Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Beload re./re
    Igazad van greg81 megy a találgatás a semire,ahogy te is énis kiváncsi leszek az uj oldalukra,ha rossz nem lépek be és törölnek.De nem bolondok azok akik az ország második torrent oldalát csinálták,tudatosan álnak neki hogy nekünk tetszik e majd kiderül.

2. spy666 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    egyszerű júzer

Sziasztok!

Nem ma kezdtem a torrentezést, (bho-n több mint 5 és fél, magon több mint 5 éve vagyok) megfordultam több kisebb nagyobb trackeren, de a pofám leszakad ettől a móditól. Kicsit több mint 3 éve lehettem fenn talán és ez idő alatt több mint 2,5 terra feltöltésem lett 3-400G letöltés mellett. Azt hiszem ez mutatja a hozzáállásom az oldalhoz, megtiszteltem azzal, hogy becsületesen visszaosztottam amit ameddig lehet. Szóval úgy gondolom, annyit megérdemeltem volna, hogy kulturáltan elhajtanak a f*szba és nem szivatnak 2 hónapig a semmiért. Nem mondom, hogy nem fogok tudni élni nélküle, anno a DS elvesztése engem jobban "szíven ütött", de ők legalább normálisan szóltak... De mondhatnék még követendő példát ilyet... Ennyit erről.

üdv spy

update: ami pedig az új oldalt illeti, várom az infókat, aztán majd megnézem magam is. Valószínűleg fake adatokkal, aztán eldől, hogy lesz-e éles reg.

3. jozsi81 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload re.
    nem kitaláljuk. regisztráciohóz keresztnév és vezetéknevet kér. belépni email és jelszó kell. ez mindent elárul. ez nem torrent oldal lesz.

4. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    jozsi81 re

Szia!
    Nos,a kitalál szónak két jelentése van,olvasd el még egyszer, melyik illik bele a mondatba.
    Kitalál=rájön
    És írtam én olyat, hogy már pedig az torrent oldal lesz? Pontosan egyel felette azt is írtam, a Beload új oldalt ígért, nem pedig új torrent oldalt.
    De a lényege nem is ez volt a hozzászólásnak,hanem az, hogy még el sem indult az oldal,egyesek már tudják, hogy rossz lesz.

5. Impulsive /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload,Flipstag?

Ennyire védték le az oldalt:

http://flipstag.com/data/template/

Tessék így fog kinézni:tef161: SmartStart template weboldal motort használják. Nem tartott sokba megtalálni.

Ennyi idő alatt már legalább saját oldalt írtak volna meg minthogy ezt használják.(Egyébként 15$ a licence ennek a kinézetnek a használatához:tef161:)

6. zsozso56 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload

Szép napot, szomorúan vettem tudomásul a torrent oldal megszüntetését.Elég hűséges voltam hozzá 15TB.feltöltéssel amiből 2 TB-ot elajándékoztam. Vannak más lehetőségek és valjuk be őszintén a torrentek magját majdnem minden oldalra feltöltik!(feltöltjük).Ki tudja mi történt? Senki, mert nem árulták el! Ez van.

7. lolek /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Tatabánya
    beload?

szerintem két lehetőség van.
    1.fizetős letöltő oldal lesz. ha gyorsabb letöltést akarsz akkor fizess! (vannak hasonló oldalak)
    2.kevés pénz jött be az oldalról.(pl. hirdetés)ezért olyan közösségi oldalt akarnak csinálni ahol több lesz a hirdetés (több pénz)
    véleményem szerint teljes bukás lesz a tulaj részéről egy kicsit elszámította magát.

8. lolek /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Tatabánya
    torrent oldalak

Ztracker-ra lehet jelentkezni.folyamatosan várják a segítők és a feltöltök jelentkezését. van élet a beoladon kívül is. pl. az ncore-n is van lehetőség regisztrálni,csak meghívó kel.

9. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: lolek --> beload

Azt hiszem figyelmen kívül hagytad, hogy a beload egy új és ingyenes lehetőséget kínál majd.

Viszont lehet, hogy figyelembe vetted azt is, hogy a beload staffnak (bocsánat, ... beload tulajdonosnak ...!!! )az utóbi időben abszolút nem lehet hinni ----> lásd: május 1 ... május 20, ...

Így bármi lehet :tef161:

10. Rico /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    :tef239:(

81 Tb feltöltés...
    csak seed-ből.
    Ennyi volt.. legalább annyit kaptam volna, hogy köszi palimadár.
    Picit hüppögök...

11. Muffi /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload

Én ezt nem értem... Ott van hogy: "Regisztráció és Publikus Béta: 2013.05.22 14:00" Akkor most 14 órakor lehet majd csak regelni? meg mi ez az oldal? Valaki tudd vmi bővebb infót erről a Flipstag-SmartStart-ról? :tef239:

12. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nézd, ... aza helyzet, hogy május1-én és május 20-án mi már átestünk egy orbitális átverésen.

Flipstag .... Hmmm ...

Esetleg a jövő heti lottószámokat nem szeretnéd ...? Nagyobb valószínűséggel bejönne szerintem, mint egy Beloaddal kapcsolatos bármilyen jóslat, ...!

13. maximus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload !

Szerintem , és remmélem is ez is hasonló lessz mint a Beload bár az volt a kedvencem így nehezen válthatja fel a helyét bármely oldal igaz van más letöltö oldalam azok is jók ,de én a Beloadot nagyon szerettem! :tef10:

14. Resouler /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    szerintem ez egy vicc xDez

szerintem ez egy vicc xD

ez tuti hogy bukta senki ne regeljen nem éri meg xD mi a faszomez?:tef161:
    mert hogy köze nincs a fel-le töltéshez azis biztos:tef318:

15. Gergo992 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    flipstag

Lehet hülye feltevés, de mi lenne ha elkapták a bealod tulajdonosokat, csináltak gyors egy oldalt, regisztrálunk a flipstagra és adatainkat láthatják. Mostanában még jobban utban vannak a torrentezők. Ha ez lehetséges valahogy én kinézném a hatóságból.

16. EsmeraldaApja /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    kerdesek kerdesek kerdesek

a beload.cc mert nem mutatja a flipstagot? Mert nincs autoamatikus atiranytias? Mert vettek le azt a par sornyi infot ami ott volt 2 nap utan?

??????????

Ez most mar tenyleg nagyon buzlik.

17. takarOS /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    :tef293:

Épp ugyan ezt gondoltam én is.

18. jozsi81 /

Kapott lájkok:
    0