Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Guest / Guest

BELOAD - BEZÁRT VÉGLEG !!!!

a hír tényleg igaz hogy az oldal szerzöi jogok megsértése miatt végleg bezárt! a felhasználókat nem fogják semmilyen formában kártéríteni az esetlegesen a beloadra elküldött(arányjavítós) emelt dijjas sms ért !

2. Guest / Guest

BELOAD - BEZÁRT VÉGLEG !!!!

A mai általános trend szerint egy torrentoldal nem éri meg a domainje megújítását - már ha egyáltalán van neki olyan, és nem egy méteres, megjegyezhetetlen, összekeverhet? aldomainen fut az “igényes oldal”. Ezért a legtöbb oldal megpróbálja rövid életútja alatt a legtöbb pénzt kifacsarni a felhasználóiból, amennyit csak lehet!. többek közt ezek közé tartozott a beload is.

3. Guest / Guest

peti71

"Ezért a legtöbb oldal megpróbálja rövid életútja alatt a legtöbb pénzt kifacsarni a felhasználóiból, amennyit csak lehet!. többek közt ezek közé tartozott a beload is."

Hülyeséget ne írjál már,rövid életuntja,meg pénz ki facsarás,aki tagja az oldanak az tudja, ilyenről szó sincs.

4. csakatorrent / Guest

elhiheted, jó pénzt beszednek

elhiheted, jó pénzt beszednek abból az arányjavítás menüpontból 100 ezrekről lehet beszélni, + ott vannak a reklámok. ezért nem értem mért tart ennyi ideig beszerezni egy alkatrész, ha az az állás oka, új gépez is vehettek volna már annyi erővel.

5. Guest / Guest

peti71

A reklámokból biztos jött nekik a pénz,de nem sajnálom tőlük,én az sms arányjavítást több mint 3év alatt egyszer se használtam,seedeltem becsülettel, pedig nincs bika nettem,remélem a héten már lesz valami,fejlemény.

6. tyborrex /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Más topicba!

Kérek mindenkit, hogy a beload bezárásáról szóló eszmecserét itt folytassa:

http://www.seedszerverek.info

aki nem teszi, az ne csodálkozzon, ha kommentjei eltűnnek!

7. Látogató / Guest

Sziasztok . Az A Legszomorúbb

Sziasztok . Az A Legszomorúbb Az Egészben H Az 1 Hetes Kiírást Azóta Sem Frissítették !!! Az Oldal Fenntartója , Meg Sok Emberke Aki Annyira Pártolja Magát A BeLadot , El Gondolkozhatna Rajta H Miért Nem Képesek Tájékoztatni Az Embereket A Valódi Helyzetről ! Én Is Regisztrált Tag Vagyok , De H Semmi Értesítés Az NEM Kicsit Kiábrándító !!!!!

8. Látogató / Guest

Sziasztok!Már olyan régóta

Sziasztok!
    Már olyan régóta várom, hogy történjen már valami a beloaddal, (aminek mát több mint 3 éve tagja vagyok) hogy ma már elfogyott a türelmem is. Nemhiszem, hogy őket ez érdekli, de szerintem nem csak a magam nevében beszélek. Töröltem a gépről a linkjét, és beregeltem egy másik oldalra. Úgy gondolom (nem tudom, mennyi dolguk lehet, de már nem is érdekel), hogy annyit megérdemelt volna mindenki, hogy legalább azt a pár sort frissítik. Legalább kiírnák, hogy várjunk, vagy ne várjunk. Én a magam nevében nem várok, mától nem nézem meg, hogy mizujs az oldallal. (most aztán jól kibabrálok velük...:tef161:) Ez nekem egy m.rha nagy csalódás volt.... Gondolhatnának arra is, hogy hányan pártoln(t)ak el mellőlük.

9. Látogató / Guest

..

Lehet nem jött még meg az alkatrész. Tegnap mégiscsak vasárnap volt. Ha boltban szerzik be. Hétfőn is zárva van sok bolt. Mással nem tudom magam nyugtatni :tef161:

10. Látogató / Guest

Sztem ha kiírnának mást az

Sztem ha kiírnának mást az csak még nagyobb kamu duma lenne!Most már engem se nagyon érdekel h mi van de örülök majd, ha egyszer a butitó duma helyett a log in oldal jön be.

11. Látogató / Guest

Mindenki ezen agyal, ezért is

Mindenki ezen agyal, ezért is vagyunk itt. :tef293:

Am ha tényleg rájuk szállt a rendőrség vagy egyéb hivatal akkor van épp elég gondjuk. Ráadásul ha ezt írnák ki az oldalra akkor mariska néni egyből nekiállna mélyformázni a vinyót, pistike meg a lemezeket darálná a sufniban. Kinek kell a pánik?

Ha újabb adás-vételről van szó, akkor a régi staff MÁR nem ír, az új meg MÉG nem. Valszínüleg ebben az esetben is van elég dolguk, és ez sem tartozik igazán a felhasználókra.

Van még néhány lehetőség, de az biztos, hogy van oka a hallgatásnak. (Nem azért van mert lesz*rják)
    Egyébként a "technikai szünet" kiírás már biztos kamu. Ennyi idő alatt Japánból hozatott alkatrészekből is összeraktam volna egy gépet.

12. kotika822 / Guest

hiba

Mára már, 2 hete a hardver hibára hagyatkoznak és amit ígértek időt is lejárt :S
    Nem szeretnék ezzel is úgy járni mint anno. az indep-pel, mert ott is regeltem smsben (pénzért) és 1 hetet használtam és meghalt az oldal! Erre is csak pár hete regeltem (egy éve próbáltam bejutni "sikerült"XD) és ennek is vége?! Remélem nem!
    Üzenném a beload karbantartóinak h ha lehetne akkor gyorsan állítsák helyre :tef161:!
    Előre is köszönöm :tef161:

13. Látogató / Guest

beload

@@@@ legalább irjatok ki másik szöveget @@@@@@
    mod.

14. Piem / Guest

Ezt azért lehetne

Ezt azért lehetne kulturáltabban is!

15. Látogató / Guest

jól mondja

informatikusabban szólva igyis kilehet magad fejezni de ugyis amelyik 2-ővel alatta van!!!! gyerekek ez komolyan vicc bakker!!!!!!!!!!

16. Piem / Guest

A magam részéről!

Azt gondolom, hogy bármilyen alkatrészt meg lehet szerezni még ebben az országban is 2 - 3 nap alatt! Mivel gyakorló informatikus vagyok így van benne gyakorlatom. Egyszerre 15 - 20 szervert üzemeltetek - más jellegűeket -, különböző helyeken, de olyan még nem volt, hogy ekkora szünetet kellett volna valahol is tartani. És mekkora kár érte volna a hírnevünket egy ilyen kihagyás...
    A bántó ebben az ügyben, ahogyan a userekkel bánnak! Nem lenne szabad ily módon várakoztatni azt a jó pár ezer embert, akiknek igen is jelent(ett) valamit ez az oldal.
    Nagyon nagy azon emberek száma, akik nem fognak visszatérni a kihagyás után - már, ha lesz egyáltalán újraindulás!
    Azt gondolom, hogy ezt minden tulajdonosnak látnia kell, és ha már beletoltak egy csomó munkát és energiát, akkor azt nem kellene a lecsóba belehajigálni!

17. peti71 / Guest

Jó meg montad

Nekem is bűzlik kicsit a dolog már, két hét telt el ezalatt már bárhonnan megjön a cucc,ha a héten nem megy az oldal,holnap kedd van, akkor valami nem stimmel,azt én se értem, mért nem lehet ki írni valamit, a főoldalra,hogy srácok bezár a bazár,vagy szerdán indulunk,meg szívatyák a népet rendesen,vagy lehet meg van az alkatrész, és adatbázis gondjuk van,de azt is ki lehetne írni.

18. Látogató / Guest

Érdekes

Csak röviden az én véleményem annyi lenne,hogy
    bármi is történt az oldallal az nem véletlen vagyis arra akarok kilyukadni , hogy biztos komoly gondjuk lehet es nem csak SZIVATNI akarnak minket!!!Ha alkatrész gondjuk van ha csak simán bezárnak annak biztos nyomós oka van!!
    Elöbb vagy utobb ugyis megtudjunk mi a helyzet!
    A nagy kérdés csak az hogy mikor???

19. dermot / Guest

Úgy volt, hogy ma elindulunk,

Úgy volt, hogy ma elindulunk, de sajnos még mindig nem tökéletes minden. Így még csúszunk picit.

Változott a kiírás és itt üzenem a sok jajveszéknek hogy nem kell mindjárt bezárni egy oldalt .

20. M4RK0921 / Guest

Nincs baj.....

Frissült a kiírás miszerint csúsznak még pár napot.
    Tehát szó sincs megszűnésről.