Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. NetCigány /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Warezológus
    öngól

Azt viszont tartsuk szem előtt, hogy nem csak a felhasználókkal van most kiszúrva, sőt...egy ekkora szünet akármelyik oldalnak komoly visszaesést okoz szinte minden fronton, szóval biztosan nem jókedvükben csinálják.

2. koska13 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    érdekes,hogy egy beload

érdekes,hogy egy beload oldalt csináló emberke sem ír ide...
    sztem nem lesz az oldalból semmi..
    minek kell a sok sügérnek meg minden teóriát kitalálni vajon mi lehet meg stb...

3. ProOPcon /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Köszi

Köszi! már jó :tef161:

4. ProOPcon /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    :tef293:

Köszönöm mostmár értem :tef161:

5. CKAttila /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ha gond van a Beload torrent

Ha gond van a Beload torrent oldalon megertem de.......erdekes miert nem lehet valos
    idot megirni mikor nyit az oldal.Na akkor most indul vagy nézzünk másik oldalt???
    Valami illetékes igazán lenyugtathatná a kedélyeket!!

6. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ha gond van-re

Üdv CKAttila!

Nem tudhatjuk mi van a háttérben, és miért csúszott az indulás - számos oka lehet. Némi bizakodásra adhat okot, hogy frissítették az indulás időpontját - tehát valaki foglalkozott vele...
    És, hogy nézzünk-e másik oldalt. Akinek szüksége van addig is filmekre, játékokra stb. az biztos megteszi, illetve már megtette. Akinek viszont nem "létszükséglet" az vár.
    Biztos vagyok benne, hogy nem tesz jót a BeLoad látogatottságának a hosszú leállás, de a hűséges felhasználóik biztosan vissza fognak térni, ha újraindul... :tef293:

7. feco65 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Én per pillanat csak azon

Én per pillanat csak azon gondolkozom hogy május 20 után mi a következő ünnep. Nem lennék meglepve ha 20-adika után mondjuk az lenne kiírva hogy "Frissítve. Tervezett új indulás augusztus 20."

8. fegya963 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    feco65

Van benne valami amit írsz. Ha tényleg ünnepre építik az indulást akkor ez lesz az utolsó esélye a beloadnak, hogy induljon (május 20) .

De ha kiírják, hogy "Frissítve. Tervezett új indulás augusztus 20."
    Akkor biztos hogy kamu és nem lesz belőle semmi. En meg lecsavarodok a székről.

De várom és kíváncsi leszek, május 20 !

so good

9. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    fegya963

Szia!

Már most, ennyi idő után sem lesz könnyű dolguk, ahhoz igazán nagyot kell villantani!
    Az userek nagy része szerintem már másik oldal után nézett és elveszteni mindig is könnyebb volt az embereket, mint visszaszerezni!
    eddig egy ember mondta, hogy "várok, nincs másik oldalam"...............mondjuk ő rendőr... :tef161:

üdv. moky

10. Rastaman /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hát csak nem. Mert már ez így

Hát csak nem. Mert már ez így is unalmas.

11. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    május 20.

Én erre nem is gondoltam, május 20-a ünnep. De van benne valami, amit írsz. Ha ez bekövetkezik, azt hiszem tényleg törölhető a BeLoad a könyvjelzőkből. Nagyon sajnálnám...

12. matyocs /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    indulás május 20

Itt szerintem valaki nagyon élvezi hogy szórakozhat a néppel.Nagyon kamunak tűnik ez az időpont is.

13. Davenatic /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Software Developer , Graphic designer , Contractor
    Lakhely :
    Budapest
    Na ja!

Én is átmentem külföldi torrentoldalakra!

És őszintén szólva nem fogok könnyeket hullajtani ha a BeLoad megszűnik. Ott az nCore meg a BitHUmen ami már jobb most mint a BeLoad valaha is lesz legalábbis szerintem :tef293:

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    május 20. -re

Hali!

Messze van az még,addig van idő kitalálni,hogy mit ünneplünk május 20.-án!
    Régen amikor a haverokkal piálni mentünk,akkor nagyon sok ünnep volt egy évben,mert indokot azt mindig könnyű volt találni.
    Akkor valóban előfordult,hogy a május 20 is ünnep volt :tef293:,de azóta én is észleltem,hogy valamiért drasztikusan csökkent az ünnepek száma,és erről egy Beatrice szám címe jut eszembe.
    Ugye kitalálod barátom,hogy melyikre gondolok? :tef293:

15. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    ünnep

Üdv!

Nincs is olyan messze. Már csak ötöt kell aludni. :tef293: És nem is kell kitalálni, mert pünkösd hétfő lesz 20-án. (Bár nem is tudom, hogy akkor miért nem 19-e az indulás időpontja, hiszen az közelebb van. :tef293: )

Aki pedig nem ünnepli a pünkösdöt, az remélem azt fogja ünnepelni 20-án, hogy újraindult a BeLoad... :tef293: Szóval lesz indok az ünneplésre. Bár én 20-án aludni fogok, mert 19-én éjszaka egy éjszakai túrán leszünk... :tef293:

Ha Beatrice, akkor elsőre a Nyolc óra munka jut eszembe, másodjára meg a Pancsoló kislány... :tef293: Annyira nem ismerem a magyar rock-zenét, inkább a külföldit kedvelem/kedveltem. Na meg még korán is van ahhoz, hogy pörögjön az agyam :tef293: szóval ne adj nekem korán reggel ilyen feladványokat... :tef293:

16. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ünnep -re

Hali!

Ez nekem be sem ugrott hirtelen,hogy most akkora esik pünkösd.
    Így azonban valóban van ráció abban,amit feco65 ír,mert valóban több,mint furcsának találom én is,hogy mindig ünnepnapok vannak megadva indulási időpontnak.

ők velem ellentétben egészen biztosan előre nézegették a naptárt,és itt annak az esélyét,hogy véletlen lett ünnepnap megadva indulásnak,azt elvetném,de attól függetlenül nem tartom teljesen kizártnak azt,hogy pont így jött ki a lépés,és valóban indulni fog az oldal.(Ahogy te is írtad öt nap és úgyis kiderül)

Muszáj volt lekötnöm megam,mert nem bírtam aludni :tef293: ,ilyenkor meg már a gondolkodás az nekem sem az erősségem,ezért nem ugrott be az sem,hogy pünkösd lesz.
    Ilyenkor már csak a hülyeségen tudom törni az agyam,ezért kaptad ezt a feladványt is. :tef293: (Egyébként zenei téren én sem vagyok túlzottan járatos)
    A megfejtés:Azok a boldog szép napok!

17. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi re

Üdv!

Na ez a bizonyíték, hogy korán reggel még nem működik az agyam. Amikor olvastam a hozzászólásodat, eszembe is jutott az Azok a boldog szép napok. Viszont mire megírtam a választ, már csak az a két nóta volt bennem, amit írtam is... :tef293:

18. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    skywalker357-re

Ne aggódj van ez így barátom velem is!
    Nekem meg pl. azért nem ugrott be,hogy pünkösd lesz,mert még nem aludtam. :tef293: (Annyit tudtam,hogy a 20. az nem egy állandó ünnep)
    Ilyenkor nem is szoktam komoly dolgokkal foglalkozni,és az agyamat törni azt meg teljesen felesleges.
    Ha nap közbe írom,akkor biztosan kapásból beugrott volna neked is ez,de akkor meg nem írtam volna,mert nekem is valószínűleg eszembe jutott volna a pünkösd. :tef293:

19. zsoltberkedavid /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Holl kell regisztralni?

Holl kell regisztralni?

20. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0