Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Guest / Guest

BELOAD - BEZÁRT VÉGLEG !!!!

a hír tényleg igaz hogy az oldal szerzöi jogok megsértése miatt végleg bezárt! a felhasználókat nem fogják semmilyen formában kártéríteni az esetlegesen a beloadra elküldött(arányjavítós) emelt dijjas sms ért !

2. Guest / Guest

BELOAD

Lécci BELOAD gyere vissza!!! már hiányzik az oldal :tef10::tef10:

3. tyborrex /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
  4. Látogató / Guest

remélem nem, már 2,5 éve tag

remélem nem, már 2,5 éve tag vok és a kedvenc oldalam volt...

5. Látogató / Guest

Én is jó rég tagja vagyok

Én is jó rég tagja vagyok lassan 4 éve!
    Nem túl kedves azért tőlük h kiírnak egy ilyen szöveget h hétvége nem hamarabb, sajnáljuk! En tuti annyit legalább irtam volna h folyamatosan csináljuk szombat este max vasárnap délelőtt jó lesz!Ebből midenki tudja mi van, nem az h a héten jövőhéten vagy vmelyik hétvégén az évben talán jó lesz

6. Guest / Guest

Beload vége

Az oldalnak biztos vége, a S* Tamás (T* tamás) nevezetű uriember ezt megerősitette! :tef10: Üdv egy beload tag

7. Dr.Bubó / Guest

Beload

Nos nem tudom hogy mennyire igaz a hír,én minden nap beszélek az egyik adminal és ő még nem mondott ilyet,de remélem hogy ez csak kamu hír.

8. Látogató / Guest

Igen ez már kezd érdekes

Igen ez már kezd érdekes lenni...
    De még mindig van remény

9. Látogató / Guest

..

Mondták, hogy hétvégén csak azt nem, hogy az év melyik hétvégéjén :tef161: Nyugi nem sokára menni fognak. Ha nem akkor feljelentem őket, hogy nem tudok kalózkodni :tef161:

10. Látogató / Guest

Dr Bubó,Ha beszélsz

Dr Bubó,

Ha beszélsz mindennap egy adminnal, ő nem tud vmi mondani, h mikor lesz? Talán neki kéne legjobban tudnia, h mikor üzemel újra az oldal!!! Mit mondd?

11. Dr.Bubó / Guest

Beload

Nos meg nyuktatok mindenkit:tef318: Megkérdeztem az admint, ő pedig a tulajt,és "Nincs semmi ilyesmi, aggodalomra semmi ok." :tef318:

12. Látogató / Guest

beload szünet

Sziasztok!

Nos hát! Ha valóban igaz a hír, és az oldal megszűnt, akkor az oldalon már rég nem azok a srácok, hanem a kutászok üzennek, és szép sorban begyűjtik a feljelentkező IP címeket. A fickók meg csak azért mondanak mást, mert így is sarokba vannak állítva. Az áloldal is csak a zsaruk miatt megy hogy onnét méggazdagabb adatokat szedjenek le tőletek, sőt a beload főoldala is ezt a célt szolgálja, hiszen amikor belinkeled a korábbi beload reg oldalad, szépen megadod az IP címed... Nos! Az oldalnak vége, és törődjetek bele.... NE MENJETEK FEL MINDENNAP NÉZEÉőDNI, ez a helyzet így marad hónapokig, míg össze jön az a több 100, 1000 felhasználói IP, akik regisztráltak...
    f

13. Mr_Green / Guest

mi van?

Én is csatlakoznék mindenkihez aki aggódik... sok éve,hogy tag vagyok és én is kicsit többre tartottam az oldalt minthogy csak így simán lehúzzák a rolót..Azt nem értem aki köpködi az oldalt melyik másik 2 legnagyobb oldalról beszél és miért olyan lehetetlen meghívót szerezni na ezt nem értem!!

14. maaargit, nooormális vagy?

jézus atyamária szentjózsef és minden szentek... ugye az egyik ápoló előhagyta a laptopját? ugye az ilyenek nem rohangálnak szabadon, ha el is hiszik, amit leírtak...
    ugye???

• Vicces Vicces x 1
  15. tyborrex /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    2 másik

Általában a bh-ról és az ncore-ról beszélnek, mint 2 másik nagyobb..

16. Aszpik / Guest

Hidd el

Hidd el tényleg nehéz meghívót szerezni rájuk:tef161:
    Az nCore-ra sima Tag ranggal leghamarabb is csak 170 nap után kapsz meghívót:tef161:
    De 26 hét mire eléred a tag rangot és csak utánna tudsz meghívni.
    A BH-n meg erősebb felhasználás esetén is 20-30 hét egy meghívó:tef161:
    De akinek lassú a hete örül ha évente összeszed 1 meghívót.
    Ezért olyan lehetetlen meghívót szerezni.

17. csakatorrent / Guest

bh-n hamarabb is össze lehet

bh-n hamarabb is össze lehet szedni meghívót pl nekem van 10 csillagom, 7 hetes reggel.

18. Piem / Guest

Mindenesetre érdekes!

Hát igen! Az oké, hogy a hétvégén, de valóban, az év melyik hétvégéjéről lehet itt szó? Mert azt természetesen nem közli senki sem! A magam részéről kezdek pesszimistává válni :tef293:

19. Guest / Guest

hello

Nezzed meg a ztracker oldlat most eppen free reg van amugy meghivasos.

20. Látogató / Guest

Felesleges itt egymást

Felesleges itt egymást hergelni. A Moobs/Beload életében több ilyen leállás is volt, és soha nem kötötték a felhasználók orrára, hogy miért is van. Ami a lényeg, hogy az oldal mindig újraindult. Emlékezzetek vissza a p2p hadjáratra, a szerverlefoglalásokra, a beloadnál is ment a balhé, mégis elindult utána, vagy emlékezzetek az átalakulásra, nem mondtak semmit, leállt a Moobs, aztán egy idő után egy furcsa oldal töltődött be helyette, amit hamar megszerettünk.
    Valaki IP gyűjtésről írt meg pár száz, ezer tagról. Látszik hogy azok a legokosabbak akik nem is tagjai az oldalnak. Szerintem ez is hüleség, 86000 ember naponta háromszor, négyszer megnézi az oldalt, 10 év alatt se azonosítanák be az összes ip-t.
    Végül azoknak akik fikázzák az oldalt: Én sok helyen vagyok regelve de a Beload a legjobb. Azok szólják le akik nem tudnak bejutni, vagy kirúgták őket, esetleg még más oldalak vezetői.