Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Seria.Killer / Guest

kaptam

Egy hónapja kaptam 350 GB-t csalótól, de a többi megvolt.
    És támogattam is rendszeresen az oldalt

2. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    kaptál

Jóllehet, trebit-nek van igaza. Mi a garancia, hogy nincs ezen az oldalon beloados ember.
    Más lehet a felhasználóneved, de azért nagyban megy a megívókkal való üzletelés és a sok utalgatás gyanússá válhat.

3. Seria.Killer / Guest

lehet igaz

Lehet igaz. De ha nem tetszik nekik, akkor szüntessék meg az utalásos rendszert. Mi értelme van? Úgyis csak a cserékben van szerepe. Lehet, hogy most ezért haragudni fogtok rám, de ez a váleményem :tef293:

4. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Az utalásos rendszer

Az utalásos rendszer eredetileg nem az üzletelés támogatása céljából jött létre, mint ahogy a parlamenti mentelmi jog sem, hogy kivonhassák magukat a köztörvényes bűnökért való felelősségrevonás alól.
    A beloadon már évek óta nem volt szabályváltozás, legalábbis alig, úgyhogy valószínűleg ezt sem fogják megváltoztatni.

5. Seria.Killer / Guest

utalás

Ha meg nem, akkor ne legyen gyanús az utalás. :tef293:
    Elvégre ezért van. És mi van ha azt mondom, hogy barátaimmal utalgatunk néha egymásnak, hogy segítsük tartani az arányunkat? :tef161: ebbe nem köthetnek bele.
    Egyébként amikor ezt kitalálták lehetett volna annyi eszük, hogy ez úgyis csak a cserékre fog menni nagyrészt. Vagy mit gondoltak? Hogy majd felhasználók egymás között fogják utalgatni a keservesen összeszedett uppot?

6. trebit /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    utalgatás

Eredetileg ugye arra lett kitalálva hogy barátaidnak segítsél arány javítani. Tehát olyannak akinek kicsi netje van ezért nem tud rendesen feltölteni. Akinek Több terrás le/feltöltése van annak jó netje van és nem szorul jár az up-ra.
    Tehát megoldás
    - up átutalások korlátozása pár 10 gigára
    - up csak barátok között
    - up átutalások között teljen el legalább egy nap.

7. Seria.Killer / Guest

jó ötlet

j
    ó ötlet, bár a barátok közötti utalásokat azt nem tudnák kiszűrni úgysem, hogy most barát, vagy nem barát, de a többi pontban igazad van.
    egyébként pirossal írja az oldalon, hogy arányjavítás gyorsan sms-sel.
    Mivan, ha arra megy ki az egész, hogy küldjek nekik sms-t?? Ezek után többet nem fogok. Még azt is elvették, amit sms támogatásból kaptam.

8. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload!

Lenne egy kérdésem! Több oldalon is lehet venni Beload upp-ot pár száz forintért több száz Gb-ot! Kiemelem rendes akár ilyen hasonlo oldalon mint ez! Többször olvastam, ha valakinek utánanéztetek a Beload-on a felhasználónevének és azt láttátok pár napja vagy 1-2 hete regisztrált és akár 1-2 terra feltöltése van rögtön aránycsalónak neveztétek! Egy példa:100 GB------------>160 Ft + ÁFA
    200 GB------------>252 Ft + ÁFA
    400 GB------------>400 Ft + ÁFA
    999 GB------------>800 Ft + ÁFA
    De találkoztam már olcsobbal is! Még 2 hetes garanciát is válalnak rá! Ezek hozzáteszem nem átverések! Ha támogatod az oldalt 1016ft és kapsz érte 15 Gb-ot! Kicsit nevetséges érte! 15Gb vagy 999GB?! Na erről szeretném ha kifejtenétek a véleményeteket! Ja és senki ne irjon ilyen ügyben hol van melyik oldalon stb. Mert nem azért irtam, hogy reklámozzak bármilyen oldalt! Csak a véleményekre vagyok kiváncsi!

9. Devil / Guest

beload1

Ilyenről személy szerint nem hallotam, hogy beload up-ot lehetne vásárolni! Olyanról viszont igen akik válalják az arány javítását! Ez pedig nem ugyan az! Akik válalják az arányod javításád ők a Te hashkey-edet használják. Magyarul, Te el küldöd nekik azt a torrent file-t amivel szeretnél javítást elérni és ők seedelik addig ameddig kérdet vagy fizettél érte. ez majdnem ugyan olyan mintha seed servert bérelnél annyi időre amíg feltöltöd az x gb upot
    1 terát 7nap alatt 1 gigás szeróval is nehéz lenne összehozni szerintem, hacsak nem x szorzósokat seedelsz

10. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    feltoltes

Nem is annyira lehetetlen: elmeletileg ( idealis esetben - ami ugye sosincs :tef161:, felteve, de meg ne engedve ) egy 30Mbps os nettel 1het alatt fel lehet tolteni 1.7 TB-ot( itt csak 3MB/s szamoltam ). Az ugye:
    3 MB/s
    180 MB/perc
    10 800 MB/ora
    259 200 MB/nap
    1 814 400 MB/het -> osztva 1024 -> 1771 GB -> osztva 1024 -> 1.73 TB

De gyakorlatban ilyen nics. ( Ratiomasterrel ugye nem szamolunk :tef293: )

11. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload!
    Ha nem halottál privátba küldök egy cimet ahol te is megbizonyosodhatsz róla!

12. Anita29 /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lakhely :
    Magyarország
    Hétvégi özön!

Hétvégi özön!
    Megrendezésre kerül hétvégi Koncert özön akciónk, melynek keretében csak a Koncertfelvételeket díjazzuk!

Kapható bónuszpontok:
    Torrent DB: 1.-3. torrentig
    Bónusz: 100/db
    Összesen: 300 Bónusz

Torrent DB: 4.-6. torrentig
    Bónusz: 125/db
    Összesen: 375 Bónusz

Torrent DB: 7.-10. torrentig
    Bónusz: 150/db
    Összesen: 600 Bónusz
    (Ez nem azt jelenti, hogy ha feltöltesz 10 torrentet akkor 10*150 bónuszpontot kapsz, hanem 3*100+3*125+4*150 (1275bp) Ezt tessék figyelembe venni.)

10 feltöltött torrent esetén + 500 Bp

A jutalom feltételei:

- Max 10 db feltöltéséig jár.
    - A film mérete eléri az 500MB-ot.
    - Bármilyen film típusú kategóriában tölthetsz fel koncertet!
    - Csak teljes koncertért jár bónusz, külön-külön szedve egyenként, válogatva nem elfogadott!
    - Legalább 3 letöltőig seedelni kell.
    - Csak hibátlan leírásért jár a bónusz.
    - Torrentenként jár a bónusz. (Ha egy 2 CD-s filmet felraksz két torrentben akkor csak 1-ért jár a bónusz!)
    - A feltöltött torrenteket a feltöltési szabályzatban feltüntetett sebességgel kell tudnod seedelni. (Amennyiben hamis adatot adsz meg, véglegesen kitiltunk a hétvégi játékokból!)
    - Amennyiben alacsony feltöltési sebességgel rendelkezel, csak akkor töltheted fel a következő torrentet, ha már az előző akciós torrentedet minimum 2 ember letöltötte! Aki ezt nem tartja be az nem kap pontot a torrentjeiért! (Ergo a második akciós torrentedet csak akkor töltheted fel ha az elsőt már leszedték, és így tovább a többi torrentnél is. Pl.: Ha 256kbit/s (32KB/s) a feltöltési sebességed akkor addig nem töltheted fel a második akciós torrented amíg 2 ember le nem tölti az elsőt)

Amiért nem jár bónusz:

- Torrent duplázásért (feltöltés előtt használd a keresőt!)
    - hibás torrent leírás és annak nem javítása az akció végéig
    - ha valakinek az előző két akcióban kiosztott bónuszát le kellett vonni (nem seedelte 3 letöltőig a torrentet vagy törölte a torrentjét)

Az akció péntek éjféltől (02.10 23:59) vasárnap éjfélig (02.12 23:59) tart!

A Bónuszpontok kedd éjfélig lesznek kiosztva, ha valaki addig nem kapja meg, az ellenőrző moderátornak jelezze!

13. Scy / Guest

Acc megszüntetése?

Üdv! Ma reggeltől fogva nem tudok belépni beloadra, már elég régóta tag voltam.
    Arányom ha nem is bőven de legutoljára (ma hajnali 1kor)még megütötte a minimumot!Az a sejtésem hogy kitettét a szűröm de miért?! 2-3 meg hívottam volt és biztos vagyok benne hogy ők is tartották az arányt..Barátaim egyéb okok miatt már nem maradtak akik fent vannak az oldalon szóval új meghívót sem tudok szerezni jól kicsesztek velem, köszönöm!!!...

14. Triad12 / Guest

Acc megszüntetése

Párórája olvastam a Facebookon,hogy valakit kicsaptak az oldalról,mivel neki még megvolt a régi regkódja újból felhasználta,és állítólag neki sikerült visszaregisztrálni.

15. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    felhasználónév

Szia!Megkérdezhetem mi volt a felhasználó neved az oldalon?

16. Scyth3x /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    (Én vagyok a fenti

(Én vagyok a fenti fickó)
    Szia,persze, "zsomeerage" volt.

17. Scyth3x /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sajnos épp tegnap töröltem az

Sajnos épp tegnap töröltem az összes emailemet mivel a hotmail letiltotta a sok spam miatt amit valami vírus küldözgetett, elsősorban erre gyanakodtam, hogy ezért nem tudok belépni de tévedtem.Pluszba én még tegnap olvastam, szintén kirúgtak valakit 2.5ös aránnyal több éves tagsággal minden ok nélkül..hát elég érdekes sztori.

18. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    sajna
    Sajna tényleg nem vagy tagja az oldalnak!
    Figyelj őszinte leszek,innen nem szoktak csak úgy kidobni embereket,hacsak nem csinált valami "huncutságot",vagy ő,vagy az akit meghívott!Szerintem beszélj azokkal is akiket meghívtál,s főleg kérdezd meg tőlük,hogy ők tagjai e az oldalnak még!
    (Engem egyszer az utorrentem végett akartak kidobni egy oldalról,mert mint kiderült,hamis adatokat küldött a trackernek,még jó,hogy ismertem a moderátort.)
    Szóval,ha semmi gond nem derül ki,akkor írj nekik email-t,hátha tudnak segíteni!

19. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    acc

A teljesség igénye nélkül kimásoltam néhány szabályt:

A szabályzat alapján meghozott moderátor/adminisztrátor döntéseket ne kérdőjelezd meg!

A staff bármely tagját fenyegetni, kritizálni, sértegetni, nevetséges színben feltüntetni szigorúan tilos!

A bomlasztó, destruktív viselkedés az oldalon figyelmeztetést vagy kizárást vonhat maga után.

Töltsd ki rendesen a profilodat! Most már lehetőséged van a személyes adataid biztonságos kezelésére, viszont számunkra a hiteles adatok nagyban segítenek megőrizni a felhasználók biztonságát. A szándékosan helytelenül, félrevezetés céljából kitöltött adatlapokért FIGYELMEZTETÉS jár!

Más oldalon ne keltsd rossz hírünket, illetve nálunk se rontsd más oldalak hírnevét! Kizárással jár!

Az oldal nem rendeltetésszerű használata a felhasználói jogok megvonásával jár! Ez vonatkozik az eredeti felhasználói fiók, vagy másodlagos fiókra is.

A beload.cc oldalhoz tartozó meghívók és felhasználói nevek árusítása, kiajánlása, osztogatása más weboldalakon, hirdetőportálokon, írott és nyomtatott sajtóban a felhasználói szerződés durva megsértése miatt azonnali kizárást von maga után!

A PM-ben (privát üzenetben) való reklámozásnak minősülő bármilyen tevékenység, mások zaklatása, nem kívánatos tevékenysége kizárást von maga után!

Az oldalon üzletszerű tevékenységet folytatni tilos! Kéregetni, koldulni, szolgáltatást vagy terméket áruba bocsátani, és egyéb burkolt módon történő reklámozása, értékesítésre való felajánlása kizárást von maga után!

Ezek közül véletlenül nem vonatkozik valami rád is?
    Esetleg a barátidnál szerepel valamelyik az '' egyéb okok'' között?

20. Scyth3x /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igen időközben kiderült, hogy

Igen időközben kiderült, hogy egyik női ismerősöm nem igazán töltötte vissza amit letöltött pedig számtalanszor elmagyaráztam neki mit hogyan kell. Na mindegy a jövőben ha esetleg visszakerülök 2szer is meggondolom hogy meghívjak e valakit ..