy ilyet" – mondta egyikük.

A felszólalók sem akartak alulmaradni a hangulatkeltésben. A Soros-egyetem oktatója köszönetet mondott mindenkinek, aki kiállt az egyetem mellett.

Vágó Gábor aktivista pedig a tüntetéseken való részvételre buzdított. A beszédek nem nagyon kötötték le a részvevőket és többen is elindultak haza.

Valaki egyetlen értelmes mondatban foglalja nekem össze, miről szólt ez a mai országos megatüntetés

– kérdezte valaki a közösségi oldalán. Mint írta, szerinte ez arról szólt, hogy minden héten legyen valami, majd csak megunja mindenki.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...