Beload-xider Egyesülés??

A témát ebben részben 'Tracker Beszélgetések' Vendég hozta létre. Ekkor: 2015. július 12..

1. XiDeR /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Az ég világon semmi. Csak így döntöttünk, hogy a két oldal összeolvasztásával jobb oldalt hozhatunk létre. Azok az állítások nem igazak amelyek arról szólnak, hogy az oldal vezetősége lusta fejleszteni az oldalt. Hónapok óta az új oldalon dolgozunk amely egy teljesen nulláról írott motort fog kapni!

• Like Like x 1
  2. t.j /

Kapott lájkok:
    755
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Szeged
    Terveitekben látható már, hogy mikor várható a fúzió, persze nem napra pontosan csak iránymutatóan?

• Like Like x 1
  3. XiDeR /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Valamikor a jövő hónapban.

• Like Like x 1
  4. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Értem.

Tehát akkor cáfolod azokat az állításokat, miszerint a XIDER megvásárolta a beloadot, és egy úgynevezett "olvasztásra" készül?

Ha jól értelek ez az új oldal, név szerint az eStone, a beload és XIDER tulajdonosainak, illetve fejlesztőinek a közös, munkája?

5. t.j /

Kapott lájkok:
    755
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Szeged
    Köszönöm. A részleteket majd írjátok akkor a főoldalon.

• Like Like x 1
  6. XiDeR /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem vásároltam meg a Beload-ot. Összeolvadás lesz felhasználók + torrentek.

7. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Rendben. Köszönöm a segítséged, és köszönöm ezt a rögtönzött Interjút. Én magam nem szeretem a pletykákat, inkább a tények híve vagyok. Ezért kérdeztem rá a legnépszerűbb találgatásokra. Nagyon köszönöm a válaszod. Remélem még maradsz a köreinkben, hogy megerősítsd, illetve megcáfold az elkövetkező napok, hetek újabb híreit, találgatásait.

8. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hasonlít, de nem ncore koppintás. XD
    Elég ha az ember ránéz és az ncore jut az eszébe...
    Már a név is kiejtés alapján...
    Gondolkoztam mitől volt ismerős a menü és a grunge témáról :tef161: Szemre a méretek is pixelpontosan ugyanannak tűnnek.(Menüre gondolok persze) XD
    Ja bocs tudom nem koppintás haha

9. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    annyi a köze a Xider-nek a Beload-hoz hogy jelenleg egy a tulaj és most össze lesz gyúrva Beload már elég sok felhasználót össze kalapolt a név miatt ahogy te is írtad Dark és igen csak a név miatt, most lehet kamatoztatni ezen felhasználókat Xider -en. xD

szerintem ez az eStone elég gyér név, inkább nCore-v4 ez sokkal jobban csengene az eredeti nCore-on úgyse fog sosem elkészülni a v4 itt meg már legalább kész, a kinézet is hajaz rá szóval minden adott. XD

10. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Bennem nosztalgikus emlékeket ébreszt ez az ügy. XD Mikor úgy alakult, hogy az mcs mellet az infót is mi fogjuk üzemeltetni, akkor erről tájékoztattuk az mcs staffot. Pontosabban már hónapokkal előtte tudták. Az infó staff meg akkor tudta meg, mikor mi bejelentettük, h he.llo, mi vagyunk az új tulajok. hahahahahahahaha

Csak később tudtam meg, miért is nem közölt velük semmit a régi tulaj. Mert bizony nem volt ott mindenki megbízható. Ha még azelőtt kifecsegte volna valaki ezt a dolgot, h megtörténne, (mint most a XIDER esetében) én is irgalmatlanul berágtam volna.

De ugye akkor még szó se volt egyessülésről. De ott is volt 1-2 személy az infó staff-ban, akik elhíresztelték a vadászokkal karöltve, h jön a világvége. Az eredmény az lett, h csupán két személy lépett ki a staff-ból, abból egy már újra megbecsült tagunk. :tef161: Szóval ha valaki, akkor én vágom az ilyen intrikákat, mert kijutott belőlük nekem is.

Visszatérve a témához, nekem személy szerint tetszik az elgondolás, hogy a beload egy másik néven fusson. XD A fenti írásaimból szerintem érthető, hogy miért. XD

A XIDER azt állítja nem vásárolta meg a beloadot, de ha ők tulajok erre nincs is szükség. :tef161: Viccet félretéve, hogy bár adhat némi okot a gyanakvásra az, hogy azonosak a reklámok a XIDER-en:

A beloadon:

és az eStone-on:

egyenlőre még sincs okunk kételkedni a XIDER szavában. Ha csak nem tud valaki valami olyat amit én nem tudok. XD Például, hogy mi oka volna a fent említett dolgot eltitkolni az emberek elöl? Elméletek vannak dögivel, én is leírtam amire gondolok. Ti is megtehetitek.

Azon vitázni, hogy mire, vagy kire hasonlít egy még el se készült oldal, meg még felesleges. Feltételezem lesznek egyéb kinézetek is. De majd az illetékesek talán erről is adnak némi infót.

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. július 14.
  11. iNSANE /

Kapott lájkok:
    124
    Beküldött adatlapok:
    0
    Azért annyit megjegyeznék, hogy nulláról írni motort se nem hetek, se nem pár hónap kérdése, még rettenetes hozzáértéssel sem. Hacsak nem áll rendelkezésre színvonalas fejlesztők hada. Akkor viszont nem valószínű, hogy ebbe ölnék az idejüket :tef344:

12. matyika01 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Na akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba , a XIDER nem vásárolta meg a Beload-ot mivel eddig is egy volt a tulaj

13. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Csak nem a beloadot tisztelhetjük benned? XD

Kíváncsian várjuk a ti álláspontotok ismertetését.

14. matyika01 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:

Ja tényleg nem igaz hogy lusták vagytok fejleszteni azért áll a Beloadon ugyebár lassan 1 éve karbantartás alatt a játéktér a kérések menü és még sorolhatnám a rengeteg bugot , de igazatok van azzal a szabályzattal ami a XIDER-on van több mint valószínű a BELOAD userok örülni fognak :tef293: amikor nem fognak rendes minőségű filmet kapni mert a szabályzatotok még ZHR vissza vonulása előtt is tiltott volt , és még ti se tudjátok pontosan miért is , Sok Sikert az új oldalhoz , csak néha mások véleménye is fontos nem csak 2 ember dönti el közel 200.000 user helyett mi is a jó , még Te XIDER csak háttérből igazgattál a nagyját mi kaptuk az useroktól! nem hozzád mentek hogy mikor lesz ez és mikor lesz az

15. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Akkor ha jól értem a beload staff nem örül az egyesülésnek. Meg nem erősített forrásaim szerint a beload staff vezető kezében van a beload facebook, amiről a hírek származnak. Továbbá azt is megtudtam, hogy állítólag meg is lettetek fenyegetve, hogy ez meg az lesz, ha nem adjátok vissza a XIDER-nek a beload facebookot. XD

Ebből mennyi igaz?

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. július 14.
  16. matyika01 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    a fenyegetős részt nem kommentálom mert a pontosságát nem tudom :tef161: de természetesen nem örül a beload staff és feltöltői sem az egyesülésnek

17. XiDeR /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kedves beload.ws (RagnaRok)
    Te nem a beload staffot képviseled, mivel te szivárogtattad ki az oldal részleteit hogy mindenki tudjon róla, bosszúból mert szakértelmed hiánya és megbízhatatlanságod miatt lefokoztunk.

Nekünk már semmi közünk nincs a beload facebook oldalához mivel, RagnaRok volt a facebook oldal adminisztrátora amíg ki nem dobtuk. Amint lefokoztuk ő mindenkitől elvette a szerkesztési jogokat így az övé maradt és ő értesítette az egyesülésről is a felhasználók. Nem véletlenül nem tájékoztattuk egyik oldalon sem a felhasználókat. A staff örül az összeolvadásnak és mindenki tud róla valamint mindenki besegít az ötletivel a fejlesztésbe.

RagnaRok keverheted tovább a szart, de ezzel csak saját magad minősíted. :tef293:

18. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    ws
    Most akkor kik döntöttek? vagy nem mindenki akarta?vagy csak a tulaj akarta?
    Nekem ez olyan mint amikor a királynak van két gyermeke,melyiket szereti jobban.....
    A tulaj is jön? jó volna!
    mielőtt kezdődik a mutogatás

19. nCore /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mi tök jól szórakozunk rajta, minden várba kell egy bolond!

Nem, nem fogunk egyesülni a XiDeR-el.

20. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Üdv nCore! Miét nem? XD Most ez a divat. Amúgy köszi, hogy megcáfoltad ezt a fantasztikus felvetést is. hahahahahaha