Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Megtudlak érteni , minek egy

Megtudlak érteni , minek egy olyan oldal tagjának lenni akik annyira nem méltatják a felhasználókat hogy elmondják ennyi volt vagy ez + az lesz valamikor , nem érdekel ez az oldal .

2. Rico /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Gratulálok!

Kedves Beload staff-ok!

A világért sem akarom, hogy elbízzátok magatokat, de ez roppant sz@rul néz ki. Melyik?tök döntött két pipilés közt úgy, hogy ezt meg kell szülni?
    Ez még egy béka fenekét sem súrolja... alulról.
    Ne pazaroljátok rá drága időtök, inkább foglalkozzatok a kedves családotokkal.. de ha kérhetem, az utódnemzést hagyjátok ki... kár ezt a génállományt tovább örökíteni.. :tef10:

3. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    A Beloadnak vége, megszűnt az

A Beloadnak vége, megszűnt az oldal, most kereshet minden Beload felhasználó másik torrent oldalt. 3 terra up 5 év alatt és most ment a levesbe. Flipstag meg mivel nem torrent oldal egy totál felesleges valami még regelni sem érdemes rá, viszont Bithorlon épen free reg van még, sokkal inkább ajánlom BHOt ha valaki oldalt keres magának.

4. geek85 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Vélemény

Üdv mindenkinek!

Én is régi Beload tag voltam (a moobs-tól kezdve) és sajnálom, hogy megszűntek.
    Kipróbáltam ezt a flipstag dolgot egy eldobható email címmel (csak a biztonság kedvéért) és szerintem ennek semmi köze nincs a beload csapathoz. Ha valaki képes volt ilyen hosszú időn keresztül sikeresen működtetni egy ekkora torrent oldalt, az nem hiszem, hogy előrukkolna egy ennyire amatőr semminek sem nevezhető valamivel. De komolyan, a flipstag úgy néz ki, mint egy kezdő, a webszerkesztéssel csak most ismerkedő tizenéves pistike első próbálkozása. Eleve halott ötlet egy sokadik közösségi oldalt létrehozni, bugyuta feltöltési funkciókkal, és torrent megosztással keresztezve.

Egy 5 perces nyomozást követően kiderítettem, hogy a flipstag.com domaint egy bizonyos Martynas Simkevicius nevű emberke regisztrálta és még további 35 cím is az ő tulajdonát képezi.

Fogalmam sincs, hogy jön ő a képbe és persze az is lehet, hogy én tévedek.

5. Impulsive /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    .

Hát nekem bűzlik hogy a szerver is Litvániába van, és a csávó se magyar.

6. oniwhite /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ez enyi volt.

beload
    szerda
    Sajnalattal kozoljuk hogy a Beload.cc oldal mukodeset befejezte nem tudtuk meg menteni sajnos elveszett minden igy tovabbi jo torrentezest kivanunk mas oldalakon udv/beload staff

7. oniwhite /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ez enyi volt.

a facén volt fen,igy bucsuztak el.ez egy kicsit gázos.RIP BELOAD nyugodj békébe.

8. spy666 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Akkor a sünös

Akkor a sünös szerverlefoglalós verzió igaz lehet talán. Ez viszont hatalmas hibát feltételez: egy ekkora trackerről hogy a fenébe nincs biztonsági mentés??
    Ilyen baklövést több helyen elkövettek a múltban, ezen a szinten illene már mások hibáiból tanulni... szerintem.

9. viziroka /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    aa

Sziasztok en is 5 evet lehuztam a beloadon odalett 15 TB feltoltesem sajnalom hogy igy lett vege meg azt is hogy szivattak az ujranyitassal 2 honapig de van elet a beload utan is , beregiztem tobb oldalra de van egy tuti oldal a MicroBit egyenlore meg Free reg van es szerintem van olyan jo ha nem jobb mint a Beload volt , konnyu nagyon korrekt aranyjavitas es boseges valasztek van mindenbol. https://torrent-empire.me/tracker_lista2.php

10. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    a MicroBit tényleg egy

Ez a komment a rá érkezett válaszokkal együtt át lett helyezve: ide.

11. albatros /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Akkor a beloadnak végleg kakukk,ez nem új hír.

12. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    R.I.P.

Ennek bizony lőttek ... :tef293:

13. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem voltak sünök, ez tuti ...

Nem voltak sünök, ez tuti! Ha sünöktől kellet volna megmenteni akkor nem ígérték volna a május 20-at. Gondolod, hogy a sünök május 1-én azt mondták neki, hogy május 20-ra megkapják, ha 100-szor leírják, hogy jól viselkednek.

Ez valószínűtlen!

Az viszont valószínűbb, hogy hardver hiba miatt vagy hozzá nem értés miatt elúszott nekik mindenük.

14. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload

Sziasztok!
    Úgy érzem, kicsit megcsúsztak ezzel a bejelentéssel. És tartalmilag is olyan semmitmondó.

15. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szerintem...

Sziasztok!

A beloadnak nem volt hivatalos fb adatlapja. Így úgy gondolom nem is csoda a semmitmondó kiírás, ha csak így utólag posztolnak mindent. Megvárják mi a szitu, majd megjelenik fb-on...
    Általánosságban: nem szabad mindent elhinni, csak azért mert egy oldal nevén fut. Illetve meg kell tanulni (sajnos) mindenben kételkedni. :/

16. Mysterio /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mi történt a beload.cc - vel

Akkor most tulajdonképp mi is történt a Beload.cc - vel, mert volt már itt minden, a lekapcsolástól kezdve a véletlen törlésig, és ne feledjük el a p2p technológia ilyen célra való használatának az elavultságát...

17. aron500 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Értelmes volt...

Na gratulálok annak aki ezt a flipstagot létrehozta. Sokat érünk vele. Ennél még a lepkefing is többet ér... szégyen.

18. spy666 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Könnyen lehet, hogy igazad

Könnyen lehet, hogy igazad van, én sem véletlenül írtan így: "Akkor a sünös szerverlefoglalós verzió igaz lehet talán."
    Viszont a másik részét még mindig tartom, hogy miért nem volt "B terv". Bár ez is csak találgatás, de ha egy ilyen banánhéjon csúszott el a dolog, mint amit mondasz, az gáz.

19. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv . A sünös verzió ha lett

Üdv . A sünös verzió ha lett volna akkor az bekerül a hírekbe , nem kis oldalról van szó és talán nem egy oldalról lett volna szó egy razzia esetén , de van egy másik verzió is ha már a találgatásoknál tartunk , fő alatt felajánlották nekik a büntetlenséget ha befejezik a próbálkozások meg nem az eredeti tulajoktól származhat hanem valaki mástól aki csak hasznot szeretne húzni . De ez csak fikció e részemről .

20. Davenatic /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Software Developer , Graphic designer , Contractor
    Lakhely :
    Budapest
    Na ja...

Hát igen tényleg nem valami nagy szám az oldal de ne feledjük el hogy elvileg ez valami béta még csak! Mondjuk az oldal az eddigi állapotában egy nagy 0 de olyanoktól mint a BeLoad üzemeltetői ne várjunk forradalmi dolgot :tef293: fölleg hogy kijelentették hogy a " p2p technológia ilyen célra való használata elavult" :tef293: