Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. BakiSzabi /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    bithorlo belépés

Sziasztok!
    Nekem már lassan 1 hete nem lép be, de nem is tölt fel torrenteket!
    Bár itthon UPC van, de ismerősömnél Digi és T-home ott megy már rendesen!
    Mi tévő legyek :tef293:

2. korisa /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Belépés

Nálam is UPC van... lehet ez a gond? Ráadásul szomorúan kellett tudomást vennem arról is, hogy új lakás, új net.... na de a minősége! Pfff.... visszasírom az otthoni netemet :tef10:( :tef10:( De csak 2 hónapot kell kibírnom, utána 2 háztömbbel feljebb mászok ahol rendes net van :tef293:

3. datt /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    upc

Nálam is upc internet van és gond nélkül be tudok lépni az oldalra és a torrentek is szaladgálnak le is fel is.

4. korisa /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Belépés

Hogy egyem meg a szaladgálós torrentjeidet :tef293: Erre is futtathatnád őket :tef161: Vagy csak mondd a titkot... hogy csináltad? Én már hajlongtam a 4 égtáj felé, imaszőnyeget vettem, megkeresztelkedtem, áldozatot mutattam be (esküszöm a szomszéd kutyáját nem láttam...SOHA!) És hiába kiabáltam, hogy MUKODJ! Semmi :tef10:

5. bakec01 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Végre megy az oldal nálam is

Végre megoldódott a dolog. Próbaképpen csak modemről kapcsolódtam a netre, routert kiiktattam. Láss csodát ment a dolog. Vissza a router, megint nem megy :tef10: Na ezek után router restart és okés volt. Majd szépen vissza titkosítottam és úgy megy mint eddig. Ja és nekem is upc-s net van, melóhelyen tréhome, ott meg ment egyből.

6. sunmarie /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Foglalkozás:
    kereskedelem
    belépés-re

Hellosztok!

Nem hiszem, hogy önmagában az lenne a gond, hogy UPC-s, nekem is az van, (bár nem szeretem ezt a céget, mivel már ment el 1-2 napra a netem miattuk, persze tagadták, hogy az ő hibájuk) még is rögtön tudtam kapcsolódni az oldalhoz, miután kiírták itt, hogy elérhető.

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    korisa-re

Szia korisa!

Na végre egy remek humorral rendelkező új hölgytag az oldalon!
    Üdvözöllek a közösségben!
    Remélem,hogy aktív tag leszel és minél több hasznos,vagy ilyen poénos(vagy mindkett? egyszerre)hozzászólással örvendeztetsz meg minnket!
    A humoros topic linkjeit hamarosan küldöm neked pm-ben.
    Ez így rendben lesz,most már megtaláltuk személyedben fegya női megfelelőjét is az oldal és a közösség számára.

8. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Korisa re.

Szia, Korisa!
    Igazat adok abban Norbinak, hogy jó humorral rendelkezel :tef293: Jót nevettem a hozzá szólásodon, csak egyet sajnálok: nem tudok segíteni a problémádban :tef10:
    Üdvözöllek én is az oldalon :tef293:

9. korisa /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi-re/ra

Szia!

Oh köszönöm szépen :tef293: Ez nem az én érdemem... valami születési rendellenesség lehet. Azt hiszem apámék.... (itt inkább nem folytatom :tef161:)
    De kezdem érteni miért nem vesznek komolyan az emberek... és, hogy a hugom miért könyörög azért, hogy maradjak csöndbe! :tef293:
    Várom a linkeket! :tef293:

10. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    korisa-re

Szia!

Akkor add át gratulációm fateréknak! :tef293:
    (Mentek a linkek)

11. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Korisa

Szervusz Korisa!
    Hol voltál eddig! :tef293:Nagyon hiányzott a humorod! :tef161:
    Csak így tovább! :tef344: :tef161:
    És én is üdvözöllek az oldalon!

12. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    tempo

Szervusz Datt!
    Remélem tudod akkor a torrentjeiddel tartani a tempót! :tef161:
    Arra azért vigyáz ki ne szaladjanak a számítógépedb?l! :tef161:

13. korisa /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Greg-re

Szia Greg!

Ciki ha önmagamon röhögök? :tef293: Egy önző nőszemély vagyok és miután tényleg mindent végigpróbáltam gondoltam segítségért fohászkodom.... közben azon kaptam magam, hogy megint szemberöhögök egy monitornak! :tef293: Ha a torrent nem megy legalább elszórakoztatom magam és titeket!
    És tündér vagy, hogy segítenél de nálam ami elromolhat az el is romlik és ezen még Uri Geller se segíthet.... veszélyes vagyok az elektronikára! De türelmes vagyok és tériszonyos!
    Kínomban már a pithonomnak is elkezdtem magyarázni a dolgokat de annyira értelmesen nézett, hogy inkább feladtam!
    Ha nem friss lakosa lennék a lakótelepnek akkor tutti lent állnék és minden pasit leszólítanék, hogy nincs e kedve feljönnie egy KV-ra és közben ránézhetne a BHO-ra... hátha megint a szűkeségem határtalan! :tef293: De miután egy 90 éves nénivel meg egy nagyothalló idős párral lakom egy szinten, a 2.-on meg egy skrizofrén nő van így meghúzom magam és újra végigpróbálok minden lehetőséget :tef293:
    Már addig terjedt az üldözési mániám, hogy Axell-nek írtam, hogy 3 napja elköltöztem és nem lehet, hogy ez a gond? :tef293:

14. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    korisa

Üdv korisa!

Szőke és ilyen humorral megáldva! Ez valóban csak "születési rendellenesség" lehet! :tef293: Ilyen "mutációk" viszik előre az élőlényeket az evolúció rögös útján. És ezt egy biológiatanár mondja (írja) neked! :tef293:

Csak ismételni tudnám az előttem szólókat, ami nem kenyerem, ezért inkább kérve-kérlek ne hallgass a húgodra, és ne maradj csöndben - legalábbis ezen az oldalon ne! :tef293:
    Remélem megoldódik a belépési problémád, és azt még inkább remélem, hogy ezt követően is látogatni fogod a torrent-empire.me-t és elkápráztatsz bennünket a sziporkáiddal. :tef293:

15. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Korisa re.

Szia!
    Ha már BHO-d nincs, legalább jó kedved legyen:tef293: Kár, hogy nem egy lakótelepen lakunk, akkor elsétálnék arra :tef293:Lehet, hogy utána sem torrenteznél, de a KV-t szeretem :tef293:
    Reméljük, Axell tud neked segíteni. Nagyon segítőkész, korrekt staff van a Bithorlon, ez tuti.

16. korisa /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-re-re és re

Kedves Sky!
    Azt hiszem ezt kiposztolom FB-re mert eddig senki nem hitt nekem! :tef293: Szóval ha több ezer levél áraszt el téged.... arról sem én tehetek! :tef293:
    Lehet írok egy köszönő levelet a BHO-nak a belépési problémám miatt! :tef293: Legalább ide találtam! :tef161:
    Bár ma hazafelé eltévedtem 3x is, a fiam fogta is a fejét: Anya megint rossz fele mentél?- Nem! Csak arrébb vitték a házunkat!-És akkor most mi lesz?....- Megkeressük!
    Majd emelt fővel tovább mentem vezetve a 4 éves hiszékeny fiamat.
    Szóval remélem sűrű látogató leszek és nem tévedek el a fórumok között :tef293:

Szia Pipus!
    Azt hiszem én eddig 30 km-rel arrébb laktam..... talán ezért nem jártam erre! :tef293:
    Tudtam én, hogy a költözés az oka mindennek! :tef161:
    És köszönöm :tef293:

17. fegya963 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    rerererere

Azt-a mennyi smiley!! :tef293: Nagyon cuki. :tef161: 8)

18. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    köszönő levél

Igen, a köszönő levél megírásának az ötlete az én fejemben is megfordult.
    A BHO-nál ezt is jól csinálták!
    Eddig is szerettem az oldalt, ezután még inkább...

De azért most már rendbe hozhatnák a dolgot, és engedhetnének belépni, hiszen idetaláltál... :tef293:

Az eltévedéssel kapcsolatos problémádra, pedig fel tudom ajánlani, hogy korrepetállak térkép- és tájékozódási ismeretekből, merthogy vizsgázott túravezető is vagyok... :tef344: És a kihívásokat is szeretem! (Ez pedig kihívás lenne a javából, mert évekkel ezelőtt olvastam valahol, hogy női agy "felépítése" az oka annak, hogy gyengébb tájékozódási képességgel rendelkeznek. :tef293: Természetesen másban viszont jobbak... :tef344: )

19. korisa /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Greg-rere

Ki tudja? Elég nagy ez a lakótelep..... Lehet én vagyok a fogszabályzós lány a buszról, vagy a szűröshátú bácsi aki reggel a boltban melléd állt :tef293:
    Na de ennek örömére főztem egy KV-t :tef293:
    Hallkan megsúgom nincs bajom a staff-al. Fent vagyok még pár torrent oldalon ami szépen működik is de valahogy nem füllik rájuk a fogam! Pedig az egyik helyre 1 évig vártam a meghívóra majd a főnökömmel cseréltem egy BHO-ra.
    Ma vigyorogva jött velem szembe.... lehet ő be tud lépni?
    És ő elég kocka.... hogy a leg kézenfekvőbb dolog sose jut eszembe :tef293: És most mondok egy imát azért, hogy ne legyen ezen oldal tagja és ne olvassa a hozzászólásomat.... mellesleg a legjobb főnök a világon! Ámen!
    Szóval rá kellett jönnöm, hogy beleszerettem a BHO-ba de ha holnap se tudok belépni akkor lehet a nagyothalló néninek megjavul a hallása! :tef293:

20. korisa /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    rererere-re fegya-ra-re

Ahhhha!!!! Szóval te vagy a férfi felem? :tef293: