Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. laufer alida /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    beload

Most olvastam a facebookon hogy sajnos megszűnt azaz elveszett és nem tudták megmenteni sajnos végleg!

2. CKAttila /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kezdem lassan elfelejteni a

Kezdem lassan elfelejteni a Beloadot,
    sajnálom, jó oldal volt , amig müködött, nagyon sok seedelésem volt benne,
    nézzünk jobb oldalak után, az Élet megy tovább , nem áll meg.

3. Nika077 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem örülök neki de ez van,el kell fogadni hogy vége :tef293:

Nekem ez volt a 3. torrent oldal amit használtam,jó volt amíg működött sokat töltöttem fel oda és pipa is voltam hogy befejezte pályafutását.De már nincs mit tenni ez van,maradt a 2másik kedvencem :tef293:

4. Luther /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Fake Staff

Ennek a kiírásnak semmi köze a beload staffhoz, ez 100%! A megmenteni szó kettéválasztása még egy 10 éves gyereknél is szégyen lenne... Arról nem beszélve, hogy az egész "mondathalmaz" nem tartalmaz egyetlen vesszőt sem és piszkosul pongyola a megfogalmazás!

5. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Egy a staffból...

Sziasztok!

Mivel látom, hogy ez valóban az egyik staff írása, így idemásolom. Eredeti olvasható egy oldal fórumán. A megszólítás személyre szóló (az ottani adminnak címzett), így azt kihagyva:

"A Beloadnak egyedül csak egy Chat oldala volt amit a Beloadra való bejelentkezés nélkül is el lehetett érni és lehetett használni, tájékozódásra, segítségkérésre, csevegésre...stb. és ezt a Chat-et a Staff felügyelte.
    Ahogy *** írta, a Volt Beloados Staffnak semmi köze az oldal bezárásához.
    Hogy mennyire nem volt köze a Staffnak a bezáráshoz íme egy kis belső infó
    -- a staff tagok pont annyit tudtak a Beload hírtelen leállásáról mint bármelyik felhasználó, és pont annyi tájékoztatást is kaptak, vagyis semmit.
    -- ezen felül tudnék még egy-két dologról mesélni, mert 2009 óta voltam a staff-ban, de inkább nem teregetem ki a szennyet mert ez nem szokásom, még akkor sem ha az adott oldal már nem létezik.
    A facebook-on és a többi hasonló portálon a rajongók hoztak létre valamit, ahová az írt aki akart és azt amit.
    őszintén sajnálok mindenkit akinek a beload megszűnése miatt kellemetlensége volt, és ezt azt hiszem hogy az egész volt staff nevében mondhatom.
    De a Beload megszűnt, tovább kell lépni, van még egy pár torrent oldal.
    (habár az is igaz hogy eddig csak 2 db torrent oldalnak sikerült 1000000 PEER fölé menni
    2013.02.17 peer nCore.... 8.408.000 / BeLoad... 1.006.100)"

Úgy éreztem ezt itt is jól esne olvasnotok, mármint hogy valaki megszólalt közülük. Jómagam sajnálom, hogy olyan miatt kell elnézést kérnie, amiről nem tehet...S ha még megengedtek ennyi magánvéleményt, nekik sz*rabb lehet így távozni, hogy még csak meg sem köszönték a rááldozott időt, sőt mintha nem is számítottak volna... :tef10:

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Darwina-re

Szia Darwina!

Igazad van.Ezeknek a torrentoldal bezárásoknak komoly áldozatai egyedül ti vagytok staff tagok,akik éveken keresztül együtt munkálkodtatok egy közös cél érdekében.
    Én sem örülök a BeLoad megszűnésének,mert 5 terra upp-om volt rajta,aminek az összegyűjtéséhez anno sok időt és energiát áldoztam,de ez csupán egy apró kellemetlenség,ha ettől nagyobb problémám nem lett volna és lenne az életben,akkor nagyon boldog ember lennék!
    Lehet itt tragédiát csinálni a dolgokból,ami később már komédiává fajul és kialakul az a műfaj,amit te is remekül meghatároztál,de ennyi a dolog lényege,amit te most leírtál.

Amikor írtad,hogy a staff sem tud semmit,akkor én tudtam,hogy nem te találod ki,hiszen semmi érdeked nem fűződik hozzá.
    Akartam hozzászólást írni amikor csesztetve lettél,és gondolom vártad is,de már sajnos nem voltam abban a passzban,hogy ezt tudjam akkor kivitelezni,és utólag már nem láttam értelmét megtenni a sok száz más hozzászólás közepette,mert úgy gondoltam nem lenne jelentősége,de most megteszem,mert számodra esetleg mégis lehet jelentősége,hogy ezt megírom.

7. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Okulásul....

Sziasztok!

Találtam a Gyakorikérdéseken egy régi kérdést.........Na ezen besírtam :tef161:

Okulásul, hogy a kezdők mi mindent elhisznek! :tef293:

(A fenti oldalon olvastam az üzenetet, ami szerint az nCORE ra véletlenszerűen választanak ki Beload felhasználókat. Én is kipróbáltam, de nem sikerült belépnem. Kíváncsi vagyok hogy igaze a hír és valaki betud-e lépni.

Az üzenet a következő:

Sziasztok!
    Az alábbi üzenetet kaptam a Beload staff-tól ma délben:
    Üdvözlünk kedves Beload felhasználó!

Ezt az üzenetet azért kapod mert Beload felhasználó vagy és szeretnénk tudatni, hogy megállapodtunk Magyarország legnevesebb torrent trackerével, az nCORE-al. Jövó hétt?l a szerencsés felhasználóink (egyelőre csak ők) nevükkel és jelszavukkal betekintést nyerhetnek az nCore trackerre, ahol több mint 2,5 millió feltöltött torrent közűl böngészhetnek.
    Az nCORE ebbe csak úgy egyezett bele, hogy ha nem hírdetjük ki előre hogy ki a szerencsés, csak próbálkozás árán lehet megtudni az nKORE.tk oldalon.

Köszönjük, )

Egyébként már napok óta várom, vajon mikor csillan fel a fény valamelyik klónozó szemében és csinál a maki, PDay után egy kamu beloadot. Mert ezzel most lehet szakítani. :ördög:

u.i.
    No de legalább őket is megtalálták... :tef161: "A szerver túlterhelt. Próbálkozz újra... "

R.I.P Beload :tef10:

üdv. moky

Szerk:Atlantisz

8. viziroka /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    vigyazat a csalokkal

Sziasztok csak szolni akarok nehogy beleessetek csalok csabdajaba, egyesek ugy gazdagodnak meg hogy felhasznaljak az Ncore nevet es penzert arulnak meghivokat, ami termeszetesen atveres Átverős oldalak
    Bizonyára néhányotok értesült már arról e-mail és/vagy ismerős által, hogy újfent SMS-regisztráció fejében kínál egy illető nCore- illetve BitHUmen-tagságot. Mindez természetesen átverés, így arra kérünk Benneteket, hogy amennyiben szabadidőtök engedi, naponta legalább egy alkalommal jelentsétek be az alábbi oldalakat:
    ncore.fr
    ncure.us
    bithumen.at
    A Megjegyzések részhez lehetőség szerint azt írjátok, hogy "Spam".

Köszönjük szépen fáradozásaitokat! Reméljük, hogy segítségetekkel sikerül ellehetetleníteni ezen két oldal működését! -- ket kommentet megmutatok Én sajnos bedőltem neki, 1600 Ftom bánta. SZerencsére, csak ennyi.
    Sose gondoltam volna, hogy ilyen hülye leszek, hogy egy ennyire átlátszó átverésnek bedőlök. --igazabol van még hozzá áfa is úgy meg 2032ft-od bánta....mert 1600ft az alap de van hozzá áfa is.. Az Ncore-ra bejutni csakis tisztessegesen lehet , nem arulnak penzert meghivokat , csakis ugy lehet bejutni hogyha valaki onnan kuld meghivot , minden mas lehetoseg ATVERES nagyon sokan fizettek csaloknak akik ebbol meggazdagodtak vagyis komoly penzeket szedtek ossze az Ncore nevet felhasznalva , csak szolni akartam a volt Beloados tarsaimnak penzert ne vegyetek meghivot sehovasem , inkabb nezzetek olyan oldalakat ahova freereg van https://torrent-empire.me/tracker_lista2.php Jo volt a Beloadon de sajnos igy jartunk tovabb kell lepni .

9. malvin /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    nCore hírek.- Csaló webhelyek!

Az eredeti nCore oldal kizárólag nCore.cc illetve nCore.nu címeken érhető el.
    Nincs Facebook oldalunk és nincs lehetőség nyílt regisztrációra az oldalon.

Ez meg ugye - még ha az nKORE-t elírásnak tekintem is - akkor is tk

10. Balázs63 / Guest

11. malvin /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    éppen ezért való ide

felhasználó vagy és szeretnénk tudatni, hogy megállapodtunk Magyarország legnevesebb torrent trackerével, az nCORE-al. ...

12. GaboReX /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Váltani kell sajnos

http://xider.be/
    én ezt találtam csak ami hasoníit a beloadra nem olyan nagy mint a beload volt de idővel remélem nagyobb lesz ez is

13. lolek /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Tatabánya
    beload?

mért van olyan még hogy beolad? ne nevettesd ki magad légy szíves.
    egyébként meg egy volt beolados kért információt.

14. lolek /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Tatabánya
    xider.be ?

a MikroBit az előtte van eggyel a rangsorban és szabad regisztráció van. oda reggeltem én is tegnap.

15. lolek /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Tatabánya
    ncore

át vágás az egész.az ncore-ra csak meghívással lehet bejutni,minden más esetben törlés jár.hidd el mert tag vagyok ott én is. :tef293:

16. Spuri /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem Nézek Vissza...

nCore,Bithumen,Carpathians,Bithorlo,GigaTorrents,1st és még számos kisebb oldalakon vannak accountjaim évek óta! Egy oldallal kevesebb hát nem vág földhöz..:tef293: A bithorlon szabad regisztráció van gyertek!!!!!

17. papszy96 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
  18. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    esetleg egy régebbi mentést

esetleg egy régebbi mentést sikerült előkaparni, nem kizárt. :tef293:

19. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mentés re.

Sziasztok!
    Szerintem ez egy nagy semmi. Kattints rá mondjuk a regisztráció gombra és nézd a címsort,hogy változik.

20. Jony79 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Belépni probált már valaki

Belépni probált már valaki beenged?