Magyar torrent oldalak SWZTorrent Az oldalról

A témát ebben részben 'Archívum' gebrosz hozta létre. Ekkor: 2013. február 14..

1. gebrosz /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok!

Nagyon jó ez az oldal nekem nagyon nagyon teszik az elrendezésem meg a kinézete egyszóval minden:tef293:
    De szerintem ilyen szuper oldalnak muszáj folyamatosan fejlődnie és kiemelkedni a kisebb oldalak árnyékából.
    Szerintem igazán lehetne egy nagy feltöltő verseny rendezés-e minden kategória stílusból,új régi régebbi ősrégi ritka torrentek ezzel arra utalok hogy filmek játékok zenék stb stb egyszóval mindenkinek kéne feltölteni-e legalább 1-et minden kategóriából ez persze lehet új is nem feltétel hogy régi legyen.Szerintem ez elég jó megemelné a torrentek számát az oldalon és maga az oldalt is egyedivé tenné e közben egy verseny is lenne ez az egész. + még ezek mellet lehetne a versenyben a kérések teljesítése természetesen az plusz jutalomért.

Én erre gondoltam hogy ez jó dolog lenne az oldal fejődésével kapcsolatosan mert amennyire szuper oldal sajnos annyira kevés is a torrent

Ha már küllemre ilyen szép akkor megérdemli hogy tartalmilag is egyedi legyen és bőséges szerintem.