Magyar torrent oldalak BeLoad

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' djmert hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    klarensznek Fatertól :tef293:

Én azért továbbra is a kétkedők azon táborát erősítem akik kételkednek az oldal hivatalos mivoltában.
    -Bevallom őszintén nem emlékszem hogy lett volna valaha is valamilyen hivatalos fórumuk.
    -Ezeken az oldalakon sem látok igazából érdemleges hozzászólást a stafftól.
    -Egy ilyen facebook oldalt akár én is indíthatnák és arról biztosan tudnám hogy nem hivatalos.

https://www.facebook.com/beload.cc?ref=stream
    Fejléce (Képe) egy profil képből lett készítve: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphot...51x315/859913_580493928647168_109483610_o.jpg

Szerintem egy hivatalos oldal ennél azért igényesebb lenne. :tef344:

De lehet hogy én gondolom rosszul!

2. schumilex5 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hát, kivan takarva az arány

Hát, kivan takarva az arány mintha paintben csinálták volna. És kb. az az egy hozzászólás van amit most raktak ki.
    Egyébként tényleg van vagy ezer oldal beloadról, azt sem tudom melyik az eredeti már ha van, bár talán még ez tűnik a leghihetőbbnek :tef161: http://www.facebook.com/Icecek

3. ogli25 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok, a leállás óta

Sziasztok, a leállás óta figyelem mit írtok ide, nekem csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, nekem töltödik fel felé 1-2 letöltött anyag, igaz csak 2 hete kb.

4. ferpisti / Sorozatfüggggő

Kapott lájkok:
    15
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Diák/egyetemista
    Lakhely :
    Budapest
    Mikor igen, mikor nem...

sziasztok!

Nekem mind1 mikor jön vagy szólni fog-e? előre vagy sem, a lényeg, hogyha már ezt csinálja akkor legalább olyan nívóba álljon vissza, mint ahol volt. Vagy esetleg még jobba. Félre értés ne essék ez volt az első és kedvenc oldalam, van benne valami ami más :tef293: Egyetlen hibája talán a motor ami "nem" keres ha akarok vele, ezen kívül én nem tudtam bele kötni, és ha úgy jön vissza ahogy volt akkor nem is fogok tudni :tef293:

Üdv

F

5. NetCigány /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Warezológus
    pozitív

Magyarul megy a Tracker? Mert akkor valószín? nem kell teljes reboot -tól tartani.

6. classy57 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok, a leállás óta

...hm...a tracker amit össze kötött és te nem veszed ki a kliensből és a
    pertner sem , az ugy is marad....tehát amikor elinditod a gépet és fut a
    tor.kliens is ujra kapcsolodsz azzal akivel már egyszer megvolt :tef293:

7. NetCigány /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Warezológus
    nem feltétlen

Általában csak az első megállításig (utána záros határidőn belül kéne újraindítani), akkor is csak piros jelzéssel tehát "játékon kívül"

8. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Folytatom a gondolatmeneted. :tef293:

Szia!

Megfogott az írásod és bennem is gondolatokat ébresztett. Szerintem ezzel a történettel - azaz mi lehet a háttérben - foglalkozik 10-20 ember. A többit különösebben nem érdekli, május 1-én lesz oldal (mert az a feltevés, hogy nem lesz ciki lenne az oldaltól) örülnek neki és megy tovább az élet. Ez a kis kihagyás meg feledésbe merül, sőt inkább a nagy örömé lesz a főszerep, hisz végre megy.
    Az igazság a valós okról pedig sosem fog kiderülni. Mindaz amit írtak eddig, hogy staff vagy staff közeli embertől tudom, kizárt. Ennek az okát a belém vetett bizalom miatt nem áll módomban felfedni. Illetve az ő dolga...
    Az is megfogalmazódott bennem, hogy most a "nagyokra" elég könnyen be lehet kerülni, talán köze van beload jelenlegi állásához, kvázi elszívni a felhasználóit. (Lehet tévesen gondolom, de adja magát ez a gondolat.)
    Két hét és kiderül hogyan megy tovább, erre én is kíváncsi vagyok, már csak azért is, mert ilyen hosszú állás után csodát vár az ember. :tef293:

9. patrik5 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Észrevétel...

Szia Darwina!

Szerintem sokkal többen foglalkoznak a beload sorsával,mint ahogy azt mi gondolnánk.
    Egyrészt a felhasználók üzleteltek az up-okkal,ez most nincs,mondjuk nekem nem hiányzik...
    A másik meg oda valóban könnyű volt bekerülni,illetve mivel a feltöltések minőségét,fogalmazzak úgy,hogy nem igzán ellenőrizték,páran azért jól jártak,és ugye nem elhanyagolható tényező volt,hogy nem volt semmiféle seedkötelezettsége.
    Amúgy az oldal hemzsegett a hibáktól,és hiányosságoktól,nem is csoda,hogy ekkora pihire van szükségük....

A nagy oldalak közül,egyedül az ncore-ra könnyebb bejutni,de könnyűnek nem nevezném,ennek oka,egyértelműen a támogatások begyűjtése,ez nem titok szerintem.

A bithumenre ma sem könnyű bejutni,és azt hiszem a nagy oldalak ezzel ki is merültek,nem tudom milyen nagy oldalra gondoltál még esetleg?

Ja,és szerintem túl sok jót azért ne várjunk,szerintem a motorral nem nagyon fognak tudni átlépni,max a kinézet fog változni,és esetleg a szabályzata,vagy esetleg majd nem tudunk bejelentkezni....én magamban nem fogalmaztam meg nagy elvárást,szerintem az is csoda lesz ha elindul.....
    :tef161:

10. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    re észrevétel

Szia!

Üzleties megfontolásból nem néztem, inkább véleménynyilvánításokra alapoztam. Cserealapként nézve igazad van. Bár a regisztráltjaik számához mérten az is elenyésző.

Végülis ha támogatásokat nézzük, akkor is alátámasztja a gondolkodásom, hisz most akkor nem beloadra, hanem ncore-ra költik a pénzüket. (De ez csak feltevés, ami még mindig illik egyfajta logikába.)

Nem könnyű bejutni, de mintha ott is lejjebb vitték volna a bejutási feltételeket hirtelen.

Egy kinézet is tud sokat dobni, de ahogy korábban is írták, azt egy sima tesztfelületen is a háttérben tudták volna készíteni. Főleg mert sok támogatótól kiestek így ezidő alatt.
    Erre utaltam, hogy sosem fogjuk valószínűleg megtudni a miérteket. Egyszer csak lesz és a funkcióját (le- és feltöltés) folytatja, más úgysem esik olyan nagy súly alá ha átlag felhasználóként gondolunk bele.

11. gocze76 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Info

Sziasztok!
    Szeretnem tudni, biztos a május 1-es indulás?
    Nagyon szerettem az oldalt és már nagyon hiányzik.
    Ha valaki tud valamit jelezzen.
    Köszönöm

12. patrik5 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    jaja..

Kedves Darwina!

Én maximálisan egyet értek veled,az érvelésed is elfogadható,én ezt inkább kiegészítésnek szántam.

Igen a támogatóiktól is búcsút vettek egy időre,aki elkötelezett az oldallal az szerintem fogja ezután is támogatni,és abban is egyet értek veled,hogy a "miért" kérdés marad a homályban....

A nagy oldalakra szerintem továbbra sem könnyű bejutni,most volt egy időszak,amikor igen,de szerintem a szabályzatoknál,itt ncore-ra gondolok elsősorban,inkább csak a támogatók tudnak meghívni,szerintem dettó ugyanaz van,mint a bithun,hogy a nagy öregek nem merik,vagy nem is akarnak meghívót kiküldeni,féltik a fiókjukat.....

Átlag felhasználóként nekem például,mikor tavaly bekerültem nagyon bejött,de ez 2 hónapig tartott,és inkább mentem vissza a jól bevált oldalaimhoz,az egyik a te általad képviselt volt....:tef161:

13. tissues /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    beload

Mindenhol a május 1-i indulásról lehet olvasni. Már nagyon várom én is, szerintem a legjobb oldal ami csak létezik.

14. snowgrid /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    a május 1 az biztos. csak azt

a május 1 az biztos. csak azt nem írták ki, hogy melyik évben.

15. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Beload...

Sziasztok! :tef293:

Ez a nap is elérkezett.... :tef293:
    Tekintsünk optimistán a torrent jövője felé.
    Holnap találkozunk a Beloadon.... :tef293:

Persze csak akkor ha a hírek igazak.

A seed legyen velünk!!

16. treff /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    beload

A "legjobb oldal ami csak létezik" egy picit azért erős, de ha pozitívan nézzük a dolgokat jó oldalnak simán mondható. :tef293: A megítélése egy kicsit attól is függ, vajon holnap tényleg elindul-e. Nagyon reméljük.

17. treff /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beload...

Szia! Bízom benne, hogy holnap éjfélkor is pontosan ugyanolyan optimista leszel, mint most. :tef293:

18. Jonhy62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    indulás

s megmarad a profilom is.

19. treff /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    indulás

Ha sokan is, de nem mindenki van benn az ncore-on, bithumenen. Ennyi kihagyás után lehet, hogy vannak akik már annak is örülnének, ha elindulna az oldal, de újra kellene mindenkinek regisztrálni. Reméljük nem így lesz. :tef293:

20. Fencsik /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Elmélet :tef293:

Igen én is ettől tartok hiszen ha nem készítettek biztonsági másolatot az user-ek adatairól akkor könnyen előfordulhat a friss regezés én azért tartok attól mert nem kevés anyagi szellemi és időbeli munkám ment rá arra hogy jó acc-om legyen de ne legyen inkább igazam remélem nem így lesz mert szerintem nem csak nekem vannak ilyen kételyeim :tef10: