Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Egyelőre bizonytalan, itt és

Egyelőre bizonytalan, itt és twitteren is szólni fogunk.

2. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    fény

-hát ahogy tapasztalom kedves uram a fény be lett nézve. az nem a kijárat hanem a másik bejárat :tef344:

3. Levwi /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Remélem a veszteség nem

Remélem a veszteség nem felhasználó veszteség mert a bigtorrentről is így törlődtem le, hogy újították az oldalt és eltünt a profilom.
    Remélem itt nem erről van szó, mert az egyik kedvenc oldalam és visszakerülni nagyon nehéz meg a 20 ezer + kreditemet is sajnálnám amit addig összegyüjtöttem.

4. matkoimre /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    kreditpont

hali
    a kreditpontos rendszer marad.

5. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    BHO főoldalárol. /re

Szia Balázs63,amikor beakarok lépni ez fogad.Te ezt ide beraktad,amit nem értek ezt minek kelett leminuszolni???

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kopasz-re

Üdv Kopasz!

Szerintem ezt Balázs ugyanúgy nem érti,ahogyan te sem,és én sem,ezért ezt attól kellene kérdezni aki minuszolt.(Kiváncsi lennék én is a magyarázatára)
    Azt figyeltem meg az idők folyamán,hogy vannak akik azt hiszik,hogy a hírt értékelikk ezzel,és nincsenek azzal tisztában,hogy az illető tevékenységét,aki a hírt prezentálta számukra.
    Szerintem az lehet a magyarázat,hogy nem tetszett az illetőnek ez a hír,ezért Balázs kapott egy minuszt.(Más logikus magyarázata nincs a dolognak)
    (Egyébként én is jártam már így,és mások is)

7. Balázs63 / Guest

Kopasz re

Üdvözöllek!

Nem értem,de nem is foglalkozom vele! :tef161:
    Lehet nem tetszik neki,hogy a BHO ebben a formában tudatja az infot a felhasználókkal.
    Úgy vagyok vele,hogy lelje örömét benne!:tef161:

8. Balázs63 / Guest

focinorbi re

Szerintem a hírt minuszolta! lehet BHO ellendrukker a tag!:tef161:
    Nem is érdemes többet foglalkozni a dologgal,szíve joga leminuszolni ha nem ért vele eggyet.

9. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Balázs

Ugyanezt gondolom én is,és azzal is egyetértek,hogy felesleges foglalkozni vele.
    Jól fogod fel a dolgot!

10. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Igen igazatok

Igen igazatok van csak a hirt minuszolhata,más logikus magyarázat nincs.
    De azért elöbb kicsit gondolkodhatna.

11. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kopasz-re

Ha gondolkodott volna,akkor most nem lenne miről beszélnünk.

12. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Ez igaz

Ez igaz,másrol beszélnénk.De azért az se árt ha gondolkodik.

13. kitty /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tudtok valamit az oldalról? Mikor indul újra?Mert most már nem jön be semmi ha rámegyek az oldalra! :tef10:

14. bubozs /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Tisztelt felhasználók!
    Egy kis szösszenetben szeretnénk benneteket tájékoztatni arról,mi is történt velünk,és mi volt ez a leállás az oldalon.
    Sok oldal ebben az esetben elkezd vetíteni,vagy egyszerűen karbantartásra hivatkozik,mivel "ez nem tartozik a felhasználókra" alapon.
    Nos akkor lássuk a valóságot.
    Mi egy xy Német szolgáltatónál béreltünk szervert eddig is. Gondoltuk fejlesztünk egy kicsit,és bérlünk egy erősebb szervert.Meg is tettük,a Németek készségesek voltak,el is indult az új szerver rendben üzemelt.
    Pár nap után egyszer csak azt vettük észre,hogy a szervergép alól kilőtték a netet.Kedves Német barátainktól kaptunk egy levelet amiben az állt,hogy ddos támadást indítottunk más oldalak ellen.Ezt hosszú levelezgetések folyamán,el is küldték nekünk.
    Nem tudtuk mire vélni a vádaskodást,hisz soha senkit nem támadtunk ilyen,és hasonló módszerekkel sem.Ismételten hosszú levelezgetéseken mentünk keresztül,amiben már nem voltak annyira készségesek Német partnereink, és persze gyorsak sem,így hosszú napokat vesztettünk el a nagy semmittevéssel.
    Végre aztán jött egy levél amiböl codereink kitudták silabizálni,hogy Német partnereinknél új szűrő rendszert állítottak üzembe, ami a torrent adatforgalmat is ddos támadásnak véli.Ekkor már ők is rájöttek,hogy nem követtünk el támadást,hanem torret oldalt üzemeltetünk,és felszólítottak ha ezt a tevékenységet nem folytatjuk tovább,a szervert a rendelkezésünkre bocsájtják.
    Természetesen az első dolguk volt,hogy töröljék az adatbázis.Sajnálatos de így csak május-2-i mentésünk van,tehát a regisztrációt elölről kell kezdenünk.
    Nos kedves felhasználók,mi ekkor úgy döntöttünk hogy nem maradunk ennél a szolgáltatónál mert nincs értelme.Kerestünk és találtunk is egy Amerikai céget ahonnan most bérlünk egy szervert, ami még a Németektöl bérelt szervernél is jobb erősebb.
    Nagyon sok nem anyagi külső segítséget kaptunk, amit nagyon szépen köszönünk az illetékes személynek.
    Codereink azon lesznek,hogy nektek új és színvonalas oldalt készítsenek a közeljövőben is.Köszönjük a türelmeteket és kitartásotokat,nemsokára visszajövünk.
    Terjengtek kitalált hírek,amiknek nem kell bedőlni,épp ezért írtuk most le az igazi történteket.
    A mielőbbi viszont látásra.
    BHO Staff

15. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    köszi

Köszi szépen az infókat, a hétvége egyik legjobb híre.

16. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    bubozs

- kedves uram ez igen ! másoknak /BeLoad/van mit tanulni a korrekt tájékoztatásról! KÖSZÖNJÜK !!!!!

17. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bubuzs-Bithorlo

Szervusz Bubuzs!
    Nagyon szépen köszönjük neked,hogy elmondtad,hogy mi is történt veletek!
    Köszönjük,hogy köztünk vagy,vagytok a Bithorlo-ól!És csak remélni tudjuk,hogy továbbra is velünk lesztek!
    Pacsim!

18. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bithorlo re.

Sziasztok! Szia,Bubozs!
    Köszönöm a tájékoztatást és minden jót a további munkához. Remélem, hamarosan elindul az oldal és az új szolgáltatóval nem lesz semmi gond.
    Hát,igen, a németek elég komolyan veszik a szerzői jogvédelmet, meg az ehhez hasonló dolgokat.

19. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bithorlo-re-re

Üdv Bubozs!

Köszönjük szépen az információt!
    Komolyan ledöbbentem,hogy ilyen készséges és kimerítő információval szolgáltál,ami ilyen szinten valóban nem lett volna kötelességed,és ilyent én még nem is tapasztaltam egyetlen oldal részéről sem,hogy ilyen részletes tájékoztatást nyújtson a leállás okairól a felhasználók számára.
    Egyetértek oldsipivel valóban van mit tanulni a Beloadnak,de annyival kiegészítem,hogy ez mindenkinek példával szolgálhat!

20. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Húha

Sziasztok!Szia bubozs!
    Hajrá Bithorlo!

Mondhat bárki bármit mi volt régen.
    Nem tud érdekelni!
    Engem is és sokunkat a jelen és a jövő jobban érdekel.
    Nos a jelen, hú-ha!
    Több mint elég.
    Írtam már de leírom ismét:
    A Bithorlo vezetése, mind a felhasználóknak való segítségnyújtásban mind a tájékoztatásban példamutató és élenjáró!

Mindezt teszik annak ellenére hogy nem egy kis oldalról van szó és akár lehetnének "lezserebbek" is.
    Mégsem azok!
    Köszönöm nektek a bizalmat, a gesztust hogy ily kimerítően tájékoztattok bennünket!
    Kívánok nektek kitartást, sokk sikert, erőt egészséget!