Beload-xider Egyesülés??

A témát ebben részben 'Tracker Beszélgetések' Vendég hozta létre. Ekkor: 2015. július 12..

1. matyika01 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    :tef161: :tef161: ok Ncore: D
    [DOUBLEPOST=1436880385,1436880342][/DOUBLEPOST]Ncore vigyázz mert XIDER "felvásárol" titeket is :tef161:

2. nCore /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Attól nem félünk.

3. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Mivel már úgy sem titok tovább a projekt, bátorkodtam elkészíteni a világ első eStone bemutatóját: http://torrent-empire.me/index.php?threads/estone-bemutató-2015-július-14-még-a-nyitás-elött.136145/

Tegyétek a szívetekre a kezeteket, és úgy mondjátok, hogy egy kicsit se hasonlít az nc-re. XD Engem bizony emlékeztet, és nekem hihetettek, hiszen nagyon sok nc bemutatót készítettem már. XD Ha valamelyik menüt hirtelen nem tudtam beazonosítani, csak megnéztem a nevét az nc-n XD

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. július 14.
    • Like Like x 2
  4. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hát... Nem is tudom bh-n meghallgatják a usereket, ez okés. Máshol is?
    nCore vélemény erről? xd

5. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Az userek véleményét csak egy teljesen tanácstalan staff kéri ki. l.ol.l.ol.l.ol.

6. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    értelmes dolgokkal kapcsolatosan azért ki szokták kérni az userek véleményét is jobb helyeken, legalábbis abból már lehet következtetéseket levonni, persze Pistike oldalak pistike staffjai leszarják az userek véleményét magasról aztán mennek a kis buksikájuk után. xD

te is megkérdezted Dark hogy
    Nektek tetszik a hóember a chatfalon?

amikor elsőnek megláttam rá is csaptam a monitorra a légycsapóval xD xD xD

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. július 14.
  7. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Az user mindig tudja mi a jó neki, de azt viszont nem mindig, mi a jó az oldalnak. Tehát elég gyakori, hogy eltér a staff és az userek véleménye. Egy ilyen helyzetben pedig fölösleges kikérni az userek véleményét, hiszen úgy is ismerjük. Ha a beloadon megkérdezték volna akarnak e fúziót, bizonyára nemet mondott volna a többség. Ezért megkérdezni sincs értelme őket. Egy embernek is joga van dönteni tízezrek felett, ha diktatúráról beszélünk. XD És bizony a privát oldalakon az van. Biztos vagyok benne, hogy a demokrácia nem is működne.

Az idő fogja eldönteni, hogy jó döntése e a fúzió. Tehát majd eldől, hogy a beload ex vezetőségének voltak jók a meglátásai, vagy a xider-nak.

Vannak kérdések, melyekben fontos az userek véleménye, hiszen nélkülük értelmét vesztik az oldalak. De hogy melyek ezek a kérdések, azt is a staff dönti el.

Hóember XD

Igen, én is megkérdeztem, de tisztába voltam a többség véleményével. XD Mikor kiírtam a szavazást, már tudtam mi lesz a végeredmény, mert már kaptam érte hideget meleget.. Tehát ennyi erővel ki is vehettem volna szépen csentben. De akkor min háborognának az emberek? XD

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. július 15.
  8. Victory1995 / Torrentező

Kapott lájkok:
    780
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem tudom h ti hogy vagytok vele, de én nem látok hasonlóságot nCore-val. Nem is hasonlít rá! Már várom jó a kinézete. :tef293:

9. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Akkor tegyük nagyító alá mind a két oldalt:

Ncore menü:

eStone menü:

Ncore Főoldal:

eStone Főoldal:

Ezek elég szembetűnő egyezések. (Legalább is nekem azok) Én kimerem jelenteni, hogy az eStone megalkotóira nagy hatást gyakorolt az nc. De talán majd az ncore is nyilatkozik, hogy ők látnak e némi hasonlóságot.

10. matyika01 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:

köszi :tef161: látom megy a munka Xider

11. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Sziasztok!
    igen Dark egy kicsit hasonlít!de engem mint usert egyáltalán nem érdekel!
    A gombok tőlem lehetnek egyformák ,még az elrendezés is,nem vagyok informatikus de ilyen alapon minden második oldal koppintás!
    Több dolog érdekel: 1 legyen fehér alapon fekete betűs skin ( vak vagyok Ö)(=/)
    2 működjön az oldal ( nálam heti 10 feltöltés vegetálás,ezt egyedül is elvégzem)
    3 ne küldjön nekem spam és számomra lényegtelen leveleket
    Mindkét oldalon fent vagyok,egyik sem jobb a másiknál,viszont seedelek mint más oldalakra egyaránt,hogy legyen választék.

12. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Szia guzu! Nem csupán a kinézetről, vagy gombokról van szó. Az egész oldal struktúrája az nc-n alapszik. De azt is kérdezhetném melyik oldalon van még hírfolyam?

Meg is válaszolnám a saját kérdésem, mert én a saját magam mestere vagyok. XD

Ez az oldal nem más, mint egy másik nc koppintás, az nforce: http://torrent-empire.me/index.php?threads/nforce-bemutató-2015-július.132490/

Az usereket nem zavarják az ilyen dolgok. Sőt, talán még örülnek is az nc filingnek. XD

A beloadnál is a kinézetre mentek, jelzem nem véletlenül. Minél jobban hasonlít, annál több user lesz. Mert a tagok a kinézetre mennek. XD Nagyon könnyű rászedni őket egy ilyen délibábbal is.

Az eStone hasonló meggondolásból hajaz az nc-re. Ami nekik bejött, talán az eStone-nak is.

Az ncore vitathatatlanul nagy hatást gyakorol a magyar bittorent világra. Így nem meglepő, hogy pár ötletük, fejlesztésük más oldalakról is visszaköszön. Ezt felfoghatjuk egyfajta elismerésnek is. Hiszen csak a jóktól érdemes lopni. XD

13. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Annak idején az nc-re akkor jutottam be mikor a támogatási arány elérte a ..%-ot és lehetett meghívót küldeni,de nem fogott meg a kinézet inkább a tartalom mennyisége!
    Az Estone felhasználó ha nem tag az nc-n nem tudja mire hasonlít az eStone!hacsak nem tagja oldalunknak és nem látott egy nc bemutatót itt:tef293:.
    Viszont ez lényegtelen,de kérdés mi a cél!
    Költség csökkentés vagy egy valóban színvonalas oldal létrehozása!
    Inkább legyen több nívós oldal mint sok Pistike!

14. matyika01 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
  15. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Rögzítem az eddigi vircsaftot:
    xIDER, BeLoad, nCore - egyesülés ;-?
    Mindnyájukat kedvelem!
    Nálam nincs 'rangsorrend' csak "nosztalgia". A 'régi' BeLoad volt az életem egyik fontos tényezője. xIDER-re szinte véletlen kerültem be. nCore - jutalomként kaptam meghívót.
    Mindhárom oldalt nagyon kedvelem.
    Sajátos arculatuk (nem csak a skin - userek...) és tartalmuk (torrent-állományon kívül - az elv és a célok / mit, miként szolgáltassunk?).
    Ki és mely oldalnak a tulajdonosa (ezzel bizonyos nyomóerőt képes kifejteni az oldal tevékenységére) ? az engem: érdekel. Így sejthetem, hogy mily változások fognak bekövetkezni az adott oldal mentalitásában.
    A nagy-(egyesülés) és nagy-nagy összeolvadás híve:
    - nem vagyok!
    Sajnálatosan konstatálnám, hogy az illető oldal eddigi profilja átment generalba, az addigi generalból. Nos: általános és általános közt léteznek nagy-nagy különbségek.
    Amikor válogatnak a feltöltések között, mondván:
    - Hibás torrent! Olvasd el előbb a feltöltési szabályzatot!
    az nekem ótvaras...
    Az nCore bemutató nagyjából betekintést enged / nyújt az oldal szerkezetébe és stílusába - elképzeléseibe. Sosem mondtam azt, hogy kóros vagy bilódos vagyok (szájderesnek sem tekintem magamat). Mocskos, önös igények irányítanak: amely szájton fent van az, amit épen keresek és sehonnan sem tudok megszerezni. Emiatt vagyok híve a /multi/-pularitásnak. Amennyiben 3 oldal három különböző elképzelés alapján dolgozik (staff és staff illetve tulajdonos/-ok?) akkor nem ugyanazt a Harry Potter III. feltöltést látom preferálni az oldal kezdőlapján.
    Ha nekem Kovács Ákos zenéje kell (ami nagyjából mindenütt blac-listed / csak mondjuk elvetemült Zé és BeLoad) illetve elérhetetlen µBit oldalon van fent:
    oda megyek, ahol fent van és le is tudom azt tölteni (ami nekem kell).
    Efféle autokratikus öncélú igények motiválnak oldalak használatakor.
    Emiatt összeolvadás(-ok?)nak nem vagyok híve!
    Egyébként Ákos bátyánk a BeLoad oldalon:
    Nincs aktív torrent ebben a kategóriába. :tef10:
    Nos pontosan erről beszélek.

16. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Kecsi most már nagyon örülnék ha nem írogatnál képtelen hülyeségeket. Az, hogy az ncore egyesül a XIDER-el, csak a fejedben létezik. Ha veszed a fáradtságot, és visszalapozol, láthattad volna, hogy személyesen az ncore írta le, hogy ilyen nem lesz. XD

Te egymagad hozod bakker a torrent-empire.me filinget. XD

17. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Sokszor mondták már, hogy autokratikus és öntörvényű személyiség vagyok.
    xIDER oldalra eddig azt mondták: nagyon hasonlít az nCore oldalra:
    - torrent-motor
    - tartalom
    - stílus
    Amikor valami mellett erősködöm:
    * szétnézek az illető site-kon
    * keresek háttér infót
    http://birozoltan.blogspot.co.uk/2014/01/magyar-torrentoldalak-osszehasonlitas.html
    4. Xider: Új. Nagyon hasonlít az Ncore -ra: és nagyon fejlődik. Regisztrálj amíg tudsz.
    Avitt blog-bejegyzés.
    http://birozoltan.blogspot.co.uk/2014/01/magyar-torrentoldalak-osszehasonlitas.html
    Talán pont az avitt szón van a lényeg:
    - ki kinek a gyermeke?
    - xIDER mikor született és ki(-k) áll/-nak mögötte?
    Staff ismerősöm nincsen, csak figyelem a dolgokat.
    Mindhárom oldalnak a tagja vagyok / így van lehetőségem összehasonlítást tenni.
    Ztracker
    Jelenleg szponzorokat keres.
    Az oldal első torrent-site-om.
    2010.03.12. óta tagja vagyok.
    Ezt követően nagyjából 2013. szeptember 22.-én "újraindult" az oldal.
    xIDER oldalnak szintén két dologra van szüksége:
    - szponzor
    - új torrent-motor (ami szakértelmet és sok időt igényel)

18. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Most egy olyan oldalon vagy, ami sokszor első kézből jut hozzá exkluzív hírekhez, melyekhez más oldalak nem. Tehát te kereshetsz itt háttérinfót orrvérzésig, nem fogsz találni. Halkan megsúgom, ebben a topic-ban minden a témával kapcsolatos kérdésre megtalálnád a választ, ha kicsit körülnéznél. Erre te neki állsz máshol keresgélni? XD

Leírtuk, ez a beload-xider fúzió egy nem megerősített hír. Erre te közlöd, h nem találtál erre utaló híreket egyik oldalon se. XD

Továbbá mindenféle hülyeséget linkeltél, amit még a mai napig se értem hogy mi a jó franc, és hogy vág ide?

Ezen keresgéléseid közepette arra jutottál, hogy az ncore áll a háttérben. Szóval marha hasznosnak bizonyult ez a tényfeltáró hadjárat.

De amíg te öntörvényűen kutattad az igazságot, közben a XIDER és a beload is megerősítette itt a hírt, tehát igaz. XD

Az is kiderült, hogy a XIDER áll a beload mögött, szóval ők mozgatják a szálakat.

Továbbá miután az ncore staff magához tért a nevetéstől, tiszteletét tette, és világosan leírta, nem egyesülnek a xiderrel. XD

Tehát miért is kéne innen bárhová elmenni, mikor házhoz jön minden infó?

• Like Like x 2
  19. Victory1995 / Torrentező

Kapott lájkok:
    780
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Dark Angel. Ja de nekem nem az a stílus van nCore-be mert nekem az nem annyira bejövős. :tef293:
    "A beloadnál is a kinézetre mentek, jelzem nem véletlenül. Minél jobban hasonlít, annál több user lesz."
    Te most az előbb arra utaltál hogy a beload hasonlít az ncorera. Hát nem tudom de a BeLoadon semmi se hasonlít az nCorera szerintem a beload kinézete fényévekkel jobb. Lehet nem egy Beloadrol beszélünk akkor XD
    És ja tényleg van egy kis hasonlóság a estorne és a nCore között de hát ez a hagyományos jól kinézős stílus téma most nem csinálhatnak rosszat ha egyszer ez a kinézet tetszik emberek 98%-nak. :tef293:

20. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Valóban: házhoz jön az információ!
    xIDER és BeLoad egyesülés: O.K.
    nCore marad a saját birodalmában. :tef293:
    Az, hogy valójában mi történik és zajlik a háttérben:
    - nem tudhatom
    Kissé érdekes, hogy pletykák viszont felvetődtek.
    Talán alaptalanul vagy van bennük némi igazság.
    Az utóbbi időben anyagi problémák miatt több site váltott szervert illetve kereste a másik (anyagilag erősebb) partnert.
    Lehetséges, hogy a háttérben vannak számunkra nem (meg-)tudható információk.