Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. szaboorsi / Guest

kitiltott letem! Nem tudom miért
    Éngem is kitiltottak, pedig már több éve tagja voltam ennek az oldalnak. most pedig egyszerűen nem tudok visszajutni ,meghívót szerezni. Pedig imádtam ezt az oldalt. Olyan volt mint egy szórakozóhely

2. szimszonos / Guest

Szar oldal a Beload mert 2

Szar oldal a Beload mert 2 éve vagyok tag de még soha nem volt free leech csak 200ft-ért.Kunyerálos csicska oldal nem is használom ha kell valakivel elcserélem az account-ot.

3. hooligans / Guest

Tilos a meghívó kéregetés

Tilos a meghívó kéregetés röhej de már vagy 2éve tag vagyok még sincs freeleech szégyen csicska dolog.Szar oldal.

4. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    orsi ha kell meghívó irj msn

orsi ha kell ****** irj msn o****@hotmail.com

A beload meghívó kéregetés, felajánlás, cserebere tiltott!

Szerk: Moderátor.

5. Bbalazs0203 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hali!Affelől érdeklödnék

Hali!

Affelől érdeklödnék hogy miért nem nyitja meg a böngészöm a Beload oldalt?

Talán valamiféle hiba van mikor kiirja hogy az oldalbetöltése sikertelen.

Az Oldalon Bbalazs0203 a nevem.

Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném.

6. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    HellóTöröld a sütiket az

Helló

Töröld a sütiket az előzményeket és akkor próbáld meg http://beload.hu/login.php .

7. Bbalazs0203 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Megtettem söt ujra tettema

Megtettem söt ujra tettema mozillát ujabb verzióval és ugyanaz a probléma.

8. tanaka69 / Guest

Eltünt regisztrációs kód

Sziasztok. Nagyon megköszönném ha tudna nekem segíteni valaki hogy mi a tehendő ha a meghívóban amit kaptam nem jelenik meg semmilyen regisztrációs kód.Valamilyen megoldás csak van rá hogy ne bukja oda a pontjait a meghívó és én is be tudjak regisztrálni mielőtt kárba veszne a meghívó.

9. Anonymous222 / Guest

bELOAD? MAJD NÉZ HA BELOHAD:tef293:

sAJNOS az ilyen oldalak megérdemelnék, hogy vki feltörje őket, és taccsra vágja, amelyik annyit nem tesz, hogy legalább közli a kitiltások okát. Pláne ennyien nem lehetnek, akik állítják, semmit nem csináltak. Kitiltás durva dolgokért jár, nem csipcsup, azért max megvonás stb.

Ilyenkor azért örülök, hogy vannak krekkerek :tef293:)

Majd nézhetnek ők is egyszer, hogy hűha, vki feltörte a beloadomat, és atccsra vágta minden ok nélkül :tef293: na én ekkor röhögnék a helyetekbe :tef161:

Csumi

Na én léééptem :tef293:

10. forte / Guest

beload meghívás

Sziasztok !

Én meg szeretnék bekerülni a beloadra, de lehet jobban teszem ha nem akarok. :tef293:

ismerős küldött 2 meghívót is, 2 külön email címre.

ha megadom a reg kódot kiírja, hogy foglalt fekhasználónév, pedig próbálkoztam sok lehetőséggel.

Írtam a kontakt címre több napja, persze senki nem válaszolt.

levontam a következtetést, ha leszarják már az elején a feklhasználókat nem ér ennyit az oldal.

igaz a mai világban már mindenkinek van szervere, de az én 100mbit/100mbit-em azért szerintem jól jött volna az oldalnak ...

üdv !

előző kettőt töröljétek pls eddig nem jelenítődtek meg.

11. Bbalazs0203 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hali. Okosabb nem lettem

Hali.

Okosabb nem lettem sajne mert még mindig ugyanaz a próbléma hogy nem tölti be az oldalt mert hibás szerinte.

Nem igaz hogy senki nem tudja mi ennek az oka.

Hogy egyik napról a másikra elromlik.

12. kurcsik / Guest

Engem is kitiltottak a

Engem is kitiltottak a Beloadrol.Lehet,hogy gyenge a szerveruk semit nem fejlesztenek es lassan cserelik a felhasznalokat.lassan-lassan gyengul az oldal.*********!!!!!!!

Szerk:Moderátor .

13. cartmen / Guest

killzone

Bocs, hogy ide írok, de nem találtam akt topikot.

A kill-zone-on nincsen általános freelech hétfő óta, aki regelt használó, kérem javítsa. thx

14. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Javítva , de nyugodtan

Javítva , de nyugodtan beregisztrálhatsz és te is szerkesztheted , de köszi a jelzést.

15. forte / Guest

Én azt hiszem letettem a

Én azt hiszem letettem a Beload-ra való bekerülésről, már az elején szarnak a felhasználókra és itt sem olvastam semmi jó róluk. Közben szerencsémre sikerült reggelnem a 1st-re, bár nem ismerem a másikat, szerintem ez alapból 1000x jobb.

16. Anonymous1 / Guest

jó oldal bár kissé nehéz volt

jó oldal bár kissé nehéz volt a reg de 2 perc alatt sikerült és fél éve fent vagyok 3 éve feltett filmek is 2-3 megával jönnek szóval no para néha kicsit lassú de ez belefér

17. Kierana /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    jó oldal

Igen, szerintem sem rossz oldal, de abban igazad van, hogy meglehetősen lassú. A frissítés némi kívánnivalót hagy maga után, van, hogy egy óra is eltelik, mire egy seedszerveres feltöltés is meglátszódik az arányodon. De a feltöltés résznek könnyen kezelhető felülete van.

18. Anonymous1 / Guest

bár nekem nincs szeróm de

bár nekem nincs szeróm de jártam úgy hogy beálltam seedbe a máshonnan töltött anyaggal 2.5 óra után vette észre hogy ott vagyok közben már vagy 5 gigát seedeltem :tef161: én a razzia után regeltem mikor a bho ncore szerók elhagattak

19. koree / Guest

én 2 hétig voltam csak

én 2 hétig voltam csak benn,mivel nem töltöttem le semmit kidobtak

van még pár oldal ahol fenn vagyok,onnan leszedtem ami kellett,különben sem vagyok fanatikus torrentező,megválogatom,hogy mit szedek le pedig 1,5 T helyem van

végül is mindegy,hogy nulla letöltés/arány miatt repültem ,nekem mag és maki is jó

20. kormi0312 / Guest

meghívó aktiválás

sziasztok,

azt szeretném megkérdezni, hogy mikor tudom felhasználni azt a meghívót amit a barátom küldött?? úgy látom az oldalon nincs regisztráció.... vhogy oldjuk már meg légyszi, hogy a kiküldött meghívót be tudjam aktiválni.

köszi előre is!

üdv.