Aranyköpések

A témát ebben részben 'Játékok' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. február 14..

1. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Dilemmáim!

- Amit az ember részegen tesz, azért józanul fizet.
    - Az ember id?nként belebotlik az igazságba, de legtöbbször feltápászkodik és továbbmegy...
    - A szex olyan, mint a fizika. Van némi gyakorlati haszna, de nem azért csináljuk...
    - Ha a májkrémben máj van, mi van a fogkrémben?
    - Ma olyan vagyok, mint a hanyag fazekas... Minden köcsögöt leverek.
    - Okos ember más feleségén tanul.
    - A hülyeségnek nincs határa, életcélom azt mégis átlépni.
    - Ne gy?zködd az agyadat! A hiba a valóságban van.
    - Mit mondanak a n?k? Azt, hogy minden férfi egyforma. Akkor miért válogatnak?
    - Ha meg akarod tudni magadról az igazságot, ízes részletességgel, csak mondd azt a feleségednek, hogy kövér.
    - Mikor a vitában már elbizonytalanodtál a saját igazadban, akkor ne mondj semmit. Csak üss!
    - Tetteink következményét, ha kell, neveljük fel!
    - Adj Uram türelmet - de azonnal!
    - Jöv?d álmaidtól függ. Ne vesztegesd hát az id?t, menj aludni!
    - Imádok a semmir?l beszélgetni. Ez az egyetlen téma, amit kicsit ismerek.
    - Ha egy férfinak nehézségei adódnak egy n?vel, sokat segíthet, ha beszél róla egy másik férfival. Nem azért, mert a másik férfi jobban ért a n?khöz, de így legalább ketten lesznek tanácstalanok egy helyett.
    - Óvakodj az állatoktól, ha inni mennek és az emberekt?l, ha inni voltak!
    - Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kett?s állampolgár vagyok.
    - Aki golyóálló mellényt visel, ne lep?djön meg, ha seggbe lövik.
    - Az alkohollal nincs semmi problémám. De nélküle...
    - Teljesen egyetértünk. Te szeretsz engem, és én is szeretem magamat.
    - Soha ne add fel! ...csak ha van rajta elég bélyeg.
    - Mondtam az orvosnak, hogy két helyen eltörtem a lábam.. Erre azt mondta, hogy menjek el azokról a helyekr?l.
    - Nincs nálam nagyobb rajongója a n?i nemnek, és ezt számlákkal tudom bizonyítani.
    - Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet... legfeljebb egy furcsa ízlés? vegetáriánus!
    - Csak akkor iszom, ha egyedül vagyok, vagy mások társaságában.
    - A székrekedés annyit jelent, hogy le se szarod.
    - Van annyi pénzem, hogy életem végéig elég legyen... ha ma délután ötkor meghalok.
    - Az értelmiség el?tt ma két út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan
    - Az agglegények többet tudnak a n?kr?l, mint a n?s férfiak, különben ?k is megn?sültek volna.
    - A gyerekek a hátsó üléseken balesetet okozhatnak. A balesetek a hátsó üléseken gyerekeket okozhatnak.

2. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    :tef293:

A n?k vígaszt nyújtanak, amire nélkülük soha nem lenne szükségünk.

3. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kiscsibe

-teljesen igazad van . volt egy németjuhászom ember nem nézett úgy rám !

4. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    edina617 re

Szia!
    Olvasva a hsz-odat,látva az avatarodat és tekintettel arra,hogy vizuális típus vagyok!
    Hááát! :tef161::tef161: Kíváncsi lennék a kutyád nevére... :tef293:
    Gonzo

5. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    oldsipi50

Szia!Oldi!
    Nekem is az van és egyet kell értsek!
    F?leg,mikor beszökik a lakásba és lelép a papuccsal... :tef293: Akkor tud csak igazán nézni :tef293:

6. joe03 / Guest

7. rambo / Guest

Három Kategóriában sorolom az
    embereket: van,akiben bizok,
    van,akiben biztam,és akiről első
    pillanattól kezdve tudom,
    hogy gyökér.

8. joe03 / Guest

9. rambo / Guest

Amíg vannak akik féltékenyek rád vagy utálnak téged,addig valamit nagyon jól csinálsz. A buta nem emlékszik és nem bocsát meg; a naiv emlékszik és megbocsát; a bölcs megbocsát, de nem felejt. A rendetlenség egyik nagy elõnye, hogy izgalmas leletekre bukkan az ember. A világvégét nem feltétlenül tûz- vagy jégár okozza. Szóba jöhet még a bürokrácia vagy a nosztalgiázás is. Ha nem akarsz balesetet okozni az utakon, vezess a járdán! A nõknek azért kell szépnek lenniük, mert a férfiak szeme fejlettebb, mint az agyuk. A boldogság titka a jó egészség és a rossz memória. Nem elég az igét hirdetni, ragozni is kell. Az eszményi férfi nem iszik, nem dohányzik, nem nõzik és nem létezik. Ha életünknek megvan a "miértje", akkor majdnem minden "hogyanját" el tudjuk viselni. A humor a méltóság támasza; fölényünket hirdetni mindazzal szemben, amit a sors ránk mér. Addig vagy fiatal, amíg tanulsz, új szokásokat veszel föl, és nem idegesít, ha ellentmondanak neked. Ha be akarsz pillantani az emberek lelkébe, és meg akarsz ismerni valakit, ne azt figyeld, hogyan beszél, hallgat, sír, vagy hogy megmozgatják-e a nemes eszmék, hanem azt, hogyan nevet. Aki szívbõl tud kacagni, jó ember. Az asszony a legtisztább tükörben sem látja soha oly feltûnõen saját homlokán a redõket, mint a barátnéi arcán. A szatíra a gyengék hagyományos fegyvere az erõsekkel szemben. Barátok jönnek, barátok mennek, az ellenség meg szaporodik. A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkozni. A koránkelés meghosszabbítja a napot, a késõn lefekvés megrövidíti az életet. A következetlen ember olyan, mint a vizesárok: egyszer árad, másszor kiszárad. A középút mindig széles, de van rajta halálkanyar. A kultúráltság legmagasabb foka a természetes viselkedés. A legjobb adni... ezt minden bokszoló tudja. A tudás hatalom, tehát a tudós nyulak mindig hatan vannak. A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. A CD-s játékok törésének lényege a CD helyes alátámasztása. A cinizmus egészséges, az irónia ébren tart. Az ember életének döntõ fázisai: hisz a Jézuskában, nem hisz a Jézuskában, õ a Jézuska. Az az erotikus, ha egy madártollal csinálunk valami finomat, perverz pedig az, ha az egész csirkével. Az igazság megszûnik igazságnak lenni, ha egynél több ember hisz benne. Ha esik, a legjobb, ha hagyja az ember. Semmi értelme a sikernek, ha nem száll a fejünkbe. Arra való. Az önbizalom egyszerûen az a nyugodt, magabiztos érzés, ami orra bukás elõtt eltölti az embert. Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van. Isten sose nem hibázik. Ezért lett õ az Isten. Gondolkodom, tehát Descartes van. Aki nem érti hallgatásod, valószínûleg nem értené a szavaidat sem. Ne lopj. A kormány nem tûri a konkurenciát. Minden nyereség csak mások kárán keletkezhet. Amit nem kaphatunk meg, azt örökké szeretjük. A politikus olyan ember, aki bármely kérdésre másról tud beszélni. Senki sem imádhatja Istent, vagy szeretheti felebarátját, ha üres a gyomra. Az emberek egyenlõnek születnek. De másnap már nem azok. A vezér ne elõzze meg nagyon a csapatát, mert könnyen farba lõhetik. Ha az emberek nem hízelegnének egymásnak, nem volna társadalom. Kétféle módon lehet felemelkedni. Vagy a magunk igyekezetével, vagy mások ostobasága révén. A szerelem a közembernek elfoglaltság, a harcosnak szórakozás, az uralkodónak üdülés. A hazugság a gyöngék fegyvere. Aki vékony jégen korcsolyázik annak a gyorsaság jelenti a biztonságot. Az emeberi nyelv az egyetlen olyan éles eszköz, amely a folytonos használat során egyre élesebbé válik. Tévedni emberi dolog, a tévedést beismerni emberfeletti. Ha próbálkozol csalódhatsz, de ha nem próbálkozol véged van. A pesszimizmus és az optimizmus közötti fõ különbség az emlékezésben rejlik. A pesszimista bármikor felidézi a tegnap sérelmeit és hibáit, de képtelen a holnap rengeteg lehetõségére gondolni. Az optimista már elõre bevéste agyába a reményteljes jövendõt. Ha az embernek annyi ötlete támadna napközben, mint amennyi egy álmatlan éjszakán, hamar meggazdagodna. A hazugság gyors, de az igazság kitartó. Nem a hegycsúcsot hódítjuk meg, hanem önmagunkat. A legtöbb ember sikert érhetne el a kis dolgokban, ha nem kötnék le a nagy célok. A gonoszság esszenciája a háború, a háborúé pedig a zsarnokság. Az ifjúság szerint az élet beláthatatlan hosszú jövõ. Az öregek szerint képtelenül rövid a múlt. Minél kevésbé van tisztában valaki önnön erényeivel, annál jobban szeretjük. A szépség Isten egyik legritkább és legdrágább adománya. Hálásak lehetünk, ha birtokában vagyunk, de akkor is, ha másoknak jutott, és mi gyönyörködhetünk benne. A buta ember az, akinek még arra sincs elegendõ esze, hogy önhitt legyen. A pesszimizmus jó oldala, hogy vagy igazad van, vagy kellemes meglepetések érnek. Miközben a legjobb alkalomra vársz, elszalasztod a megfelelõt. Ha vendégeid túl soká maradnak, próbálj meg úgy bánni velük, mint a családoddal. Ha erre sem mennek el, akkor soha. Diplomata az, aki megjegyzi egy nõ születésnapját, de elfelejti a korát. Bárki követhet el hibát. De a bolond makacsul meg is ismétli. A haláltól való rettegés az élettõl tart távol, nem a haláltól. A közgazdász olyan szakember, aki holnap tudni fogja, hogy miért nem következett be az, amit tegnap megjósolt. Ha semmit sem kockáztatsz, azzal mindent kockára teszel. Az ostoba azért él, hogy egyék és igyék, az okos azért eszik és iszik, hogy éljen. A felnõttek tulajdonképpen elkorcsosult gyerekek. Akkor áss kutat, amikor még nem vagy szomjas. Az élethez nem kell más, csak tudatlanság és önbizalom. Akkor biztos a siker. Bízzál magadban. Többet tudsz mint hinnéd. A meteorológusok valószínûleg sosem fogják megfejteni az idõjárás titkait, míg azt ki nem derítik, hogy miért olyan szoros a kapcsolat az esõ meg a hétvége között. A féligazságnak rendszerint még a fele sem igaz. Akik azt hiszik, hogy nem érnek rá a testedzésre, azok elõbb-utóbb kénytelenek lesznek idõt szakítani a betegségre. A legtöbb utazásból az izgalmas várakozás vagy az emlékezés a legjobb, a valóságban többnyire elveszítjük a csomagjainkat. Csak az a munka, ami helyett az ember szívesebben csinálna valami mást. Vágyakozzunk nagy dolgokra, elvárásaink legyenek mérsékeltek, igényeinket pedig csökkentsük. A pesszimizmus jó oldala, hogy vagy igazad van, vagy kellemes meglepetések érnek. Hogy ha nincs mit tenni, akkor kérlek azt ne itt tedd. Aki legutóljára nevet valószínûleg nem értette a viccet. Hárman is képesek egy titkot megtartani, ha közülük legalább 2 halott. A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni. Te is mosolyognál, ha tudnád, amit Mona Lisa is tudott. A válások legfõbb oka a házasság. Semmi sem segíti egy politikust jobban a kampánya során tett igéretek elfelejtésére, mint a megválasztása. A számítógépek sohasem fogják az emberi hülyeséget pótolni. Azok az emberek, akinek a látóköre szûk rendszerint széles a nyelve. Az egér nem más, mint az elefánt japán változata. Az egészség valószínûleg a halál leglassabb formája. Minden érdekes program tartalmaz legalább: - egy változót - egy elágazást - egy ciklust - és egy hibát Egy gyermek kihordása 9 hónapig tart függetlenül attól, hogy hány nõt alkalmazunk a feladat megoldásához. A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkozni. A pénz minden gonoszság gyökere, és az embernek szüksége van gyökerekre. Ha az isten számítógépes szakembernek teremtette volna az embert, akkor 16 ujjunk lenne. 1. Minket nem lehet elbocsátani!!! A rabszolgákat el szokták adni.. 2. A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva. 3. A legveszélyesebb sütemény az esküvői torta. 4. A mosoly még mindig a legelegánsabb módja annak, hogy kimutasd a fogad fehérjét. 5. A nagyotmondás ellen a nagyothallás az egyetlen védelem. 6. A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság, a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik. 7. A hibáiból tanul az ember. Vannak azonban olyanok, akik sohasem hibáznak... 8. A gödrök első számú törvénye: Ha benne vagy, ne áss tovább! 9. A tiszta lelkiismeret általában a rossz emlékezet jele. 10. A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. 11. Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerű. 12. A pénz minden gonoszság gyökere... és az embernek szüksége van gyökerekre. 13. A kritikus olyan nyomorék, aki futni tanít. 14. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas. 15. Budapesten kétféle gyalogos van: kaszkadőr és kamikáze. 16. Olyan vagy, mint a csésze. Aljas és nagyfülű. 17. Jöttem, láttam és most nem győzök bocsánatot kérni. 18. Barátok jönnek, mennek... az ellenségek gyűlnek. 19. Egyesek szerint a szó akkor hal meg, ha kimondják. Szerintem akkor kezd el élni igazán. 20. Az ideális nő olyan mind a Hold. Este jön, reggel megy. 21. Aki megházasodik, az megtudja mi a boldogság, de akkor már késő. 22. Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... 23. Engedj a kísértésnek: nem biztos, hogy máskor is lesz rá alkalmad. 24. Soha ne becsüld le az ostobaság hatalmát! 25. Aki kérdez, öt percig buta, ám aki nem kérdez, örök életre buta marad. 26. A zsenialitásnak megvannak a maga határai. A hülyeség azonban nincs ilyen határok közé szorítva. 27. A zseni okítás nélkül olyan, mint ezüst a bányában. 28. Ha könnyűnek találod azt, amit mások nehéznek, tehetséges vagy. Ha meg tudod tenni, ami a tehetségesek számára lehetetlen, akkor zseni. 29. A karfiol nem más, mint káposzta, csak főiskolát végzett 30. A döntésképtelenség legnagyobb akadálya a túlságosan nagy tudás. 31. Csak azért, mert senki sem ért meg, még nem vagy művész. 32. Kedvelem Önt. Emlékeztet rá, milyen volt fiatalnak és hülyének lenni. 33. Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! 34. Úriember az, aki nemi erőszak után hazakísér. 35. Üdvözlöm! Itt a Tűzoltóság üzenetrögzítője. 36. Ügyelj Budapest tisztaságára! Egyél meg naponta egy galambot! 37. Üldöz a munka, de én vagyok a gyorsabb. 38. Üzleti érzék: 95 %-ban érteni az emberekhez, 5 %-ban a gazdasághoz. 39. Igaz, hogy a kemény munka még nem ölt meg senkit, de hát miért kockáztasson az ember. 40. Az első kínos élményben a megszületésemkor volt részem. Egy nő feküdt mellettem az ágyban. 41. Vegyen fel a gyárba igazgató úr. Meglátja milyen kevés munkával beérem... 42. Verés közben jön-megy a székláb.

10. joe03 / Guest

11. rambo / Guest

Mikor ezt az sms-t kezedbe vetted, küldője szívesen megfogta volna a segged. Mosolyodból ítélve tetszik az ötlet, kipróbálhatnánk ennél egy kicsit többet!

Mosolyogj, ez a második legjobb dolog, amit a száddal csinálhatsz.

Tudom, rosszul fog esni, amit most írok, hidd el nekem sem könnyű, de valakitől meg kell végre tudnod az igazságot... A télapó nem létezik!

Szerelem reggel, szerelem délben, szerelem este... Azt a k*rva csaptelepet!

Biztosan fájhat már a lábad, mert egész nap a fejemben jártál!

Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi.

A gyerekek olyanok, mint az instant kávé. Könnyű őket megcsinálni, aztán egész éjjel ébren tartanak.

Aki utoljára nevet, annak lassú a felfogása.

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Drága szüleim, küldjetek 10.000 Ft-ot, hogy megnyugodjak, nincsenek anyagi gondjaitok.

Diplomata az az ember, aki meg tudja győzni a feleségét, hogy szőrmebundában vaskosnak hatna.

Te egy igen komoly érv vagy az abortusz mellett.

Olyan kövér, hogy ő a két legjobb barátom.

Az egyetlen dolog, amit az életemben elértem, a kilincs volt.

Ha élne, ma ünnepelné halálának huszadik évfordulóját.

Gondolj arra, amikor fenékbe rúgnak: néhány lépéssel előrébb jutottál!

A szerénység annak a művészete, hogy mások is rájöjjenek, hogy milyen csodálatos is vagyok.

12. rambo / Guest

én szememben egy nagy nulla vagy! -Mondták már valaha önnek ezt a nem éppen szívderítő értékelést? Ha nem, akkor nagyon szerencsés ember! És talán a ritka “példányok” közé tartozik.

Én már hallottam, sőt valami hasonlót már nekem is mondtak. Bár az is lehet, hogy sose mondták ki, csak éppen éreztették velem, velünk.

Lehet, hogy éppen a meleg családi otthonban: - Hülye vagy te ehhez, édes fiam!

Vagy talán a párunk mondta egy óvatlan, dühös pillanatában: - Kevés vagy te nekem! Most látom, hogy egy nagy senkihez mentem hozzá!

Az is lehet, hogy éppen a kedvenc tanító nénink mondta: - Te az életben soha semmire nem fogod vinni, ebben biztos lehetsz!

Talán a főnök ordította éppen:- Maga nem ért ehhez, jobb, ha nem is szól bele! A munkája semmit nem ér…

Mit érzett? Dühöt, haragot, vagy éppen elhitte és beletörődött?

No ez a legrosszabb, amit tehet ilyenkor. Elhinni. Hagyni, hogy a földbe döngöljék, a sárba tapossák, a méltóságában megalázzák és még vissza sem szól. Akkor hiányában van egy olyan tulajdonságnak, melyet önbizalomnak hívnak.

Tudatlanul azt hisszük, hogy ezzel vagy rendelkezik valaki, vagy nem. Úgy fogadjuk el, mint elementáris tényt, irányításunktól független, szerencsés adottságot. Akinek van, annak kétségtelenül elősegíti az életben való érvényesülését, még akkor is, ha kevés tudással, de nagyobb hittel és akaraterővel végzi, amit csinál.

Ha pedig hiányában van, akkor csak egy szerencsétlen flótás, aki kisebbségérzettel küzd, és nem tudja saját értékeit jól "eladni".

http://torrent-empire.me/kepfel/di/K3TK/www.gif

13. aron500 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    aranyköpés

Tudósok megállapították, hogy a rendszeres sörfogyasztás jót tesz az egészségnek. Elnézést, tudósokat mondtam volna? Úgy értettem: 'ír emberek'

14. joe03 / Guest

15. joe03 / Guest

16. joe03 / Guest

17. Fűző /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lakhely :
    ÓZD
    Mivel építő iparban dolgozok biztos egyet értetek velem
    Dolgozz keveset így nem érhet baleset

18. Fűző /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lakhely :
    ÓZD
    Hétfő Kedd a munkához semmi kedv
    A Szerda az jó nap dolgozok majd holnap
    Csütörtök Péntek vége a hétnek
    Szombat Vasárnap lőttek a gubának (pénz)hj

19. ateszka1221 / Guest

hát most erre mit mondjak?

20. Van Helsing /

Kapott lájkok:
    692
    Beküldött adatlapok:
    0
    Én is arra mit mondjak hogy eggyes tagok feleslegesen tele offolják a topicokat , ami nem az adott topicba tartozik !

Címkék :