Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    BeLoad

2012-11-30 20:52:59 - Hétvégi özön!
    Megrendezésre kerül hétvégi Program özön akciónk, melynek keretében csak a Program kategóriában feltöltött torrenteket díjazzuk!

Kapható bónuszpontok:
    Torrent DB: 1.-3. torrentig
    Bónusz: 100/db
    Összesen: 300 Bónusz

Torrent DB: 4.-6. torrentig
    Bónusz: 125/db
    Összesen: 375 Bónusz

Torrent DB: 7.-10. torrentig
    Bónusz: 150/db
    Összesen: 600 Bónusz
    (Ez nem azt jelenti, hogy ha feltöltesz 10 torrentet akkor 10*150 bónuszpontot kapsz, hanem 3*100+3*125+4*150 (1275bp) Ezt tessék figyelembe venni.

10 feltöltött torrent esetén + 500 Bp

A jutalom feltételei:

- Max 10 db feltöltéséig jár.
    - A torrent mérete eléri az 400MB-ot.
    - Legalább 3 letöltőig seedelni kell.
    - Csak hibátlan leírásért jár a bónusz.
    - Torrentenként jár a bónusz.
    - A feltöltött torrenteket a feltöltési szabályzatban feltüntetett sebességgel kell tudnod seedelni. (Amennyiben hamis adatot adsz meg, véglegesen kitiltunk a hétvégi játékokból!)
    - Amennyiben alacsony feltöltési sebességgel rendelkezel, csak akkor töltheted fel a következő torrentet, ha már az előző akciós torrentedet minimum 2 ember letöltötte! Aki ezt nem tartja be az nem kap pontot a torrentjeiért! (Ergo a második akciós torrentedet csak akkor töltheted fel ha az elsőt már leszedték, és így tovább a többi torrentnél is. Pl.: Ha 256kbit/s (32KB/s) a feltöltési sebességed akkor addig nem töltheted fel a második akciós torrented amíg 2 ember le nem tölti az elsőt)

Amiért nem jár bónusz:

- Ingyenesen letölthető programokért!
    - Torrent duplázásért (feltöltés előtt használd a keresőt!)
    - Hibás torrent leírás és annak nem javítása az akció végéig
    - ha valakinek az előző két akcióban kiosztott bónuszát le kellett vonni (nem seedelte 3 letöltőig a torrentet vagy törölte a torrentjét)

Az akció péntek éjféltől (11.30 23:59) vasárnap éjfélig (12.02 23:59) tart!

A Bónuszpontok kedd éjfélig lesznek kiosztva, ha valaki addig nem kapja meg, az ellenőrző moderátornak jelezze!

2. aurora9011 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Meghívó

Jelenleg aktív a meghívás.

3. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    beload

Hali mind!

Mintha nyitva lenne az ajtaja.

4. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload

Nem mindha ,,,mert ugy iss van :tef293:
    Nyitot a kapuja ...[​IMG]

5. ssss / Guest

beload tiltás

helo. annyi kérdésem lenne
    hogy regisztrálva voltam az oldalon,
    de írtam üzenetet a staffnak, hogy töröljék a proflom.
    erre kitiltottak
    az adataimat mikor fogják kitörölni, mármint a felhasználólistából?

6. Yesee /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload tiltás

Üdv! Úgy tudom hogy 90 nap, tehát igazából mindegy hogy szóltál nekik, ha nem szólsz és nem lépsz be akkor is 90 nap után törölnek véglegesen.

7. ssss / Guest

köszi szépen!

köszi szépen!

8. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hétvégi özön a BeLoadon

Megrendezésre kerül hétvégi Vígjáték özön akciónk, melynek keretében csak a Vígjátékokat díjazzuk!

Kapható bónuszpontok:
    Torrent DB: 1.-3. torrentig
    Bónusz: 100/db
    Összesen: 300 Bónusz

Torrent DB: 4.-6. torrentig
    Bónusz: 125/db
    Összesen: 375 Bónusz

Torrent DB: 7.-10. torrentig
    Bónusz: 150/db
    Összesen: 600 Bónusz
    (Ez nem azt jelenti, hogy ha feltöltesz 10 torrentet akkor 10*150 bónuszpontot kapsz, hanem 3*100+3*125+4*150 (1275bp) Ezt tessék figyelembe venni.

10 feltöltött torrent esetén + 500 Bp

A jutalom feltételei:

- A film mérete minimum 600MB kell legyen.
    - A filmnek vígjátéknak kell lennie. ITT megtudod nézni, hogy az adott film vígjáték-e vagy sem, mi is ez alapján döntünk!
    - A leírásban köteles vagy feltüntetni a film IMDB linkjét!
    - Az alábbi kategóriában tölthetsz fel filmet: Film/HU/XviD, Film/HU/DVDR, Film/HU/HD!
    - Max 10 db feltöltéséig jár.
    - Kötelező feltüntetned hogy a hétvégén az adott torrent hanyadik akcióban résztvevő feltöltésed.
    - Legalább 3 letöltőig seedelni kell.
    - Csak hibátlan leírásért jár a bónusz.
    - Torrentenként jár a bónusz. (Ha egy 2 CD-s filmet felraksz két torrentben akkor csak 1 ért jár a bónusz!)
    - A feltöltött torrenteket a feltöltési szabályzatban feltüntetett sebességgel kell tudnod seedelni. (Amennyiben hamis adatot adsz meg, véglegesen kitiltunk a hétvégi játékokból!)
    - Amennyiben alacsony feltöltési sebességgel rendelkezel, csak akkor töltheted fel a következő torrentet, ha már az előző akciós torrentedet minimum 2 ember letöltötte! Aki ezt nem tartja be az nem kap pontot a torrentjeiért! (Ergo a második akciós torrentedet csak akkor töltheted fel ha az elsőt már leszedték, és így tovább a többi torrentnél is. Pl.: Ha 256kbit/s (32KB/s) a feltöltési sebességed akkor addig nem töltheted fel a második akciós torrented amíg 2 ember le nem tölti az elsőt)

Amiért nem jár bónusz:

- Torrent duplázásért (feltöltés el?tt használd a keres?t!)
    - Hibás torrent leírás és annak nem javítása az akció végéig
    - ha valakinek az előző két akcióban kiosztott bónuszát le kellett vonni (nem seedelte 3 letöltőig a torrentet vagy törölte a torrentjét)

Az akció szombat reggeltől (12.08 07:00) vasárnap éjfélig (12.9 23:59) tart!

A Bónuszpontok kedd éjfélig lesznek kiosztva, ha valaki addig nem kapja meg, az ellenőrző moderátornak jelezze!

9. Anonymous / Guest

beload

hola!

nos,szócsatába keveredtem egy gyökérrel(ki tudja,kinek kije?),ezért kiraktak.ami sokkal érdekesebb,hogy valaki azóta is használja a profilom!szándékosságot sejtek a háttérben.valahol olvastam,hogy mostanában többen is így jártak.

10. Anonymous / Guest

fejlemények

érdekes változás,hogy amióta panasszal éltem az oldalnál,és közöltem,hogy valamely vezetőségi tag ilyen formán lopkod jó arányú acc.-okat,azóta csak az automata mail rendszer válaszolgat,folyamatosan ugyan azt küldözgetve,de használhatatlanban:"EZ EGY AUTOMATIKUS VÁLASZ LEVÉL, KÉRLEK NE VÁLASZOLJ RÁ!

Amennyiben nem találod meg a kérdésedre a választ az alábbi felsorolásban, hamarosan egy újabb e-mailben tájékoztatunk!

- Reklámot kaptam...."

bla-bla-bla.az eleje már paradoxon:honnan tudja az automata rendszer(amire ne válaszolj),hogy nem találtad meg a választ a felsoroltak közt és így honnan tudja,hogy új levelet kell küldenie?
    természetesen hiába jártam végig a kijelölt utat,válaszra sem méltattak.na ,ennyit arrol az oldalról.mocskos csaló banda.ilyen az amikor pattanásos tejfogú hülyegyerekek kezébe kerül az admin panel.

11. szabaduszó /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    beload

Soha van olyan nickem ami már 2 éve megvan halott nick,de soha nem törölték.Tudod minnél több felhasználo annál jobb.

12. True / Guest

lopkod?

Bocs ha kételkedek benned, de nem értem a logikát abban amit írsz. Ha valaki vezetőségi tag, akkor a legkevésbé sem lenne szüksége jó arányú accra, szerinted hány másodperc alatt csinál egy 200 terra feltöltésűt például ha akar? A 2 éve halott és megtartott accon pedig csak nevetni tudok, ugyanis jómagam ár többször voltam ott tag, de 90 nap után mindig töröltek.

13. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Böngészö

Kicsit betegen megy nekem a böngésző!
    Lehet hogy megint karbantartás van az oldalon?

14. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re Böngésző

Kipipálod, aktiv és inaktiv, akkor müködik a böngésző. :tef293:

15. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ismet beload hiba...??

Hibat talaltam a beloadm oldalon. Megnyitom a bongeszot es ezt dobja ki:Nincs találat! :tef10: Valakinel is ugyanez a hiba?? Udv: Jozsef

16. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re beload

ja, mar a multkor is volt ilyen. allitsd at a keresot aktiv es inaktiv - ra, ugy menni fog.

17. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload hiba re
    Szia!
    Jelöld be, hogy az inaktívakat is mutassa. Mindenhol 0 seeder és leecher fog szerepelni, de ez nem valós érték.

18. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re-greg81!

Aha! Ertem! Koszonom a segitsegeteket!!!! Tisztelettel!

19. Tex /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload

Lehet rá regisztrálni (ingyen) csak most valami probléma van a szerverrel de dolgoznak rajta.

20. Tex /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload

Nálam még nem, de dolgoznak rajta mondjuk az utóbbi időben nem ez az első ilyen eset