Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. kawasaki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Most komolyan meddig

Most komolyan meddig tartogatják még a karjukban a beload-ot??Szerintem beszart az egész oldal!!!!!

2. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Most komolyan-ra

Szia!
    Most komolyan mit idegeskedtek!Nincs más oldal!? :tef293:
    Valószínű valami nagyobb problémát javítanak!És még el sem tűntek,ki van írva:javítanak!
    Szerintem van még egy pár oldal,ahová fel tudsz menni!
    Komolyan mondom,ha két hétig is szünetelnek akkor mi van,az a fontos,hogy egy hibáktól mentes oldalt kapjunk vissza,nem?

De egyből temetni őket!Szerintem nem kéne,mert egy kicsit elhúzódik a javítás! :tef344:

3. Kopasz /

Kapott lájkok:
    172
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    karbantartás

Sorry, karbantartunk...

4. zoom10 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload meghívó

Meg szerettem volna kérdezni, hogy tudja-e valaki, mikortól lesz újra meghívás a Beload-on, de látom, pillanatnyilag nem ez a legfontosabb kérdés. Azért ha esetleg valakinek van róla infója írja már le itt légyszi.

5. Davenatic /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Software Developer , Graphic designer , Contractor
    Lakhely :
    Budapest
    Egyetértek!

Nyilván olyan hibákat javítanak ami nem 5 perc legyetek türelemmel. Amikor elérhető lesz legalább egy stabil oldalt kapunk ami hibamentes!

6. megmondomén /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    miért fontos a bealod ?

Azért volna fontos ,mert aki pl vett 17.én 4-5 ezer forintért bónusz pontot tőlük ,az a kukába dobta a pénzét ha többet nem lesz!Ami finoman szólva is dühítő.Amúgy nem fontos,mert csak csepp a tengerben...

7. Danyil /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    nincs semmi!!!

Nem tudom meddig nem lesz belo, de valaki nem tud nekem egy ilyesmi oldalr meghívott küldeni

8. krisz035 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload

Üdv!

Van egy olyan érzésem,hogy ennek meszeltek...de inkább tévedjek!

9. kalminator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload

Sziasztok!

Lessz oldal,nem kell megijedni!
    Mindenkinek üzenem türelem!

Üdv!

10. brainchill /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sajt

Biztos vagyok benne, hogy nem szűnt meg az oldal. Ezt csak azoknak írom akik kételkednek:a beload került már perbe is és kihúzta magát belőle. Egy kis karbantartás miatt pedig felesleges aggódni :tef344:

11. creative40 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ennyi.

Most ki aza hülye aki el hiszi hogy egy karbantartás 6 napig tart??hm?ennyire naivak vagytok??egy karbantartás ugy müködik hogy a beload tulaj(ha ő csinálja a forráskódokat)leül a géphez megcsinálja mait javitani kell és a vinyot szépen(vagy magát az egész állományt cserélik a szerverterembe..nem ülnek ott és nyomkodják a klaviaturát.az valoban igaz hogy van egy Ftp belépési vagy admin belépési lehetőség és onnan is tud variálni az oldalon de nem 6 napig.ez kizárt..a szarabvb helyeken meximum 4 ora egy karbantartás,és az is furcsa hogy a beload részéről mindenki hallgat csak a tagot nyekeregnek hülyeséget.
    Ha nem lenne nagy baj az oldallal akkor irna ide valami okostojás hogy:Srácok pénteken 12 orátol lesz beload.
    Megtörtént ez??nem.tehát el kellene gondolkozni azon mit irkáltok ide (vagy mit nem)
    De legalább hülyeséget ne!!!

attol hogy ki van irva hogy karbantartanak attol még a szerverterembe lehet 5kb helyet adtak ennek az információs táblának.tehát az hogy ki van irva valami még nem azt jelenti hogy van beload csak karbantartják!! ha lenne beload és karbantartás lenne akkor a saját belépő oldalon irnák ki..nem egy üres felületen..tehát a beload nincs szerverterembe és nem fut..de lehet hogy ott van de épp az az 500gigbite vinyo épp az ebédlőasztalon hever..

• Egyetértek Egyetértek x 1
  12. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ennyi-re

Szia!
    Légy szíves fogd vissza magad!Nem kell itt senkit sem még burkoltan sem lehülyézni!
    Nem szólok még egyszer!

13. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Annyi
    Sziasztok!

Szia creative40!

Nem rendelkezik (rendelkezhet) minden felhasználó magas számítástechnikai és hardveres ismeretekkel.
    Igazából egy felhasználónak, nincs is szüksége rá!
    Egy átlag felhasználó azt tudja leírni amit lát, illetve amit a számtek. tudásával ki tud következtetni.
    Egy torrent oldal esetén ha azt látja hogy karbantartás van vagy nem jön be az oldal, nem írhatja azt hogy éppen "ebédlő asztalon hever a vinyó" és talán szerelik.
    Sem ők sem Te nem tudhatod hogy mi a valós ok az állásra míg hiteles információ nincs!
    Abban igazat adok hogy egy átlagos karbantartás az valóban nem tart ennyi ideig és lehet hogy igen, nagyobb a probléma.
    De ez nem jogosíthat fel arra téged hogy ha burkoltan is de lehülyézz vagy butázz tisztességes felhasználókat!
    Persze amit te írsz éppen úgy tűnhet butaságnak a másik oldalról nézve, mint ahogy te tartod annak a másik fél észrevételét, hozzászólását.

Egy biztos az idő majd eldönti és előbb utóbb megtudja mindenki hogy mi a valós oka az állásnak!
    Addig is csak aggódhatnak és reménykedhetnek, azok akik a Beload-ot szeretik!

14. Dangerous /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re
    Sziasztok.

Szerintem nem kell megijedni, mivel a szervergép amin a tracker fut az tökéletesen működik csak jelenleg pár napja nem elérhető az oldal tartalma mivel karbantartanak rajta.
    Bővebb infót nem írnak és reméljük, hogy tényleg karbantartás van a háttérben és szerintem nem kell mindjárt rosszra gondolni.
    Legyünk optimisták és bízzunk benne, hogy hamarosan ismét működni fog az oldal. :tef293:

15. koska13 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    beload

megszünt az oldal és tök jó,hogy akik csinálták egy értelmes infót sem bírnak kiadni magukból

16. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    beload-ra

Ezt az információt honnan tudod?

17. Kopasz /

Kapott lájkok:
    172
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    ?????????

Ez igaz?????Ha nincsen semilyen informáciod az oldalrol,miböl állapitotad meg az állitásod????Vagy csak találgatsz,azt énis tudok.Mondjak párat???Tudodmit én várok és meglátom mi lessz az igaz.

18. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload

Sziasztok ha megszűnt volna az oldal egy admin vagy staff biztos jelezte volna szerintem valami gondolom elszállt és próbálják kiküszöbölni a problémát! Persze normál esetben rövidebb szokott lenni a karbantartás ha nincs probléma!Biztos nagyobb probléma adódott a keleténél és azért húzódik el!De egyből sok ember temeti nem kéne, szerintem várjunk türelemmel :tef293:

19. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    beload-re

20. Kenan von Pasa /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    actor
    Lakhely :
    Turkey
    re

Sziasztok!

Nekem már 1 hete nem elérhető az oldal. :tef10:
    (de látom, hogy írjátok, hogy csak karbantartanak, mert nekem semmit nem ír ki, csak 404-es hibaüzit, úgyhogy várok türelemmel tovább). :tef293:
    Bízom benne, hogy csak kacsa a megszűnés híre, és hamarosan visszaáll az oldal.