Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Látogató / Guest

2. Guest / Guest

Beload

Most akkor van beload, vagy nincs?
    Ez a www.-s cím hamis lenne?

3. Látogató / Guest

Szerintem kamu oldal, mert ha

Szerintem kamu oldal, mert ha elfelejtem a jelszót, nem kellene email címet kérni tőlem az új jelszónak.

4. Látogató / Guest

Beload

Milyen e-mail címet kér neked az új jelszónak?
    " Kérted, hogy jelszavad változtassuk meg a következőre:
    ********** ( jelszó )
    Ha valóban meg kívánod változtatni a jelszavad, kattints az alábbi hivatkozásra: aztán itt a jelszócsere megerősítő linkje van.."

vagy én értettem valamit félre?

5. Látogató / Guest

Beload

Közben megnéztem jobban, és tényleg kér e-mail címet, megis adtam neki elősször egy nem regisztráltat, jelezte is, hogy a megadott e-mail cím nem regisztrált! aztán a valósat, arra megjött a megerősítő link, de nem működik, mivel nemrég mondtam, hogy az nem jön be akkor se ha te adod meg az új jelszót bejelentkezve, mert a régi szerverre irányít : beload.hu/confirm.php?checksum=a610d9... stb. - ebből áll.
    és ezért 404-es hibát ír (Not found)

ha bejelentkezés résznél kéred az új jelszót vagyis az elfelejtett jelszó menüpontra kattintasz, akkor meg véleten szerű kódot adna ha működne az elküldött link. sztem ezelőtt is kérte a mail címed hogy hova küldje a véletlenszerűen generált, új jelszód. accountomnak sincs semmi baja, tölteni is tudok az oldalról..
    Jobban hogyan bizonyítsam, hogy nem kamu az oldal?

Én mertem belépni pár napja, vagy megszívom vagy nem, de számomra nem tűnik kamunak. Még 1 utolsó kép és innentől kezdve nem érdekel, aki akar belép aki nem az nem.
    http://kepfeltoltes.hu/100213/beload__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

6. peti71 / Guest

wazzzzzzzzzzze

Ne paráztok az oldal nem kamu,csak folyamatosan javítások vannak még most is,megkérdeztem egy illetékest ö mondta. folyamatos karbantartás van, és ezért most a http://www.beload.hu/ mennek, de majd vissza fog állni a
    http://beload.hu/ majd később,gondolom akkor ez előző oldal eltűnik,be lehet lépni nyugaton.

7. Piem / Guest

Ha lenne fogalmad...

az ip és a domain összefüggésekről, akkor tudhatnád, hogy domain - t lehet kérni a www. előtaggal és ezen előtag nélkül. És ezt te mint a domain tulajdonosa megmondhatod, hogy milyen ip - hez kössék hozzá! Tudom, mert már nem egy domain - t regisztráltam, és eléggé jártas vagyok a dologban!
    Azzal, hogy a www. odakerült a beload neve elé egy teljesen másik beload - ot hozhatsz létre, ezt szeretném jelezni!!!

Egy weboldalt lelopni meg nem lehetetlen, csak okosnak kell hozzá lenni!

De egy dolgot hangsúlyozok - Nekem mindegy, hogy ki mit csinál és hova lép be!

A magam részéről az igazi domain a http://beload.hu, a www.beload.hu nem az! De ma felveszem az egyik moderátorral a kapcsolatot és rákérdezek!

8. Piem / Guest

???

Ha kiküldik a jelszavadat valahova, akkor miért ne kellene e-mail címet kérni???
    Máskülönben, hova a búbánatba küldenék ki???
    Szerintem, ha kamu akkor nem ez fogja bebizonyítani :tef293:

9. Guest / Guest

Idióták. Hihetetlen, hogy

Idióták. Hihetetlen, hogy mennyien akarják, hogy ne menjen az oldal. Ez is adathalász meg blablabla. Tört volna le apátok keze amikor befizette a havi internetszámlát, hogy ti ide tudjatok írogatni hülyeségeket.

10. peti71 / Guest

llllllooooolllllll

Piem neked üldözési mániád van,tudod mi az áll oldal belépsz név jelszó, megjegyzi ellopja, az oldal mögött nincs tartalom, a beload nem olyan, akkor ne lépj be jobb is,modit ne kérdez meg mert már én megtettem.

11. Guest / Guest

végre megy a beload:tef161: komoly

végre megy a beload:tef161: komoly

12. Piem / Guest

1. sok torrentet töltöttél

1. sok torrentet tölthettél már le aminél én vagyok az uploader!
    2. majd, ha egy 400 gépes hálózaton leszel rendszergazda, akkor lesz fogalmad róla, hogy miről beszélek!
    3. nem feltétlenül biztos, hogy nincs mögötte tartalom!
    4. majd, ha annyi csalást fogtál már meg mint én, akkor tudod, hogy mi az üldözési mánia!

13. Piem / Guest

BeLoad

Kedves tyborrex:

Nem a pesszimistáknak lett igazuk :tef293::tef293::tef293::tef293: yuppiiééé

14. Guest / Guest

...

adatbázis kapcsolódási hiba

15. Guest / Guest

Adatbázis kapcsolódási hiba

Megint SZARAKODIK a server.Röhej!!!

16. Guest / Guest

BELOAD

Még mindig sz.r a beload ezt írja egyfolytában: Adatbázis kapcsolódási hiba. Mikor lesz már jó. Meddig kell még várni?

17. novkim / Guest

-

Piem négy pontjára csak azt tudom mondani h nem ártana néha kibujni a monitor mögül egy kicsit élni is. De félre téve a személyeskedést, ha kamu oldal a http://www.beload.hu , akkor k**vajól meg csinálták, viszont ha valaki "ellopta" akkor meg milyen haszna származhat? Néhány e-mail cím amit bombázhat spam-vel. Vagy vissza nyomozhatja az összes IP címet, de az eltartana egy darabig. Én kb 3 napja használom probléma mentesen (leszámítva az időszakos leállásokat, ami gondolom természetes).

18. Látogató / Guest

Segítség kérése a Beload-hoz

Ciao mindenkinek!Legyetek szívesek már segíteni nekem azzal kapcsolatosan,hogy akkor van Beload vagy nincs vagy,hogy mi van egyáltalán!Fent vagyok egy pár helyen,de ezt szerettem a legjobban,csak most nem tudok eligazodni rajta!Megnyitás után beírom a felhasználói nevem és a jelszót is,azt írja ki,hogy rossz a jelszó(pedig tudom,hogy nem rossz!)No gondoltam akkor kérek másik jelszót(a múlt héten már kértem,de egy hét alatt sem érkezett meg),de most az éjszaka is kértem,most megjött egyből,erre fő kiír vmit,hogy ilyen összegű kérés nincs,no kértem másikat(szóval már harmadszorra),küldtek megint(a hosszú számsort beírtam felülre,ki is írja,hogy belépek)a jelszót meg bemásoltam,persze a felhasználó nevem is beírtam,de megint kiírja,hogy rossz jelszó és rossz felhasználói név(pedig tudom,hogy jó az eredeti is,mert mindenhova azt szoktam beírni..),szóval most azért megakadtam!
    Pedig nagyon szerettem az oldalt az arányom is simán 1 fölött volt,szóval nagyon nem szeretnék lemondani róla!Várok én,ameddig csak kell,csak tudjam,hogy most akkor nem megy,mert még javítják,vagy már nem is fog működni vagy csak nállam nem jó,vagy mi a helyzet??Szóval aki tud,legyen szíves már írja meg,hogy akkor most mi van!Ha meg én bénázok,akkor meg azt írjátok már meg légyszi,hogy ezzel az új jelszóval még mit kell csinálni(azon kívül,hogy beírom az eredeti helyett)!Aki segít annak előre is nagyon szépen megköszönöm a segítséget!Ciao!Fee

19. Guest / Guest

Mááá megint

Nekem megint nem jön be semmi.
    Egyébként meg TÖK MINDEGY hogy ott van-e a cím elején a www vagy nincs, mindkettő ugyoda visz.

20. Guest / Guest

Szintén

Jah ! Nah remélem újraéled !