Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    cs-re

De meg van az első hozzászólása... :tef293:

• Egyetértek Egyetértek x 1
  2. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re.re.tartalmas

:tef293:
    Milyen öröme lehet , hogy szófejtésben kommunikál , találjuk ki mi, hogy mit is akar:
    csend,csini,csóka,csókol anyád Pityu?

3. dunagraf /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    hiba

Sziasztok!

Nem érem el az oldalt, azt írja a böngésző: A távoli kiszolgáló nem található. Valami ötlet? Előre is köszi.

4. Balázs63 / Guest

re hiba

Idézném Axell postját hátha megoldja a problémádat:

5. dunagraf /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    köszönöm

Köszönöm, ez működik. Én is koliból vagyok :tef293:

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    cs-re -re

Sziasztok!

Skywalker barátom rátapintott egy lényegi pontra,de ezt talán mégse kellene hozzászólásként kezelni.(Sőt szerintem semmi esetre sem,mert így nincs értelme,annak a kritériumnak)

7. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    cs-focinorbi re

Üdv barátom!

Attól tartok, hogy a rendszer nem tud különbséget tenni értelmes és értelmetlen hozzászólások között. Így ez is hozzászólás.

Viszont azok, akik meghívókat szoktak adni, tudnak különbséget tenni. Hagyjuk rájuk a döntést. Ha megnézik a profilját, hozzászólásait annak a személynek, akinek meghívót szándékoznak adni, akkor úgyis látják. Ha viszont nem nézik meg, mert nem számít, hogy kinek adnak, csak adnak, akkor meg úgyis lényegtelen.

Voltak olyan kisebb oldalak, amikre én is a jelentkezések sorrendjében osztottam a meghívókat, nem adtam meg feltételeket. (azért mindenkinek megnéztem az adatlapját :tef293: )

De volt olyan is, hogy feltételt szabtam (pl. legyen x értelmes hozzászólása), és annak ellenére, hogy a jelentkező nem felelt meg neki, mégis küldtem meghívót, mert egy kulturáltan megfogalmazott üzenetben jelentkezett érte, nem csak annyit írt, hogy "kéne az a meghívó..." (Nem is csalódtam benne. :tef293: )

Persze tudom, hogy ez az első hozzászólás dolog a meghívóigénylésre vonatkozik, - amit már többször átbeszéltünk itt az oldalon -, nem a felajánlott meghívókért való jelentkezésre.
    Erre meg csak azt tudom mondani, hogy aki szeretne valamit, az tegyen is érte!
    Ne csak azért jöjjön ide, hogy beszerezzen néhány meghívót, hanem nézzen is szét az oldalon. Hátha megtetszik neki, és marad is, az oldal pedig egy újabb hasznos taggal bővül.
    Ez egy közösség, és ha új tag érkezik a közösségbe, annak el kell fogadtatnia magát, pláne ha akar valamit...
    Elég széles a választék az oldalon (filmek, sport, humor, játékok, stb.) Nem igaz, hogy aki ide téved, nem tudna olyan témát találni, amihez értelmes hozzáfűznivalója lenne...

Visszatérve cs-re, nem tudom mit jelent - klarensznek voltak ötletei -, de azt sem állíthatjuk, hogy a "szerző" csak a meghívóigénylés miatt írta, mert még mindig ez az egyetlen bejegyzése. :tef293: Mi meg idióta módon "ráharaptunk" :tef293: és kommentárt fűztünk hozzá, pedig lehet, hogy megy a "kukába" az egész... :tef293:

8. aron500 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    cs - re

Szerintem Counter Strike-ra gondolt :tef161:

9. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re:re:re: cs

szia skywalker357

Nagyon tetszetősen és magyarán a lényegre tapintottál.
    Először azt hittem a focinorbi hozzaszólása, mert ő szokott ilyen lényegre törően és hosszadalmasan, minden apró kis részletre kitérően , figyelve a félre nem értésekre , fogalmazni.
    Úgy-e nem haragszol , ha most hirtelen hozzáhasonlitottam a beirást?
    Nagyon jól ráharaptunk a '' cs '' -re és és boncolgatjuk, de választ talán sosem kapunk. Biztosan ezt is akarta, és most úgymond '' kivülről '' kukkol és olvassa , hogy milyen nagyon szeretnénk megfejteni a titkát. :tef293:

10. tissues /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    szabad reg.

Sziasztok!
    Most léptem be a bithorlora és látom, hogy tegnaptól szabad regisztráció van. Gondoltam megosztom veletek.

11. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
  12. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    cs-klarensz-re

Üdv klarensz!

Dehogy haragszom, sőt megtisztelő, hogy hozzá hasonlítottad a beírásomat.
    Egyébként focinorbival már rájöttünk, hogy sok mindenben hasonlítunk egymásra, és hasonlóan gondolkodunk dolgokról. :tef293:

És, hogy a "cs" szerzője "kívülről kukkol"-na. Érdekes dolgok jutnak eszedbe. Én álmomban sem gondolnék ilyesmire.
    És teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi visz rá valakit, hogy egy ilyen hozzászólással örvendeztessen meg bennünket... :tef293:
    De lehet, hogy nem bírom ki, és írok neki egy üzenetet, amiben rákérdezek... :tef293:
    Esetleg hartigan addig is indíthatna egy tipp-játékot ezzel kapcsolatban... Szerintem jobbnál jobb ötletei lennének a társaságnak... :tef293:

13. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    klarensz-re

Szia klarensz!

Először is köszönöm azt,amilyen véleménnyel vagy rólam,és jó az ésrevételed,mert én is arra a következtetésre jutottam,hogy skywalker barátom pontosan olyan részletesen kifejtve és egyértelműen tud fogalmazni,mint ahogyan én is.(sőt lehet,hogy még jobban,de rosszabbul semmiképpen)
    Azt is tudtam,hogy nem fogja tőled rossz néven venni,ezt a megállapítáást.
    Azonban az,hogy egyértelmű az relatív fogalom(nem is sejted,hogy hányszor hallottam vissza azt,hogy valami nem úgy jött valakinek/valakiknek,ahogyan azt én szántam és gondoltam)
    Nektek egyértelmű,mert szimpatizáltok a személyemmel,és tevékenységemmel,és érdekel benneteket a véleményem,ezáltal nemcsak figyelmesen olvassátok(Ezt se teszik meg sokan),hanem ugyanilyen figyelemmel értelmezitek is,amit írok,de ez nem általánosítható mindenkire vonatkozóan.
    Remekül észlelted,hogy egy ideje hiányoznak az igazán hosszú véleménynyilvánításaim és a korábban említett okokból kifolyólag a jövőben is ez várható.(Nem azért mert meglennék sértődve,vagy tartanék bármitől,vagy bárkitől,hanem mert nem látom értelmét,és rengeteg energiát emészt fel teljesen feleslgesen)
    Inkább a laza társalgás és poénkodás vonalát követem.

14. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi re

Üdv barátom!

Azért bízom benne, hogy időnként fogsz időt szánni egy-egy "hosszú véleménynyilvánításra" is. :tef293: Ha csak egy valaki is hasznosnak találja, már megéri a ráfordított energiát, időt...

15. jarodino /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    SZiasztokEgy ismerősőm

SZiasztok

Egy ismerősőm szeretett volna regizni az oldalra és inaktiv az "új felhasználó regisztrálása".
    Megnéztem én is a fő oldalon(még belépés elött)és tényleg az.
    Meghívót se tudok küldeni mert "szünetel".
    Akkor,hogy lehet szabad regisztráció???

16. Balázs63 / Guest

reg re

Üdvözöllek!

Én is megnéztem és nálam működik a regisztrációs rész.
    Új profil regisztrálásához kattints ide

Hangsúly az "ide" szón van mert arra kell kattintani.

17. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    reg-re

Sziasztok!
    Most néztem,műkődik a szabad reg! :tef344:
    Úgy van ahogy Balázs63 mondja,kattintani kell:

"Problémák a belépéssel?
    Jelszó emlékeztetőért kattints ide
    Új profil regisztrálásához kattints ide"-Nos ide kattintani! :tef344:

18. Sereghajto /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO

Hali, az oldal csak nálam nem elérhető?

Üdv: Sereghajto

19. szarufa /

Kapott lájkok:
    75
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO

Szia!Nálam működik rendesen valószínű nálad van a bibi :tef293:

20. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    BHO-ra

Szia Sereghajto!

Az oldal rendesen megy.
    Gondolom pár napig nem voltál rajta fenn.
    Próbáld úgy megcsinálni,hogy nem kapcsolod ki a virusirtót(Avast).

Én is idézném amit

Szia!

Kollégiumban nekem is hasonló problémáim akadtak, de végül a következő képen oldottam meg, ahogy azt valaki már javasolta is:

- Ha van antivírusod, egy időre állítsd le.
    - gondolom Windows 7-ed van, a katt a Startra és kezd el begépelni, hogy Total Commander (természetesen telepítve kell, hogy legyen), amikor kidobja, kattints rá jobb gombbal, és válaszd Futtatás adminisztrátorként opciót
    - ezután a megnyílt ablakban keresd meg a következő fájlt:
    C:WindowsSystem32driversetc

és ezen belül jobb gomb a "hosts" nevű fájlra, ezután kattints lent a Szerkesztés/Edit gombra (F4), és a legaljára a fájlnak másold ezt be:

83.136.86.211 bithorlo.hu
    83.136.86.211 bithorlo.net
    83.136.86.211 www.bithorlo.hu
    83.136.86.211 www.bithorlo.net

Vigyázz, hogy a IP cím és a domain között ne szóköz, hanem tabulátor szerepeljen.
    Ezután zárd be a szövegszerkesztőt, ha mindent jól csináltál akkor probléma nélkül elmenti és az oldal működni fog.

Üdvözlettel, Axell