Magyar torrent oldalak Bigtorrent

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Dark Angel hozta létre. Ekkor: 2007. augusztus 30..

1. eduso / Guest

Nem tudok belépni

Hello.

Az a porblémám hogy,nem tudok belépni az oldalra/Bigtorrent/,hiába kérek jelszó emlékeztetőt nem jön semmi sem !

Remélem tudtok segíteni.kalakoma néven vagyok regisztrálva elég jó arányal is rendelkezem.

Köszönöm előre is.

Minden jót kívánok nektek! Üdv: kalakoma

Szerk:mod

2. Guest / Guest

kérdés

eduso nekked sikerült vissza lépned a bigre mert nekkem is ugyan az a problémám szia

3. eakito /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    hello !!!

nekem se siekrül sehogyan sem ujra be lépni ,kb egy honapja reggeltem es most azt irja hogy jelszo helytelen es hiaba kérek masikat el sem kuldi az e mail cimre,remelem valaki tud segiteni hogyan probalkozam

4. Devil666 / Guest

Annyit tudok Neked segíteni,

Annyit tudok Neked segíteni, hogy megnézem bent vagy-e a felhasználólistában!

írd le milyen nickel voltál bent!

5. Devil666 / Guest

Annyit tudok segíteni, hogy

Annyit tudok segíteni, hogy ha megadod a nicknevedet akkor én megnézem a felhasználólistában benne vagy-e ha nem akkor küldök neked egy meghívót ha kell!

6. eakito /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    felh.név=eakito elore is

felh.név=eakito elore is koszi remelem sikerul

7. Devil666 / Guest

nem vagy benne a

nem vagy benne a felhasználólistába! DE! free reg van a bigen, nyugodtan tudsz reggelni!

8. Devil666 / Guest

big

nem vagy benne a felhasználólistában! DE! Free reg van a bigen!

9. 1csibarka / Guest

jelszó csere

Bocsi,de nem tudok visszalépni,jeiszót elfelejtettem,emailre kéréskor kidob

tudsz-e segiteni

Köszi!

1csibarka

10. Devil666 / Guest

big

Én is csak egy felhasználóvagyok, szóval max annyi, hogy tudok szólni, a megfelel? embernek aki tudna segíteni!

kérek egy email címet hogy ne velem keljen üzengetnie! max a megtudom nézni benne vagy-e felhasználólistában!

11. 1csibarka / Guest

jelszócsere

@@@@@@@@@@@@

nagyon köszönöm!

Ha lehet privát üzenetben írjátok meg egymásnak az email címeket .

Szerk: Modi.

12. eakito /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ha free reg van akkor miért

Ha free reg van akkor miért irja ki ha rákattintok a regisztraciora hogy sajnaljuk a reg jelenleg ki van kapcsolva??akar mikor ujra probalkozok ez az üzenet jelenik meg.

13. 1csibarka / Guest

big

Bocsi,de csatlakozom én is:sem a free reg nem múködik,sem az új jelszó kérése.Visszaigzolás sincs,hogy "megszünt,esetleg bannolva".Az arányom is jó volt.

14. 1csibarka / Guest

big

Közölném,hogy a free reg bejött,bár jobban szerettem volna visszatérni az arányom miatt.

15. Devil666 / Guest

big

Én csak azt írtam ki ami az oldalon volt kiírva! Azért örülök, hogy mégis sikerült bereggelnetek! Írj valamelyik adminnak az arányod miatt!!!

16. eakito /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    hát annyi a megoldas hogy a

hát annyi a megoldas hogy a cim változott .eu ról .us re igy kell probalni nekem be jott és reggeltem

17. eduso / Guest

Hello

Hát ugyanúgy jártam mint te,és odalett az arányom ! Ez nem szép dolog tőlük,de így is örülök!

18. Anonymous / Guest

nem megy

Szia Atinola néven futottam nálatok de most nem megy a bejelentkezés,tudnál segíteni?Elöre is köszi.

Bocsi,címem A****@t-email.hu

19. Anonymous / Guest

Miért nem léphetek be???

Nekem teljesen érthetetlen,hogy nem tudok belépni a BIGtorrent-re ugye bár regisztrált tag volnék így semmi abszult semmi annyi a bosszató a dologban ,hogy még üzenetet sem kapta ,hogy miért v. is mi az ok ?Válasz ???

20. prezur / Guest

Szia

kaptam egy meghívót de nem tudok regisztrálni azzal a hiba üzenettel hogy nincs ilyen link !! 3 napom maradt még hátra