Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Peti. / Guest

Beload

Már ne haragudjon meg senki, de ez több mint gagyi...
    Én elég régóta használom az oldalt, kedveltem meg minden, de egy ekkora hibát nem tudok megbocsátani, úgyhogy részemről temetve az oldal.
    Akinek fontosak a felhasználói, az egy karbantartást órák, max napok alatt megoldanak.
    Szégyen az üzemeltetőknek...
    :S

2. Guest / Guest

BELOAD

Azért az ma.r.ha jó, hogy csak Így se szó se beszéd leállnak hetekre. Legalább szóltak volna. Én például a leállás előtt fizettem be a szerver hosszabbításom ami 12 ezer. Na mármost én csak a beloadon vagyok feltöltő, így máshová nem is nagyon tudok feltölteni. Ezzel a leállással el is buktam a 12 ezer forintom felét (vagy az egészet) és elestem kb 10 terra feltöltéstől! Már A top10 feltöltő táblázatot súrolgatnám. Aki sms-s arányjavítást küldött? Az is becumizta az egészet. Ha újra indul lesz hozzájuk egy két szavam, mert ez gusztustalan volt.

3. Guest / Guest

bh

Egyet értek azzal, hogy a BH egy kalap sz@r. Akkora arca van a staffnak, hogy már 50 méterre a föld felett járnak. Mindenkit hülyének néznek és lekezelnek csak a warn levéllel tudnak fenyegetőzni. Pedig messze elmaradnak a többi nagy oldaltól akkor meg....? Olyat szoktam ott ratiomasterezni mint az állat :tef161: Pedig gigabites szerverem van, de nem pazarlom rájuk a pénzemet! Ha lebukok akkor meg egy gagyi oldallal kevesebben leszek fenn. Ennyi.:tef293:

4. Guest / Guest

Egyet megjegyeznék..

Bocsy, de elég ritka dolog, ha az ember meghazudtolja magát egy hosszú szövegben, de még ritkább, és erkölcstelenebb, ha azt valaki 1 mondtaban teszi. Ha egyszer van szervered, akkor miért, és hová pazarolnád a pénzed, ha már azt bérled/üzemelteted? Amúgy, ha a Staff arca 50 méteres, a torrentezés alapjait akkor sem szabadna háttérbe számolni, ugyanis te sem tudnál honnan letölteni torrentfile-t a csalóprogramodba, ha az oldalról nem tudnál letölteni. Erről ennyit.

Üdv

5. Guest / Guest

peti71

Sziasztok nem akartam ide írni már, de olyan hülyeségeket irtok baszki, hogy fáj.

"jaj befizetem a szervert és buktam az árát,mér nem szóltak előre, lesz hozzájuk egy két szavam.

Szerinted tudták hogy tökre megy a gép,ki volt írva elszállt a gép, alkatrészt várunk,a hiba nem volt előrelátható, majd írnak neked egy mailt, hogy holnap délelőtt elfüstöl a proci, most ne bérelj szerót,gondolkozz már.

A másik sokan szarozzák a beloadot,első mindig hogy lassú, nincs sebesség,baszki ha kell a cucc elmész a boltba,a játékot megveszed 10000 vagy 14000ftét ugyan így a DVD-t is, és már is nincs sebesség gond,ingyen van a cucc és még reklamál b+.
    Na az ilyenek nem is seedelnek,csak a cucc jöjjön le hamar azt kész.
    Az oldalon én 3éve vagyok,mindig felkerülnek a megjelent játékok, filmek,sokszor az nap mikor megjelenik,vagyok voltam pár oldalon én is, hát nem tudom egy két oldal röhejes, a beloadhoz képest,valamelyik már meg is szűnt egy hónap után lol,én legtöbb cuccomat beloadról szettem,volt fen olyan anyag ami három évvel ezelőtt került fel,és volt seed b+,ilyen nem sokk oldalon van,sőt na egy szó mint száz, remélem visszatér az oldal, mert kurva jó.aki meg a Staffot szidja, hogy így nagy az arcuk meg úgy,azoknak nem kell az oldalt használniuk ennyi.

6. Guest / Guest

Ez a beszéd!

Igazad van peti71 az már régen rossz ha valaki csak oda bérel szerot!Ráadásul 12 ropiért :tef293:Hol bérli annyiért Patikában?Mert sztem drágánn bérli ö baja.Én pl:3db 1Gbit es szerot bérlek mégsem sirok xdxd addig tekerem máshol xdxd
    A beload sebességröl meg annyit,hogy sztem meg gyors nem ugy nint a sok nevenincs ratyi oldal.Hétvégére kész a beload és mehetünk vissza.Ez számit semmi más.
    A staff meg sztem nagyon jo fej nem ugy mint sok helyen le se s...nak ha irsz nekik.Itt legalább segitenek. BeLoaD a király .Ennyi.

7. Guest / Guest

BELOAD

"Hol bérli annyiért Patikában?Mert sztem drágánn bérli ö baja.Én pl:3db 1Gbit es szerot bérlek mégsem sirok." Az a patika a no1server.hu Elárulnám, hogy ők a legjobbak a piacon.

Három gigabites szervert bérelsz kevesebb mint 12 ezerért... ugyan már ne ide járj kamuzni...:tef161:(szerintem túl sok csokit ettél) :tef161: Körülbelül olyan szerverek lehetnek, hogy havi ezeröcccáz forintot fizetsz értük egyenként azok meg kalap szart sem érnek bárhol is bérled. A gigabit az meg szimplán átverés:tef161: Havonta egyszer felmegy a mutató 20 MB/S -re 2 percig azt örülsz mint az állat és mondod magadban, hogy nááááluuk fogok maradni. --_-- Peti71 Lehet túl reagálom. Lehet, hogy igazad van abban, hogy ők sem tudták, hogy behal valami, de, hogy heteket keljen várni az azért mégsem frankó és kurvára idegesítő, hogy a semmire fizettem be a pénzt szerintem...

8. Guest / Guest

bh

"Ha egyszer van szervered, akkor miért, és hová pazarolnád a pénzed, ha már azt bérled/üzemelteted?"

-Más trackerekre pazarolnám :tef161:

"te sem tudnál honnan letölteni torrentfile-t a csalóprogramodba, ha az oldalról nem tudnál letölteni."

-Ha nem tudnék letölteni az oldalról akkor nem is kellene arányt csalnom, mert akkor nem is lenne arányom.:tef161:

9. Guest / Guest

Re...

"Ha nem tudnék letölteni az oldalról akkor nem is kellene arányt csalnom, mert akkor nem is lenne arányom.:tef161:"

Hát akkor szerintem nem magyon ismered azt, ha egy staff tag megvonja a letöltésed...Akkor mi a helyzet? Mert szerintem akkor is lehet arányod...De lehet olyan oldalon vagy, ahol nem arány számolás van..

"Más trackerekre pazarolnám :tef161:"

Végülis érthető a dolog. Ha nem egy oldal karbantartás vagy meghibásodás miatt, akkor valószínű nem áll csak úgy a szerver..:tef293:

10. Guest / Guest

Re szero

Az elöbb lemaradt 3 szero az havi 24 000Ft
    És ha kell adok képet is mennyivel töttem ma is.
    Nem kell le orditani mindjárt a másikat.

11. Guest / Guest

válasz

"Ezzel a leállással el is buktam a 12 ezer forintom felét (vagy az egészet) "

Mit mondasz meg nekik?

Befogod a képed és kussolsz!
    Nem kergettek baseball ütővel,hogy márpedig te itt feltöltő legyél mert azt mondtam!
    Nem is adták parancsba,hogygy bérelj seed szerót!
    Akkor meg jobb ha eldugulsz mert csak saját magad járatod le,igaz azt már meg is tetted-te pöcs!

Az,hogy te béreltél a saját jogod és felelősséged nem a beloadé.

staff

12. Guest / Guest

....

Mondjátok meg ezt a többi feltöltőnek is légyszíves. "Befogod a képed és kussolsz!
    Nem kergettek baseball ütővel,hogy márpedig te itt feltöltő legyél mert azt mondtam!
    Nem is adták parancsba,hogygy bérelj seed szerót!
    Akkor meg jobb ha eldugulsz" Biztos tetszeni fog nekik is.. Leszarom, hogy odaírtad a végére, hogy staff ha te staff tag vagy. Ezzel a hozzászólásoddal lejárattad a többi staff tagot.

13. Guest / Guest

BELOAD

Bocs, csak abból gondoltam, hogy a havi 12 ezret sokaltad. De akkor tiszteletem ha te ennyit költesz havonta erre a hobbira. :tef293:

14. Guest / Guest

....

szvsz halgassinkább,már égetted eleget itt magad pár nap alatt.

15. R o t A / Guest

azt irják most hétvégén be

azt irják most hétvégén be fog indulni.. remélem mert ez egy normális torrent oldal.. :tef293:))

16. Piem / Guest

Nyugalom!

Nem kell itt nagy szavakat felhozni, és káromolni mindent és mindenkit!

Mi van akkor, ha mondjuk egy szerver hiba miatt leállt az egész egyik pillanatról a másikra???

Ha mondjuk nem volt biztonsági mentésük a user adatokról, és nem akartak spam - nak látszódó levelet küldeni 60 - 70e felhasználónak???

Más is feltöltő az oldalon és más is bérel szervert nem kell ezt annyira keményen felfogni, más is fizet kemény pénzeket a szerverért!

Nem biztos, hogy ez nekik jó így, hiszen gondolj bele, hogy hány user pártol el ez alatt az idő alatt az oldaltól?

Micsoda erkölcsi csapás ez, ha tényleg restartolni akarnak???

17. Guest / Guest

BELOAD -BEZÁRJA KAPUIT !!!

azt hallottam az egyik staff tagtól hogy az oldal VÉGLEG be fog zárni !!!

18. én / Guest

Ha nem tetszik, hogy ennyi

Ha nem tetszik, hogy ennyi idő míg megcsinálják az oldalt, akkor menj máshova. Míg ott ingyen beszerzed a dolgokat, addig fogd be a pofádat te mod. "váza" :tef161:

19. csakatorrent / Guest

persze...az ilyen infókkal

persze...
    az ilyen infókkal nem kell foglalkozni, majd ha az oldal címére jön be ilyen üzenet akkor.

20. mimike /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Beload

Varja ki mindenki a veget:tef293:Lehetnek ujitasok is az oldalon.Lehetseges hogy egy olyam alkatressz kel ami nehezen be szerezheto.