Beload-xider Egyesülés??

A témát ebben részben 'Tracker Beszélgetések' Vendég hozta létre. Ekkor: 2015. július 12..

1. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Üdv Victory1995! Sok mindenre utaltam az elmúlt napokban, de arra nem, hogy a beload hasonlít az nc-re. XD

Én csupán azt mondtam, hogy a xider célja az volt az új beloaddal, hogy minél jobban hasonlítson a régire. Mikor volt legalább öt féle beload, mindenki az igazit kereste. És bizony sokan írták, hogy a beload.ws az igazi, mert az hajaz leginkább a régire. :tef161:

Így az sem kizárt, hogy az eStone pedig hasonló okokból emlékeztet az NC-re. De az is lehet, hogy csak tetszettek nekik az ott látott megoldások. De volt egy olyan benyögés is régen a xider részéről az ncore fórumban, hogy mi lesz, ha nem lesz ncore? Valakinek a helyébe kell lépni. Azt nem tudom már, hogy ez a kijelentés a staff-hoz köthető e, vagy csupán egy xider fan gondolatai voltak ezek. A lényeg, az is elképzelhető, hogy a XIDER ennyire előrelátó és most nem várja meg míg bezár az nc, mint a beload esetében, hanem már most csinál egy új hazát. :tef161:

2. noname23 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    A beload és a xider oldalnak 1 a tulaja (xider alias ** Előd).
    Két oldalból valóban egy lesz.

A másik jó kérdés, hogy mi lesz a végeredmény. Mindkét oldal haldoklik, főleg a beload, ami szégyen.
    Az eredeti beload virágzott, a mostani kópia kalap s*art sem ér.
    Tele van hibával, a felület még mindig a két éveset mutassa.
    Az eStone -s dolgot Én szivárogatattam ki, mert unom a banánt.
    Mindkét oldalon staff vagyok, nem szabadna erről tudni senkinek, de muszáj voltam kiírni a hírt. A mostani staffvezetők istennek hiszik magukat. bármikor leválthatnak bárkit a két oldalról, mert úgy akarják.
    Várom már az időt, amikor a két szennyoldal megszünik. Csak a jó hírnevet és a felhasználókat tévesztik meg.
    Az új oldalon elméletben egyesül az userok profiljai/mennyisége.

3. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Üdv noname23! Te már a második ember vagy a beload berkein belül, aki nem örül ennek az egyesülésnek.

A Kérdéseim a következők:

Te volnál az az ex staff vezető, aki kirobbantotta ezt a hírt, és aki jelenleg is kezeli a beload facebook oldalát?

Ha igen, mi motiválta ezt a tettedet?

Pontosan hány tagú a beload staff, és hány feltöltővel rendelkezik az oldal?

Ezekből a személyekből hányan támogatják az egyesülést?

4. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Esetleg még valaki aki magáénak érzi a kiszivárogtatást?

5. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Szia guzu! Azt csak a XIDER gondolta, hogy a beload.ws az egyenlő RagnaRok-al, és ő a kiszivárogtató.

6. noname23 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv Dark Angel.

Igen én voltam. A beload facebook oldalát én is kezelem.
    A motiválás oka egyszerű:
    Nem akarjuk az egyesülést, ellenben beload oldal fejlesztését szeretnénk. A probléma, hogy a beload oldal tulaja a xideré, így nem tehetünk semmit. Most, ha megszünik a beload az egyesüléssel, hamarosan másik tulaj veszi kezébe az oldalt. Jó lenne egy leállás a beload oldal felől.

A beload -n 3 moderátor van, 1 adminisztrátor és 1 staffvezető (van még egy staffvezető, de az álfiók).
    Xideren van egy big boss, aki vezeti a staffokat, azon belül 5-7 staff van.
    Ahogy elnézem, a xideren az van, amit a főnök mond. A beload -n a staffvezető megbeszéli a staffokkal a dolgokat és közösen találják ki az adott kérdés megoldását. Röviden két ellentétel staffkör van, aminek egyesüléskor nem lesz jó vége.
    A beload -n van 7-8 feltöltő, ezek legtöbbje szervert használnak (tulaj által fenntartottat). Xideren 3-4 feltöltő van, ebből 1-2 aktív, legtöbb feltöltést a staff végzi.
    Most xider válaszolhassa azt, hogy mindenki akarja az egyesülést, holott azért nem mernek visszaszólni neki, mert félnek tőle.
    Most, ha az egész beload staff leírja a véleményét, akkor a tulaj leváltana mindenkit. Képes erre - ez is biztos.

Másként nem vagyok Ragnarok vagy bárki, akit lefokoztak az oldalon. Az az illető, akit lefokoztak, lelépett a torrentvilágból és éli a rendes életét. Egy hete tudtam vele beszélni, bánja, hogy belevágott a beload oldal staffságába. Amennyit ő dolgozott, azért cserébe tag rangot kapott.

• Like Like x 2
  7. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Dark Angel hozzászólásában ott van a "kis ördög":
    " -A lényeg, az is elképzelhető, hogy a XIDER ennyire előrelátó és most nem várja meg míg bezár az nc, mint a beload esetében, hanem már most csinál egy új hazát. :tef161: "
    BeLoad LogIn esetében szerény személyem a beload.cc-ben 'hisz' - ezen a tárhelyen van ott az arányom és ACC-om. Tehát valószínű, hogy az ő biztonsági mentésükből visszaállított oldal az igazi.
    BeLoad elnevezést 6 site használta.
    *.cc
    *.hu
    *.ws
    Nagyjából 3 maradt talpon és működik.
    " - A hivatalos BeLoad torrentoldal. Kizárólag a beload.** címet használd, a többi oldal adathalászatra és átverésre épül. Más címeken gagyi, klón másolatok vannak... - amelyek arra dolgoznak, hogy pénzt húzzanak le tőled..."
    Ebben a vitában nem vagyok pártatlan, mert az ACC-om:
    Regisztrált 2013-09-08 21:17:35 (1 éve és 44 hete).
    Előtte egy kölcsön ACC-ot használtam.
    2013-ban bekövetkezett az oldal leállása.
    Gondolom elég sokan látták ezt az üzenetet:

"Kedves Felhasználók!
    Az oldal befejezi pályafutását. A P2P technológia ilyen célú felhasználása mára már elfáradt.
    Helyette szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egy hamarosan induló, teljesen új és ingyenes lehetőséget:
    ERRE TESSÉK"

2013. május 17.-én jegyezték be az domain nevet.

8. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Üdv noname23! Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdéseimre.

Akkor tehát te nem értesz egyet a Xider azon állításával, hogy ezt a hírt RagnaRok szivárogtatta ki bosszúból, mert leváltották. Továbbá, hogy rajta kívül mindenki támogatja ezt a fúziót.

Ha jól vettem ki a szavaidból, ti azt szettnétek, ha a beload tovább üzemelne, és megvalósulnának a beígért fejlesztések.

Tehát a beloadon 5 staff tag van, a xider-en pedig feltehetően 5-8!

Érdemes szemügyre venni a két oldal statisztikáját. Kezdjük talán a beloddal:

XIDER Statisztika:

Elég szembetűnő a különbség. A XIDER-nak százezerrel kevesebb felhasználója van, mint a beloadnak.( Persze az is kérdés, hogy ebből mennyien aktívak.) De a XIDER-en dupla anyai a torrent. A meglátásom az, hogy egy ilyen méretű oldalra, mint a beload kevés az az öt staff tag. Nagyobb gárdával még tovább lehetne növelni az oldal méretét. Talán az eStone lesz a megoldás mind két oldal problémájára. De persze az is megeshet, hogy az új oldal nem fogja tudni megtartani a beload felhasználótáborát.

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. július 15.
  9. Majika /

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Én úgy tudom, hogy a Moobs lett a Beload. A Moobs nagyon jó volt, az utóbbi gyenge, és tele van reklámokkal, felugró ablakokkal. Természetesen mindkettőn komoly User vagyok (a Moobs-on csak voltam :S). Több éves reg, komoly (aszfaltbetyár vagy betonkeverő vagy milyen ranggal :tef293: )
    Egyiken sincs jele, vagy "üzenet" az összeköltözésről.

• Like Like x 3
  10. laci9 /

Kapott lájkok:
    93
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kíváncsi vagyok,mi sül ki belőle.

11. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Üdv Majika ! Igen, valóban a régi beload előde a Moobs volt: http://torrent-empire.me/index.php?threads/moobs-speedfire-bemutató.4580/

De a mostani beloadnak semmi köze a régihez: http://torrent-empire.me/index.php?threads/beload-bemutató.861/

A beload.ws csupán egy másolat, amit feltehetően a Xider hozott létre: http://torrent-empire.me/index.php?threads/beload-ws-bemutató-2014.8207/

Hírt pedig erről azért nem találsz egyik oldalon sem, mert idő előtt lett a dolog kiszivárogtatva. A xider szerint, valamikor augusztus környékén fog megesni ez a fúzió.

12. matyika01 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    hamár a statisztikánál járunk amúgy meg , vegyük akkor a Xider-t és a Beloadot

nos:
    Xider rekord : http://prntscr.com/7t4dqa és hozzá tenném freeware anyagról beszélünk ez már maga kész vicc :tef161:

és még most találtam egy torit ami közel 3éve nincs törölve http://prntscr.com/7t4ep2 :tef161: na mind egy ez lényegtelen infrmáció

nos akkor nézzük a beloadot

http://prntscr.com/7t4f5x nem sokkal vagyunk lemaradva de tegyük hozzá hogy a beloadon 1 éve még nem volt ennyi regisztrált felhasználó és ez a torrent 40 hete került fel égen földön míg a XIDER-en 2éve 31 hete

szóval döntse el mindenki melyik oldal a jobb

még egy statisztika

a ma feltöltött torrentek

Xider: http://prntscr.com/7t4g9d

Beload: http://prntscr.com/7t4ggy

és vegyünk akkor még az inaktív torrenteket is :

Xider: http://prntscr.com/7t4ied

Beload: http://prntscr.com/7t4i1a

szóval teljesen mind egy hogy 30.000 több a torrent ha a 3/4 halott és nem tudja elérni a felhasználó az adott anyagot

és a Beload a mai napon 11:00tól kb délután 3-4 ig nem üzemelt mert nem lehetett torrentet feltölteni mint ahogy azt már mutattam az előző hozzászólásaimba :tef293:

13. kőkobaki /

Kapott lájkok:
    48
    Beküldött adatlapok:
    0
    Látom közben a beload facebook-ot sikerült visszaszereznie a XIDER-nak.

14. zonee / Guest

én nem hiszem el ezt az egészet amíg a xider-en ki nem teszik közleménybe.

15. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Maga a xider írta meg itt, hogy igaz. Imádom mikor úgy reagáltok, hogy képben se vagytok xd.

16. iNSANE /

Kapott lájkok:
    124
    Beküldött adatlapok:
    0
    Most nem az iNSANE nevében írnék, csak egy magánvélemény:
    1. Teljesen felesleges rugózni azon, hogy melyik oldalnak milyen statisztikája van. Ha a tulaj meghoz egy döntést, akkor az lesz. Persze az más kérdés, hogy a meghozott döntés logikus-e vagy sem, de ezt a tulajnak teljes joga eldönteni.
    2. Attól, hogy két oldal összeolvad, nem feltétlen lesz jobb semmi. Ha nincs rendesen menedzselve, nem foglalkoznak vele megfelelően, akkor 10 oldal is összeolvadhat, az csak rövid ideig adhat fellendülést. Még attól sem lesz jobb semmi, ha csinos az oldal, az csak egy összetevő a sok közül.
    3. Egy jól bejáratott nevet egy vadonat újra cserélni, nem feltétlen szerencsés dolog. Aki azt hiszi, hogy az endless+skyline=nCore méretben újra végrehajtható, az erősen téved. Egyszerűen nincs annyi csellengő felhasználó, hogy mégegyszer ilyen sikeres fúzió összejöhessen + lásd 2-es pontot. Vagyis teljesen magánvéleményként egy "új beload" + Xider = eStone jó eséllyel inkább csökkenést fog hozni. Az, hogy a db-ben van 100000 halott user nem jelent növekedést, maximum fals statisztikát ad.
    4. Ahol ilyen szintű ellentétek feszülnek 2 csapat között a jó működés eleve kérdéses. Megértem, hogy Xider akar valami újat hozni, csak az kérdés, hogy vajon ez-e a jó út?
    5. Ez talán a legfontosabb véleményem: egy oldal sosem attól jó, hogy mekkora (vagy épp mekkorának látszik). Kevés felhasználó is összehozhat egy jó oldalt, ha jól érzik ott magukat és mindenki dolgozik szépen. Saját tapasztalat, hogy nem a számokat kell kergetni, mert azok mindig jönnek maguktól, ha a többi dolog rendben van. A felhasználók nem hülyék. Oda szoknak, ahol jól érzik magukat.

Ezt nem szeretném, ha bántásnak vagy leszólásnak venné bárki, ez pusztán személyes vélemény, és mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem az insane nevében írtam, amit írtam. És az is valószínű, hogy sok dolgot nem látok, vagy fals infőim vannak, így akár ostobaságot is írhattam.

Összegzésként annyit, hogy sok sikert kívánok az új oldalnak, és ha valamiben tudok/tudunk segíteni, akkor szívesen - bár úgy tűnik megy minden a maga útján szépen.

• Like Like x 4
  17. matyika01 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    iNSANE +

ez egy szép megfogalmazás volt és teljesen egyet értek veled! bánom hogy nem maradtam anno nálatok , de ami késik nem múlik :tef293:

18. zonee / Guest

majd annak hiszek akinek pár darab hozzászólása van vagy a xider oldal közleményében?

19. matyika01 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:

szíved joga eldönteni kinek mit hiszel el

20. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    zonee én akkor is hinnék neki, ha nulla hozzászólása lenne, mivel ő a xider tulajdonosa. De nem kívánlak győzködni, te majd csak lepődj meg egy hónap múlva. xd

iNSANE hozzászólásával én is egyet tudok érteni. Sem én sem pedig az uts nem áll egyik oldal pártján sem. Mi csupán lehetőséget biztosítunk az információmegosztásra és a nyílt, kulturált vitára. Itt én is csak egy felhasználó vagyok, aki az igazságot keresi. Néha beletenyerelek, néha pedig hülyeséget írok, pont úgy, mint bárki más. Nem kívánom másokra erőltetni az igazam, mindenkit meghallgatok. Továbbá attól se lesz igazam, mert piros a színem. Amíg mindenki jól viselkedik, észre se fogjátok venni, h ki is vagyok én itt.

Én annak örülnék a legjobban, ha a xidernak sikerülne valahogy rendezni ezt a dolgot a beload vezetőségével.