Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. creative40 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    khm

Szerintem nem is baj hogy nem megy a beload..én csak feltöltök s szeretek igényt is belevinni a feltöltéseimbe..de most azt veszem észre hogy tele van igénytelen hulladékokkal a beload.. kamerás szarok kamerás hanggal,ezerszer feltöltve..a hobbit meg a hajnalhasadás 2 fentvan vagy 200szor..de minek??ugyanaz mind csak a releaser neve változik..természetesen ha megnézi az NFO-t bárki akkor láthatja hogy ugyanazok a filmek már release névvel..

a moderátorokrol ne is beszéljünk.Aki valamit ér ott az Lilia és Presto a többit a buta ovodás szintü viselkedésével kivágnám a picsába..törölgetnek ok nélkül minden filmet magyarázat nélkül és még neki áll feljebb ha valami nem ugy az ő igaza..mert admint nem birálunk felül..valaki dolgozik egy packkal 2 napot és egy kattintással elintézik hogy nem eredeti release vagy scene..aztán nincs is a szabályzatban olyan hogy kizárolag csak eredeti packokat lehet feltölteni..pl kill bill pack..

amilyen jo volt az oldal olyan szarrá tették az adminok..a selejt filmek felmehetnek ,a jók törlésre kerülnek..legalább igy a sok gyökér a gigabájtokért verheti egésznap.s nem hamis nfo-s filmeket töltöget fel...

üdv:egy uploader

2. kacsa /

Kapott lájkok:
    234
    Beküldött adatlapok:
    0
    khm

Teljesen igazad van nekem a 100Gb-s packomat törölte hülye indokkal mikor meg rákérdeztem csak törölte a felhasználómat...
    pedig vagy 1hetembe került mire összehalásztam...
    Érdekes mód az nCore.cc-re feltöltöttem semmi gond nincs vele azóta is töltik...

3. creative40 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ....

Nos ezért tart ott az oldal ahol tart.. a selejtek maradnak ugyis...

4. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    elindult

elindult

5. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hát

Szervusz!
    Azt kell hogy mondjam,hogy nincs igazad!
    Szerintem meg igen is jó oldal továbbra is!
    Hogy vannak jó meg rossz moderátorok?Ja,de melyik oldalon nincsenek!:tef344:
    Kamerás sz..k?Melyik más oldalon nincsenek!
    Egy mondatban amit leírtál az másik több tíz,húsz harminc... oldalra igaz!
    De hát ez jó ,nem?Több oldal is van,ha az egyik nem tetszik valamely oknál fogva,akkor ott egy másik oldal ugyanazzal a hibával,vagy esetleg egy másik hülyeséggel!
    Tehát választékod van,nem?Vagy csak használd az nCore-t,ha avval vagy csak megelégedve! :tef344:

6. poltomi /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    beload karbantartás.

Sziasztok!
    Reggel már volt beload,Most azt írja hogy karbantartás,úgyhogy szerencsére nincs nagy baj lesz beload!

7. n_ben007 /

Kapott lájkok:
    17
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    rere: khm és hát

Itt ott mindkettőbe bele tudnék javítani, pl.: valóban lecsúszott egy picit a BeLoad, a hosszú freereg után rengeteg semmirekellő user került fel a közösségbe.
    vagy
    hajnalhasadás fent van 200szor, erre csak annyit, hogy ha végiggondolod, hogy hány release van és hány módon: CAM TS SCR DVDRip BDRip HD stb... ha csak 3 csapat csinál 3 fajtát, az már 9. És van rá igény? Igen! Én azon típus vagyok, aki nem akármelyik release típust tölti le, de hogy melyiket, az itt nem publikus...

pipus említette az nCore-t
    én úgy vélem, hogy az oldal nagyon fel van fújva, messze nincs akkora értéke, amint amekkorát egyesek gondolnak róla. Az új csapat óta a meghívás az egeket súrolja, de nem a meghívó elérését értem ezalatt, hanem a pár hónapos tagok által is kiküldhető
    meghívókat. Tény, hogy ha a meghívás nincs megnyitva, akkor majdnem lehetetlen meghívót szerezni, de majdnem havonta akad lehetőség, mint most is (10 pont-ért)...

8. log /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    khm re:

"én úgy vélem, hogy az oldal nagyon fel van fújva, messze nincs akkora értéke, amint amekkorát egyesek gondolnak róla."

Pedig mégis a legjobb oldal, van itt egy összesítés valahol hogy melyik oldalra kerestek leginkább meghívókat az emberek különböző fórumokon, az nCore azt hiszem a 22. világ viszonylatban, Beload sehol nincs, de még a Bithumen is jóval hátrébb áll. Szerintem is felesleges egy filmből 20 féle egy oldalon, és sok helyen még a kamerásokat is megtartják mikor már BDrip is van belőle, na az is felesleges..

9. n_ben007 /

Kapott lájkok:
    17
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    gondolat

Bármennyire is keresett, nagyon érdekes, hogy volt egy tisztázatlan időszaka az oldalnak, amikor egy társkeresőn keresztül lehetett beregisztrálni... Arra nem gondoltál hogy ez már nem csak az nCore hatásköre?

10. log /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:

Én nem tudom, csak azt nézem hogy azon az oldalon mindent megtaláltam még eddig amit máshol nem, és jó sebességgel le is tölthetem a legtöbb torrentet. És tudtommal ott nem nagyon fordul el? hogy több napon keresztül áll az oldal, de Beloadon és még pár helyen sajnos megesik.

11. n_ben007 /

Kapott lájkok:
    17
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    egyezség

Egyezzünk ki abban, hogy kinek a pap, kinek a papné. Én már bizalmatlan vagyok az oldal felé, nekem kicsit az a gyanúm, hogy valamilyen szervezet belekutakodott az oldal működésébe...

12. log /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ok

Mondjuk arra én is kíváncsi vagyok hogy meddig gyűjtik még az usereket vagy miért gyűjtik.. Ha belegondolunk nem túl szigorú a bejutás, pl. bithumenre nem könnyű, de ott nem is akarnak több százezer usert.

13. kacsa /

Kapott lájkok:
    234
    Beküldött adatlapok:
    0
    karbantartás

Sziasztok!
    bocs, hogy rákérdezek de nincs még semmi hír az oldalról mikor végeznek a karbatartással?

14. matyocs /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kerbantartás?

404 - Not Found Most ez az üzenet mit takar,mert nem Ír róla semmit hogy karbantartás van,vagy eltünt az oldal?

15. kacsa /

Kapott lájkok:
    234
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-Kerbentartás

Karbantartác van de ha csak simán a beload.cc-t beírod akkor ki is írja a karbantartást te rögtön a bejelentkezőoldalra akartál menni azért írt 404-et amúgy jókor vetted észre már 3. napja tartják a karjukban...

16. r3giszt3r /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem unjátok még????

Most 10 percenként befogjátok irkálni még ezt a karbantartás van vagy nincs szöveget???

• Nyertes Nyertes x 1
  17. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Most eszt nalam iss es man uncsi ...

404 - Not Found

18. laufer alida /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload

Mikortól lesz jó megint a Beload már 4napja karbantartás van mikor lesz annak már vége mert ez így már unalmas??!!

19. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    re Beload

Szia!
    Sajnos senki sem tudja,egyáltalán nincs hír az oldalról. :tef10:

20. laufer alida /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    jelszó

az lehet a gond hogy valoszínüleg nem szereti a Gmail.t csak a hotmail.t vagy szarakodik a server vagy tulherhelt vagy gyenge a net!