Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    5 év
    Lényeg nem ez,hanem e türelem!Én személy szerint 5 évet vártam ncore-rt!Az a baj,hogy sokan ahogy elkezdenek torrentezni,már azonnal fel akarnak jutni a legnagyobb oldalakra is!Én még a Bithumenre nem jutottam fel,de biztos vagyok benne,hogy előbb vagy utóbb feljutok,türelem kérdése a lényeg!!Ez a fontos!!!

2. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    lehet
    Lehet hogy rosszul fogalmaztam. Bithumenem nincs is, mert ahhoz képest hogy mekkora oldal, durván elszabadult az "ára".Szerintem nem lenne jó ha a beloaddal is ez történne mert ez az egyetlen nagy, és jó oldal ahová viszonylag könnyű bekerülni.

3. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    seed tartás
    Tudod én egy filmet 10 arányig töltök vissza!Nálam az nCore-n ez az alap!azért vannak kivételek:annak idején Vasököl cimű fimet(1.56 Gb)23-as arányig töltöttem vissza!

4. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Vélemény
    Higgyétek el nem egy nagy szám a BH. Ha választanom kéne inkább a Beload-ot tartanám meg a BH helyett.

5. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Én is

Én is visszatölteném de mivel sok oldalt használok ezért nem is tudnám. nCore-ról rengeteget töltök igy helyhiány stb. miatt nem is tudnám. Heti 30-40 filmet töltök róla legalább. De csak addig tartom amig eltünik a seed-kötelezetségből.

6. Pedro /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nagyfőnök vagyok a maffiában
    Lakhely :
    Hungary
    sz.tem ez a lényeg.
    De ez lényeges!Így is megszenved(ek) a pontokért,nem hogy még emelnek is.Azok meg akiknek spéci a nettük, vagy jó a szerverük meg se érzik ezt,de ha megtehetik miért ne(ezzel nincs problémám).Itt a lényeg hogy a kis nettesek szenvedik meg az emelést.Ahogy az életben is, ha drágul valami a szegény ember látja kárát nem a burzsuj.

7. Anita29 /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lakhely :
    Magyarország
    5 év
    Így igaz! Tökéletesen igazat kell adnom Neked!!:tef293::tef293:

8. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload -vélemény

Nos akkor leírom a véleményemet kicsit bővebben ,bár tudom most itt emiatt egyesek nagyon megutálnak.
    De szerintem Oldsipinek nagyon igaza volt! Dobálóztunk itt orrba szájba a meghívókkal és alig becsültük magát az oldalt.Én már ezt vagy két hónapja leírtam,hogy nem becsüljük annyira amennyit érdemelne... :tef10:
    Nézzétek meg milyen könnyű volt a Beloadra bekerülni.Minden oldalra többet kértetek (kértünk) a meghívóért mint oda.
    Maga a Beload nagy oldal de itt alig használják,ahogy olvasgattam a hozzászólásokat,van aki azt írta csak "bank"-nak kell... :~
    Azok akik itt most a leginkább fel vannak háborodva azon ,hogy nőtt a pont amiért meghívó kapható,kérdem én és ez miért probléma???
    Hányan használják napi szinten letöltésre az oldalt?
    Mert úgy könnyű reklamálni,hogy csak upp-ot cserélünk rajta.
    Pedig nem arra lenne való.Az csak egy opció,egy plussz ami növeli az oldal értékét.
    Az Nc vagy a Bithu talán rossz oldal ,hogy kell min. 4hónap mire össze jön a pont a meghívóra?
    Egy torrent oldalon a le és feltöltéseknek kellene dominálni nem az upp utalásnak.
    -------------------------------------------------------------------------
    És ha magasabb a pont amiért meghívó kapható az kinek is rossz?????
    -------------------------------------------------------------------------
    Aki bent van annak miért?Ja majd nem lehet egy Beload meghívót cserélni egy Nc-hívóért??? Miért eddig lehetett?
    Talán így egy kicsit többen komolyabban veszik az oldalt és így megnő az értéke is még inkább.
    És a Lala félék sem tudnak rajta upp-ot cserélgetni,mert le merem fogadni letölteni még semmit sem töltött,sem ő se a hozzá hasonlóak.
    Itt is hányan beleszaladtak már aránycsalóba?! Talán ha tenni is kell majd egy kicsit többet a pontokért meg az upp-ért lehet kevesebb lesz a "Lala"...
    Én így gondolom. :tef293:
    Lehet velem nem egyet érteni de azért nézzen mindenki a szivébe....

9. Pedro /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Lakhely :
    Hungary
    Vélemény 2
    Szerintem arra gondolt, hogy nem kellene olyan nagymértékben emelni a meghívókat.A Bithumen csak egy példának hozta fel.

10. Seria.Killer / Guest

Anubis36

Eyetértek veled. Bár én írtam azt, hogy banknak használom az oldalt, de azt is hozzátettem, hogy én azért szoktam tölteni róla.
    Sok olyan dolgot találtam meg rajta, amit nCore-n nem.
    Szóval én szeretem az oldalt, és mostanában már én is csak jelképes uppot kérek az oldalaimért. :tef293:

11. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Beload
    Én még ezt a baki funkciót is megszüntetném. Csak annak lehessen utalni, aki ténylegesen rászorul. Eredetileg ebből a célból jött létre az átutalási lehetőség.
    Nem banknak használni (kihasználni) az oldalt.
    A meghívó meg legyen 1000 pont. Aztán lehet dolgozni, seedelgetni 1000 órát, hogy meglegyen.

12. Seria.Killer / Guest

utalás

én jeleztem feléjük, hogy korlátozni kéne,
    mondjuk max 100GB egyszerre és 1 hónapban 3x lehet max utalni
    nem jött válasz

13. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    utalás1

Valószínűleg az adatlapok ellenőrzése után majd lesz válasz.

14. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Seria.Killer

Látod te is egyet értesz velem... :tef293:
    Én pont erre gondoltam amikor írtam,hogy sokan nem fordítanak neki annyi figyelmet amennyit érdemel...
    De az nem lenne jó (bár jogos) ,hogy korlátozzák az utalást mert ahogy látni sokan tényleg csak az upp miatt tartják és nem azért mert lehet(sőt sokunknak az) ország második legjobb oldala.
    És lehet sokan ott is hagynák mert csak az upp miatt kellett... :~
    De nézz meg olyan oldalt mint a Bithu vagy az Nc....hányan hagynák ott mikor oylan sokat dolgoztak dolgoztunk érte feltöltés ,upp,csere-bere stb...????
    Senki nem dobná félre senki nem hanyagolná...
    Na ezt kell elérni a Beloadon is mert tényleg egy nagyon szuper oldal,és jó oda(is) tartozni... :tef344:

15. Seria.Killer / Guest

Anubis36

Aki otthagyná emiatt, az inkább hagyja is ott.
    Nincs szükség olyanokra, akik csak az uppért vannak ott.
    Azoknak ugy sincs hasznuk az oldalon. :tef293:

16. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    pontok

egy évvel ezelőtt a diablón 100 p volt a hívó. dobáltuk pontokat hívókat. felemelték 1000 re. oppá mindenkit meglepett.én igaz most kirúgtak mert három aránycsalóm volt de kiskapu révén megint beload tagja vagyok. sokszor írtam egyik ha nem a legjobb letöltő barát oldal. free tori mindíg van tehát tudok arányt tartani a támogatás ha igy marad még mindíg a legjobb 160 ft és egy napra free az egész oldal anyit szedek amit bírok.400ft os sms 530 pont megvan a meghívó az nc n 1500ft .és ami a legértékesebb nincs seed limit . véleményem becsüljük meg ezt az oldalt mert ez télleg értünk van és megérdemli

17. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    anonim

Észrevettétek ti is, hogy az összes torrentet Anonymous töltötte fel a trackerre? Óvintézkedés? Ó jaj, déjŕ vu a mátrix-ban... :X

18. Pedro /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Lakhely :
    Hungary
    Beload

Nem kel ezt túldramatizálni senki nem fog megutálni :tef293: személy szerint én sem! :tef161: hogy kinek menyit ér az oldal?nekem sokat!!Miért nem jó hogy emelnek a meghívó pontokon,azt leírtam de itt más is leírta.
    Kik azok akik nem tudják értékelni az oldalt.Azt leírtad és ebben igazad van.Lehet hogy nem jól emlékszem,de egyszer te írtad hogy Beload meghívót adtál és Nc meghívót kaptál,tehát azért ér valamit az oldal,ha jól emlékszem!És a végére nekem nem volt könnyű bejutnom az oldalra. :tef10:

19. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Pedro

Nos igen jól emlékszel.
    Írtam egyszer ,hogy Beload meghívóért kaptam Nc-t,és ez tényleg így volt.
    De ez is lenne a természetes,no persze az Ncore-t nem lehet összehasonlítani a Beloaddal sem és semmi más oldallal ,és persze egy-az egybeni csere az azért túlzás lenne elvárni,de nézd meg ,hogy sokan "fillérekért" adták a hívót a Beloadra(én is volt,hogy adtam ingyen is,persze előtte megnéztem az illető acc-át az Nc-n ez épp pár napja volt)de láttam,hogy megbízható...
    Az,hogy neked nem volt könnyű bejutni akkor egy kivétel mert sokan könnyen bejutottak...
    Én innen azt hiszem leírhatom:Beszerző által jutottam be,akkor már ismertük egymást bízott bennem és felajánlotta ,hogy ha besegítek az első hívó az enyém...
    Ennek már lassan egy éve és azóta is napi szinten használom...
    Tehát én (is) dolgoztam érte és ezért is becsülöm meg a mai napig... :tef344:
    És végezetül amit Oldsipi írt két sorral feljebb,az utolsó mondatot mindenki figyelmébe ajánlom mert nagyon igaz..... :tef293:
    :"véleményem becsüljük meg ezt az oldalt mert ez télleg értünk van és megérdemli" /idézet Oldsipi50 írásából/

20. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Beload

Az én véleményem az hogy a Beload a második legjobb oldal Magyarországon.Miért nem becsülik? Mert könyű bekerülni hivot szerezni rá.Bekeményitenének valami durva meghivási formára Szerintem az Ncore és a Bitu lenne csak cserealap egy beload hivóért