Angyali Üzenet a január 18-i hétre ANGYALI ÜZENET·2016. JANUÁR 18. Ariel arkangyal - Jómód: "Amikor hallgatsz a megérzéseidre, és megvalósítod az álmaidat, anyagi gondjaid elillannak." „A jólét bőségszaruját öntöm eléd. Kérlek, nyílj meg a befogadására. A kincsek egy része ragyogó ötletek, más része lehetőségek alakjában jelentkezik majd. Együtt fáradozunk azon, hogy valóra váltsuk legfontosabb álmaidat. Kérlek, gondjaidat tedd az én vállamra. Isten és én nagyon szeretünk téged, és szívesen segítünk rajtad. Tudjuk, hogy később majd re is támasza leszel valakinek.” “Ariel szoros kapcsolatban áll az isteni mágiával, vagyis a legfelsőbb akarat azonnali kinyilvánításával. Abban segít, hogy bevonzzuk az életünkbe a küldetésünkhöz szükséges támogatást. Tudnunk kell, hogy ebben a világban normális és „fény természetű” a csodák előfordulása. Ariel aurája halvány rózsaszínű, és ha rózsakvarcot viselünk vagy tartunk a kezünkben, szívünk még jobban kitárul csodálatos szeretete előtt. Kérjünk tőle bármit, és annak megfelelően fog vezetni bennünket.” Csodás hetet! Az e heti üzenethez, Doreen Virtue “Arkangyalok” c. kártyacsomagját használtam fel.