Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Guest / Guest

BELOAD

Szerintem most már sok usert el fognak veszíteni. Most, hogy újra indult sem voltak már olyan sokan. Ha ez a leállás is hosszabb lesz szerintem már nem sok jóra számíthatnak. Kihal a beload.

2. Guest / Guest

peti71

Technikai Szünet. - B?vebb felvilágosítás holnap!

Ezt nem hiszem el.

3. Látogató / Guest

ha gondolod......

Ha leirod ide a felfasználó neved akkor irok az oldalon valakinek (helpdesk vagy staff)
    hogy nézze meg mért nem müködik nálad vagy küldjön neked mail-t igaz ma megint nemm müködik az oldal meg lehet holnap sem fog a jelek szerint de azért ha tok segitek

Ciao mindenkinek!Legyetek szívesek már segíteni nekem azzal kapcsolatosan,hogy akkor van Beload vagy nincs vagy,hogy mi van egyáltalán!Fent vagyok egy pár helyen,de ezt szerettem a legjobban,csak most nem tudok eligazodni rajta!Megnyitás után beírom a felhasználói nevem és a jelszót is,azt írja ki,hogy rossz a jelszó(pedig tudom,hogy nem rossz!)No gondoltam akkor kérek másik jelszót(a múlt héten már kértem,de egy hét alatt sem érkezett meg),de most az éjszaka is kértem,most megjött egyből,erre fő kiír vmit,hogy ilyen összegű kérés nincs,no kértem másikat(szóval már harmadszorra),küldtek megint(a hosszú számsort beírtam felülre,ki is írja,hogy belépek)a jelszót meg bemásoltam,persze a felhasználó nevem is beírtam,de megint kiírja,hogy rossz jelszó és rossz felhasználói név(pedig tudom,hogy jó az eredeti is,mert mindenhova azt szoktam beírni..),szóval most azért megakadtam!
    Pedig nagyon szerettem az oldalt az arányom is simán 1 fölött volt,szóval nagyon nem szeretnék lemondani róla!Várok én,ameddig csak kell,csak tudjam,hogy most akkor nem megy,mert még javítják,vagy már nem is fog működni vagy csak nállam nem jó,vagy mi a helyzet??Szóval aki tud,legyen szíves már írja meg,hogy akkor most mi van!Ha meg én bénázok,akkor meg azt írjátok már meg légyszi,hogy ezzel az új jelszóval még mit kell csinálni(azon kívül,hogy beírom az eredeti helyett)!Aki segít annak előre is nagyon szépen megköszönöm a segítséget!Ciao!Fee

4. Guest / Guest

Beload

Szerintem nagyon jo torrent oldal, de nem hasonlitanám az Ncore hoz .. És megint rosz a Beload. Pedig nincs egy honapja hogy meg javitoták.. Most megint lesz egy honap szünet?? Ez már viccnek se jó sajnos.

5. Guest / Guest

Ez már nem igaz

Ezt már nem hiszem el most lett jó a beload és tessék bővebb információ holnap!Miért nem lehetett volna egyből kiírni hogy mi van hát sajnos én is így vélekedem remélem nem lessz igazam de ha így folytatja a beload akkor becsődöl.

6. Guest / Guest

Huss Beload

Nokérem szépen akkor ennyit a beloadról.

exem faxom meg áll ,hogy mit művel ott a tulaj,nem elég,hogy hetekig szivatta a juzereket már megint szivatja.

Azt hittem/tük gyorsabb lesz...nem lett még inkább rosszabb.
    Azért nem smmi,hogy idestova majd 1 honapja csak nyögvenyelés van. Kifogás az van,szerelünk,javitunk.........
    nagy lótüdőt!
    Rengeteg juzer elmegy azok is akik kiválóak voltak.
    Csendben meg jegyzem a rosszakért nem kár.
    Rengeteg nicket kitiltottak csalás miatt?! Holott náluk volt a hiba.
    Szvsz a tulaj egy szélhámos pénzhajhász tróger.
    Szivesen jártam oda mert volt mindig új a nap alatt pl Divx Eng .Ezután már csak immel-ámmal ha egyáltalán még müködni is fog valaha(rendesen)
    Szegénységi bizonyitvány az ahogy és amint semmibe nézik a juzereket,szégyen és gyalázat.

7. Guest / Guest

New szerver?

Mit ér az új szerver ha semmivel sem jobb?
    Nem is igazán ez a gond hanem,hogy nem értesítenek,hogy full leállás lesz,egyszerűen kiírják várj.Technikai szünet. Már nevetséges és szégyenteljes ami ott folyik. Láttam más trackereket költözni érdekes ott egy nap alatt minden pikk pakk elrendeztek.
    Ez is mutatja,hogy a beloadon kontár tulaj van és kontár a programozó is ha egyáltalán van.Végül is már mindegy 2 éves tagságom ott már befejeztem 3.4TB fel és 1.2TB le vel. Elég volt a széditésből. Byby beload.

8. Guest / Guest

Popupp

Technikai Szünet. - Bővebb felvilágosítás holnap!

A holnap már ma van idiótá!

9. Aszpik / Guest

:tef161:

Azért holnap mert így ismét elhúzhatják napokig akár hetekig:tef161:

10. Guest / Guest

Hol van már a régi beload?!

Hulladék,ingyenélő tulaj,semmit sem érő tracker .
    Meg érett a végképp eltörölni kategóriára.
    Tegnap lesz a holnapja,adj egy csókot a valagamra:tef293:)

Ismerős dal? No ezt tedd ki az ablakba beload tulaj.

11. csabee96 / Guest

BeLoad

Elég sokan nem tudják, de belsőbb információk alapján a BeLoad-nak az elöző leállása nem technikai szünet volt, Ill. az volt, csak nem úgy ahogyan bevallották "alkatrész hiány" mert elkapták az oldal tulaját és lefoglalták a winchesterét a szervernek. A mostani leállást nem tudom miért volt, utána járok és lefogom ide írni. És még annyi hogy elég pofátlan módon irogatják ki a dolgokat hisz a mostani BeLoad egy hulladék elégsokszor írja nekem hogy "adatbázis hiba" nos erről beszélek. Ezentúl Ncore-t vagy BitHUmen-t fogok használni. (megjegyzem a BeLoad-al semmi baj az ég világon személyszerint nekem meglehetősen tetszik, de akkorse egy Ncore:tef293: )

12. Guest / Guest

beload

Valóban érdekes, hogy akármilyen infót próbált valaki kicsikarni belőlük, hogy miért volt az első leállás nem mondtak rá semmit. Mint ha nem is kérdeztél volna semmit. Ha valóban alkatrész probléma lett volna szerintem biztos elmondták volna miért kellett volna azt titkolni. Én elhiszem, hogy lefoglalás volt vagy valami hasonló.

13. csabee96 / Guest

beload

hát figyelj.. haverom ismeri főadmint beszélt vele.. mondta hogy lekapcsolták az oldalt.. ez nem lehetséges hanem ez így volt!:tef293:

14. Guest / Guest

Beload

Engem nem érdekel miért nem megy a beload. A lényeg, hogy menjen. Nem volt még dolgom se a staffal, se a tulajjal, ezek után ugy gondolom elég elbaszott egy társaság volt, ha most ennyi problémával kell szembenézniük.

15. Guest / Guest

Beload

Szánalmas hazudozó tulajok,arra se képesek,hogy frissitsenek a régen lejárt ekkor+akkor leszünk írásaikon.
    Mocskos banda!
    Azért a staff csapat se piskóta,egy sem írt eddig ide,hogy tényleg költözünk,sorry. Meg is érdemli ezek után a beload ha kinyiffan.

16. Guest / Guest

Válaszok

"Elég sokan nem tudják, de belsőbb információk alapján a BeLoad-nak az elöző leállása nem technikai szünet volt, Ill. az volt, csak nem úgy ahogyan bevallották "alkatrész hiány" mert elkapták az oldal tulaját és lefoglalták a winchesterét a szervernek. A mostani leállást nem tudom miért volt, utána járok és lefogom ide írni."

Mégis honnan tudod? Bizonyítsd már be légyszíves?!
    Sose lehet tudni mikor hibásodik meg valami, azt pótolni kell, most nem értem, ha valaki nem tud pontos információt az hallgasson, és nem mindenféle félrehallott információból kellene csinálni egy új hírt, ami nem igaz.

"Hulladék,ingyenélő tulaj,semmit sem érő tracker .
    Meg érett a végképp eltörölni kategóriára."

Erre én azt szoktam mondani az életben, hogy akinek tetszik tetszik, akinek nem, viszlát.
    Vagy csinálj magadnak egy jobb oldalt, mint a Beload jó? És akkor majd azt fogják az emberek fikázni neked, hogy esne?

Nem ismerem a tulajt, de ha véleményt nyilvánítasz, igyekezz ne másokat megbántani, mer az ilyenen fel tudom kapni a vizet, de rendesen.

17. Aszpik / Guest

De

De az ellenkezőét se tudja bizonyítani senki így nem lehet tudni hogy igazak-e a hírek vagy sem.

Az viszont tényleg nem szép és az oldat min?síti hogy majdnem 90.000 user létszám ellenére semmi infót nem közölnek.
    Az asva-n is csak annyit tudnak hogy nem megy és kész pedig eléggé belefonódnak minden problémába:tef161:

18. Guest / Guest

rfgdg

"Sose lehet tudni mikor hibásodik meg valami, azt pótolni kell, most nem értem, ha valaki nem tud pontos információt az hallgasson, és nem mindenféle félrehallott információból kellene csinálni egy új hírt, ami nem igaz. "

Miért nem mondták meg senkinek, hogy miért volt a leállás? Ha alkatrész hiba lett volna nem lett volna értelme titkolózni.

19. Guest / Guest

Válaszok

Nem ismerem a tulajt, de ha véleményt nyilvánítasz, igyekezz ne másokat megbántani, mer az ilyenen fel tudom kapni a vizet, de rendesen.

És akkor mit csinálsz?

ledudlizod magad? Suttyókám.

20. Guest / Guest

user

Kész katasztrófa hogy az Ncore nevét emlegetitek,
    az a tökéletes tracker ahol 10-12éves gyerekek ökörködnek? A Beloadnak legalább van egy szinvonala amit hoz.