Magyar torrent oldalak Bigtorrent

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Dark Angel hozta létre. Ekkor: 2007. augusztus 30..

1. Anonymous / Guest

hello

csá.okosab nak kellet volna lennije a vezetöségnek és hacereket nem bevenni a csapatba.ha nem tenni ellene hogy ne fordulhason elö ilyen vagy semmi probléma... na de hát ezek szerint ez nem érdekelt senkit sem ha nem mindenki szart a dologra...... remélem nekem ebböl semmi bajom semm lessz mert akkor nem tom miteszek az egész vezetöségel... az biztos

2. én / Guest

Nagyon várunk BIGTORRENT!!!

Nagyon várunk BIGTORRENT!!!

3. BlackMirror / Guest

Oké, megvárom hogy...

Oké, megvárom hogy újra működjön az oldal, de ha megint elveszik az arányom akkor ennyi volt, megyek másik oldalra. Még ha tényleg nem is az ő hibájuk, ez nekünk akkor is gáz, bárhonnan is nézem. Üdv

4. Urbee /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lefoglalás

Az oldalon ez az üzenet fogad:

Tisztelt Felhasználók !
    Mint bizonyára hallottáttok, az oldal szerverét lefoglalták.
    Újrakezdésig kitartásotokat kérjük.

5. Bajci2 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Remélem mostanábban már nem

Remélem mostanábban már nem foglaják le az oldalt ha ujjra jó lest!!!

:tef293:

6. Anonymous / Guest

Ezt nemhiszem el, mi a franc

Ezt nemhiszem el, mi a franc van már az oldallal?

Valaki infó? Thx

7. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Azoknak akik nem veszik a ....

Azoknak akik nem veszik a fáradtságot hogy a főoldalon található ASVA HÍREKRE klikkelve olvassák a híreket :A hatóság illetékesei a hétvégi akció keretében a BitBarát és a Deathlord szervereit biztosan lefoglalták, de a BigTorrent, a Filetorrent és a Z-Tracker is elérhetetlenné váltak. Ezen kívül a megmaradt oldalak legtöbbjén - nyilvánvalóan megelőzendő az ő lefoglalásukat is - módszeresen elkezdték tiltani Ákos számainak cseréjét.Egy kis részlet . A lényeg mielőtt sírnál tájékozódj ne legyél ennyire tehetetlen .

8. Anonymous / Guest

"Nagyon várunk

"Nagyon várunk BIGTORRENT!!!" :sírós:

"We love you BigTorrent, én ezen és a Deathlordon kezdtem a torrent "életem", " :tef318:

"Remélem minnél hamarabb feltámad hamvaiból" :tef293:

"Bigtorrent nelkül halott vagyok" :tef161: :lol:

Ilyeneket még olvasni is ciki

Szakadok a röhögéstől

Úgy csináltok mintha nem volna más és SOKKAL jobb oldal...

Öcsém ne legyetek már ennyire röhelyesek ki a f..t érdekel hogy nyomoruk van

Legalább hullik a férgese :tef344:

Én legalább jól csináltam a lekapcsolás előtti két hétben letöltöttem 174gb t

Most meg majd szépen átballagok egy másik oldalra és igyekszem elfelejteni az egész biget

mostanában úgy is egy zagyva sz.r volt az egész

9. b / Guest

lol

Ha olvasni is ciki nem muszáj,de ha Te olyan szuper oldalakról töltesz küldhetsz meghívót,mert szerintem is ez a két oldal a legjobb.A deathlord már működik szerencsére :tef161:

10. Anonymous / Guest

ki a **** érdekel milyen

ki a **** érdekel milyen oldalra mész te ncore-on fentvagyok de akkoris nekem a legjobb a bigtorrent legalább nemlesznek ilyen gyökerek az oldalon ha megin menni fog mint te:tef293:

Szerk:Moderátor

11. Anonymous / Guest

Igazad van.Az ilyen

Igazad van.Az ilyen "Gyökereknek" bezzeg jó volt a "Free Reg" meg a sok "Free Letőltés",de mikor bajban van az oldal ha mással nem de a szavaikkal még taposnak egyet rajtuk és tovább állnak.

12. Anonymous / Guest

Mi az hogy "szuper"

Mi az hogy "szuper" oldal?

Mitől lessz "szuper" egy oldal?

Én csak letöltöm amit akarok és kész

Mellesleg szerintem nem kell meghívó ahhoz hogy valamit letölts

Mert bármit bármikor meg lehet szerezni a meghívós oldalakon kívül is

Csak egy kicsit ismerni kell azt hogy hol kell keresni :tef293:

13. Igazad van!Az ilyen

Igazad van!Az ilyen "Gyökereknek" bezzeg jó volt a "Free Reg" meg a sok "Free Letöltés", de ha bajban van az oldal ha mással nem is tudnak de szavaikkal még taposnak egyet rajtuk és tovább állnak.Na az ilyen "Férgeseknek" kéne hullaniuk, mert ha ezt a BIG-el megtették akkor más oldalakkal is megfogják tenni!

14. Morientes / Guest

Öreg te mekkora gyökér vagy

Öreg te mekkora gyökér vagy :tef293: Még a nevedet sem merted leírni , biztos egy retardált kis hülye pöcs vagy aki a gép elött ül egész nap és nincs se kutyája se macskája. Sok embernek bejön a bigtorrent , ha neked nem az a te bajod. Ha nem szeretted akkor mit érdeklödsz utánna ? Mert ide betudtál írni tehát érdekel a dolog !!! Ha unatkozol akkor menny máshova és töltögess onnan és ne más szerverét fikázzad. Gondolom mindenhol tárt karokkal várnak, mert annyira jó fej vagy???

15. wallas /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: : )

Wallas

Találó a neved cimbi! Teljesen egyetértek veled, LE a gyökerekkel!!!!

16. MAGYARCARE / Guest

Kár hogy ez történt jó kis

Kár hogy ez történt jó kis oldal volt nekem bejött annak aki tönkre tette azt üzenem remélem leég a lakása vagy tönkre megy az autója sok tetü ember!!!!

Remélem feltámad vmikor a Bigtorrent!!!

17. Minna / Guest

Csatlakozom

Halli kedves Bigtorrent megtört közönsége!

Úgy hallottam, hogy van még remény, most is, ebbe a szent percben is azon dolgoznak, hogy vissza állítság hőnszeretett oldalunk régi fényét, vagy legalább annak hasonló árnyékát. Szemétség volt, hogy lefoglalták a szervereket, az a sok film, zene és a több... de sebaj majd újra összeszedjük magunkat, egységben az erő!

Puszi az Adminoknak és a Modiknak!
    :cupp:

Minna

18. Anonymous / Guest

Azért ez

Azért ez aljas:

http://bit-hero.co.cc/

BIG et másolni..

Admin szerintem ez megér egy cikket.

19. Morientes / Guest

köszi wallas :tef293: Hu de utálom

köszi wallas :tef293: Hu de utálom az ilyen ****fejeket !! Te nem ? Beszol itt mindenkinek azt ennyi. Mennyen a ********* az ilyen .

A trágár kifejezéseket mellőzd !

Szerk:Moderátor.

20. Bedy / Guest

szerintem is jo kis oldal!

szerintem is jo kis oldal! aki csak fikázni tudja az minek ir és minek használja?