Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Guest / Guest

Jaja

Így van, várható volt már, hogy elkezdődjön a pletyka, és még az is nagyon valószínű, hogy az emberek be is veszik ezt a hülyeséget. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, hanem gyakrabban kell feljárni az oldalra, és a szemünknek hinni. Most az van írva, hogy hétvége, akkor valószínű, hogy hétvégén újra menni fog az oldal. Nem kell megijedni, és bedőlni ilyen hülyeségeknek!

2. Guest / Guest

BELOAD - BEZÁR !!!!

én is hallottam már és meg tudom erősíteni a hírt hogy a beload tényleg
    bezár véglegesen !!

3. Guest / Guest

vége

vége

4. Guest / Guest

MEGERőSITEM VÉGE BEZÁRT A BeLoad

staff

5. Guest / Guest

ja

És pont itt közlik a felhasználokkal,hogy bezárt!
    Akkor nem is a fö oldalukra irják ki.Kicsit fura.
    Sokan meg el is hiszik.Mire jó ez a sok hülyeség beirkálása.

6. Guest / Guest

Hát remélem nem igaz a hír de

Hát remélem nem igaz a hír de azért már két hete hogy nincs oldal! Azt mondták hogy hétvégére lesz de már szombat este van szóval kezdek aggódni:tef10:

7. csakatorrent / Guest

lolez olyan volt ncore

lol
    ez olyan volt ncore bezár, staff

majd akkor lehet hinni az ilyeneknek ha beload.hu-n is ilyen infó lesz látható, esetleg asva.info-n
    addig be lehetne fejezni ez a "beload bezár témát"

8. Guest / Guest

VÉGE A BELOADNAK !!!

sajnos a hír igaz tényleg véglegesen bezárt a beload kár érte.

9. Guest / Guest

???

EZ Most tényleg komoly???

10. Guest / Guest

Mi történt vele konkrétan?

Mi történt vele konkrétan?

11. Guest / Guest

BeLoad

Mondjuk hétvégére ígérték ma szombat van és még mindig nem jó. Talán holnap már lesznek. Nem hinném, hogy csak úgy bezár, mert valaki azt írja és oda tűzi a végére, hogy "staff" Nem szabad hinni ezeknek a hülyegyerekeknek.

12. tyborrex /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    staff

A staff egy magasabb tagja valszeg amúgy is nekem írja meg, hogy tegyem közzé és ez azért történhetne meg, mert a beload keresőszóra a seedszevrerek.info a 4-5. a googleban, szóval akár erre is lenne ráció!

13. Guest / Guest

Ez már tényleg vicc

Most komolyan felhasználók, elhiszitek ezeket a hülyeségeket amiket írkálnak? A főoldalon lévő szöveg szerint véleményezzétek már az oldalt, és ne higgyetek olyanoknak, akik be akarják feketíteni az oldal múltját, és a jelenbeli feltörekvéseit. Legyetek már egy kicsit belátóbbak, és vegyétek észre, hogy ha staff írna ide, biztos nem látogatóként írna, hanem regisztrált felhasználóként, és a főoldalon is kiírnák...Nevetséges!

14. Guest / Guest

Beload :tef10:

De sajnos már az is vicc h vasárnap dél van és még mindig ugyanaz a kiírás!
    Legalább ha probléma van még mindig, frissitsék azt a rohadt pár sort! A héten vagy jövőhéten, aztán hétvégén, jövőhétem mit irnak majd ki?

15. Látogató / Guest

Teljesen jogos az h bármit be

Teljesen jogos az h bármit be lehet szerezni max 1 hét alatt !!! Bármit ! Nevetséges H 2 Hete Nem Megy Az Oldal !!!!

16. Guest / Guest

BELOAD - BEZÁRT VÉGLEG !!!!

kár az oldalért biztos forrásból tudom hogy az oldal szerzöi jogok megsértése miatt végleg bezárt!

17. Guest / Guest

Hali , az Biztos H Minden

Hali , az Biztos H Minden Második emberke mást és mást Ír . De Könyörgöm a hogy 2 hét alatt nem lehet beszerezni akár milyen alkatrész Az Nevetséges !!!! Nem Csodálkoznék Kiderülnr H Igazak A Pletykák ! Az Meg Egyesen Vicc Az a Népoltás Amit Kiírnak Az oldalra Infónak !

18. Guest / Guest

Mi lesz ezután???

Sziasztok

Lehet minden félét olvasni és sajnos ahogy telik az idő egyre kilátástalanabb a helyzet. Ennek ellenére én nagyon drukkolok a beloadnak mert sokat jelentett. Lehet szidni és rosszakat mondani az oldalra de aki igazi beloados volt annak nagyon sokat jelent és kellemes élményei vannak az oldalról. Nagyon fájna ha új oldal után kéne néztem mivel nincs más ahonnan letöltenék. Azért aki tudna valami jó kis oldalt az írjon ide. Tudom hogy a jobbak sajnos meghívósok de hát ha vannak még csodák és esetleg valakinek egy felesleges meghívója aki jószándékú.

Előre is köszi a segítséget. Beni54
    Sziasztok

19. Guest / Guest

peti71

Ez szomorú, újabb hét telt el, és semmi,remélem visszajön az oldal kár lenne érte,valaki írta hogy bezárják,a szerzői jogok megsértése miatt,ezt nem hiszem mert a netten szinte minden jogvédett,ennyi erővel mehetne a több torrent oldal is utána, meg az mp3as oldalak,a többi warez oldalról már ne is beszéljünk,de ha bezár remélem magyarázatot kapnak a tagok, mint amilyen én is vagyok,nem csak eltűnnek névtelenül,de mért is tennék nagyon népszerű és látogatót oldalról van szó, több ezer taggal,azért a fő oldalukra kitehetek volna valami üzenő falat chatet, ahol a tagok tudnának dumálni, gondolom sokakat érdekelne mi a helyzet,"több ezer emberöl van szó" nem csak ezt a pár embert aki ide tévedt erre az oldalra,ma vasárnap van vége a hétnek, remélem ki írnak ma valamit hogy mi van.

20. csakatorrent / Guest

tessék: carpathians.hu ez is

tessék: carpathians.hu ez is jó és free reg