Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    re

Szia!

Szerintem a "beosztásom" a legkevésbé sem érdekes e kérdésben. :tef293: Nem védek senkit, tényeket közöltem. A mondandóm vége volt saját vélemény, ahhoz meg talán jogom van. S attól, hogy egy oldalon mi voltam, más oldalakkal is lehetett jó kapcsolatunk, ez nem zárja ki egymást. Minden oldal másképp működik, mi úgy, ők úgy...ez sem mérvadó.
    Gondolkodtam egyáltalán felszólaljak-e a kérdésben, de úgy éreztem nem jogos az egész staffot lejáratni, amiért nem tájékoztatnak senkit. Csak ennyit szerettem volna tisztázni velük kapcsolatban. Örülök, hogy átment a lényeg. :tef161:

2. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: Darwina

Mindegyik Beload staff tag bírálata jogos, hiszen közel 2 hónap alatt bármelyikük megtehette volna, hogy beírja bármely magyar torrent oldal fórumába, a facebookra, ide ebbe a fórumba vagy bárhova, hogy "... hé' figyeljetek, ne várjatok a Beloadra, mert nem lesz soha többet..."!

Az nem igaz hogy egyetlen Beload Staff sem tag egyetlen más torrentoldalon sem, sem a facebookon, sem itt, sem máshol!

Nem igaz, hogy nem érzékelték, több 100.000 ember idegeivel játszottak és az egész országot bolonddá tették.

Hidd el nekem Darwina, jogos volt amit kaptak, ... és amit kaptak arra nem panaszkodhatnak, mert igencsak megválogatta mindenki, hogy mit mond. Képzeld el, ha nem válogatjuk meg, ... akkor mit kaptak volna ...

3. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload staff

Abban igazad van, hogy a Te korábbi beosztásodnak semmi köze a mostani helyzethez.
    Abban is igazad van, hogy leírd a véleményed, de hidd el nekünk is igazunk van, ha egy 2 hónappal ezelőtt bezárt oldal sztafjától elvárjuk, hogy az őelőttük bezárt összes többi torrentoldalhoz hasonlóan böffentsék már el magukat, hogy "kész vége, bezártunk!"

Mert ezt előttük eddig az összes magyar torentoldal staffja megtette!

Az a kérésem, hogy Te pedig ebben adj nekünk igazat ... :tef293:

4. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Érdekes :tef293:

Szia!

Fogalmazok másképp: a staff is várta mi lesz, mivel őket sem tájékoztatta a tulajdonos. Tehát nem tudtak volna miről írni, milyen információt adni, mivel ők sem tudtak semmiről. Egészen tegnapig várták mikor indul és hopp...Még azt sem kapták, hogy köszi minden eddigit, de holnaptól nem vagytok staff. Persze lehet kellenek majd az új irányban is, nem lehet tudni.
    Csak ennyi lett volna, ami miatt írtam, azaz mindenkit nem kellene lealázni ott sem. :tef293:

Aztán ki tudja mi lesz ez az egész, szerintem ki kellene várni, s utána megvitatni, hogy jó-e vagy sem...

5. csomba /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    beload

szerintem kampec dolores

6. CKAttila /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Velemeny.

Semmit sem hoz be!"" beload.cc"" néven...Kár érte jo oldal volt.

7. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Az a gond és

Üdv .

Az a gond és idegesítő hogy senki nem áll ki és tájékoztatja a felhasználókat, megy itt a találgatás és az idegeskedés ami érthető de az üzemeltetők részéről nem korrekt a hozzáállassuk.

8. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Darwina, ... honnan tudod ...

Ezt Te honnan tudod ...?
    Mert ha csak feltételezés, akkor jobban felkorbácsolod az indulatokat, mint amennyire eddig az már spontán sikerült.

Van egy ehhez hasonló fizikai kisérlet:
    Tegyél egy tálba vizet, a tál mellé pedig egy ventillátort.
    Kapcsold be a ventilátort tetszés szerinti fokozatra, úgy hogy a szél érje a víz felületét.
    Látni fogod, hogy a ventilátor szele hullámokat kelt a vízfelületen.
    Ha Te most elkezdesz a szél irányával ellentétesen fújni, akkor nem szünteted meg a hullámokat a víz felületén, ... sőt még nagyobb turbulencia keletkezik, még nagyobb hullámok keletkeznek.

Szokták ezt népiesen úgy is mondani, hogy szél ellen nem lehet pisilni, de ezt főleg fiúk tudják igazolni, hogy így van.

9. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ennyi... :tef293:

Szia!

Nem is értem, mintha nem magyarul írtam volna. Vagy simán csak az a lényeg mibe hogyan lehet belekötni. :tef293:
    Mindegy, levontam a következtetést, mindennemű torrentes információt megtartok innentől magamnak, semmi értelme írni bármit is...Ez már rég nem arról szól, amiről kellene... :tef293:

10. Ákos /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Flipstag

Szerintem tesztelnek valamit , az előbb bejött egy regisztrációs menü , regeltem is gyorsba , de mail nem jött , miután frissítettem az oldalt ez jött be .

Nincs jogosultságod az oldal megtekintéséhez!

De őszintén ő Inkább nézem egy közösségi oldalnak mint valami letöltősnek .
    Biztos tévedek de akkor is ez a véleményem . Mindenesetre érdekes ...

11. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sipi

Szervusz Sipi!
    Ahogy mi emberek különbözünk úgy a torrent oldalak is!
    Tehát nem jogos,hogy összehasonlítod a két oldalt!
    És igazából egy torrent oldalt a túlaj(tulajok) határozzák meg milyen is lesz!Az egyik tulaj közlékenyebb a staff-al a másik nem!

12. EsmeraldaApja /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Uj DIZAJN

Most mar egy uj odlal jon be.

Bal felso sarokban SmartStart felirat. Job felso sarokban bejelentkezes... haaaaaaat ez tutko nem Beload :tef161:

Mar tegnap irtam hogy ez valami CLOUDos feltoltos dolog lesz. Gondolom feltolthetsz barmit kategoriak szerint aztan amikor letoltesz ninics aranyod vagy seed kotelezetseged de viszont a letoltesi sebesseged korlatozva van.. ha gyorsab letoltest akarsz fizesd meg.

Na szerintem errol lesz it szo.

13. zoom10 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Flipstag

A SmartStart csak egy Wordpress téma neve. Minthogy az egész új oldalon is látszik, hogy ma kezdték el csinálni a nulláról.

14. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT

Szervusz Lucifer!
    Jogos?????
    Miért is????
    Honnan tudod,hogy a tulaj bármit is elmondott a staff tagoknak!Lehet,hogy semmit!És akkor ezt a semmit kellet volna elmondania a staff tagoknak más oldalakon,vagy esetleg itt!???
    De még ha tudtak volna bármiről is,de a tulaj megkérte őket,hogy ne beszéljenek róla,akkor mi van!

ÉN ha staff tag lennék(egyébként vagyok),és a tulaj megkérne,hogy ne beszéljek semmiről sem,én megtenném!A számon lakat lenne,még akkor is ha itt mindenki kíváncsi lenne!!!
    Én ezt tartom fernek,ha már egy oldal tulaja megbízik bennem és staff taggá tett!

Higgyétek el,én is szomorú vagyok,de nem fogok vádaskodni,vádolni senkit sem!
    Vannak dolgok amiket el kel fogadni,és kész!És ez ez!
    Azt hiszem maradt még torrent oldal amiről lehet letölteni! :tef161:

15. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Darwina

Szervusz!
    Kérlek ne légy mérges!És maradj köztünk továbbra is!Kellesz!
    Kérlek ne engedd,hogy valaki kötözködése elvegye a kedved!

úi.:Lucifer meg ha visszajön,és rájőve a baklövésére remélem lesz benne annyi,hogy bocsánatot kér tőled,hogy "félreértelmezte" az írásod!

16. Dávidbeload /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem lesz Beload !!!

Kedves Felhasználók!

Az oldal befejezi pályafutását. A P2P technológia ilyen célú felhasználása mára már elfáradt.
    Helyette szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egy hamarosan induló, teljesen új és ingyenes lehetőséget:Erre tessék!
    FLIPS TAG ez az új oldal a Beload helyett :tef10:

17. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    pipus
    -nem vitatkozok semmin . én nem vagyok jól értesült csak azt írtam amit tudok. nem védek senkit aki 2 hónapig hülyít .oldalak igaz nem egyformák de szerintem te magad sem hiszed egy ilyen kaliberű oldalnál csak a tulajok tudtak mindent. mert az vicc lenne.

18. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    vicc,de

Szia Sipi!
    Lehet,hogy vicc,de mi van ha igaz????

19. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    hmm

Szia!

Ezek szerint nem hiszed amit írok? Érdekes, amikor pont a beload kapcsán kértem egyik staff tagot, hogy segítsen megtalálni egy csalót, akkor nem kérdezted meg hogyan tudom ezt kivitelezni. :tef293:
    Nem felhánytorgatás, de ez most nagyon rosszul eset...

20. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem a te szavaid

Kedves [ @Darwina ] .

Nem a te szavaid hihetőségével van gond és amit írtál érthető is legyen úgy és akkor mindenki boldog lesz , ami a gond hogy nem kommunikálnak , volt nagyobb oldalakon is leállás és megvolt a tájékoztatás (Twitter) .