A Marvel az Avengers képregénysorozatában a jól ismert hőseit fogja össze egy csapatba egy-egy fontos világmegmentű küldetésre. 2012-re a Paramount/Disney kívánja elkészíteni a mozifilmet, ami a már előkészült/készülő Thor, A hihetetlen Hulk, Amerika Kapitány és a Vasember filmek világát kívánja egyesíteni és így ugyanazon karaktereket a már ismert színészek fogják életre kelteni. A film rendezésre Joss Whedon kérték fel, aki többnyire tv-sorozat epizódokat készített, mint a Buffy, az Office, az Angel, a Dollhouse A felejtés ára, vagy a Glee Sztárok leszünk! egy-két részét.
Avengers Remélem jobb lesz mint a vasember 2. Amúgy egyszeri nézést minden megér. Főleg ha ingyen van.
egyveleg azért kíváncsi leszek hogy a szereplők hogy állnak egymás mellé,hisz külön külön filmekben voltak főszereplők, furi lesz hogy ezt hogyan hozták össze erre vagyok kíváncsi de remélem ütős lesz, habár amit várunk és remélünk és nagy híre van azon mindig csalódunk, túlértékeljük magunkban.
Sziasztok! A bosszúállók fent van szinkronosan. Én a Beload-ról töltöttem és néztem meg . Nagyon jól sikerült, és tényleg pazar film. 0