Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    köszi....seedeljen és

köszi....seedeljen és kész..egyelőre ennyi, bár nemigen számol még az oldal semmit..legalábbis kb..1 óta figyelem

ha már ti számoltok..kihasználom, nyilván belemerültetek a dolgokba, ez torrentenként megy, vagy az összes-együtt??

2. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Úgy emlékszem a régi rendszerben a meghívókat pontra vissza lehetett váltani.Nem tudom itt kreditre lehet-e,

3. Devil / Guest

bho

"Az oldalnak nem célja ellehetetleníteni a magyar, illetve külföldi filmipart! Menj el a moziba és nézd meg a filmet ott, mert ezzel is támogatod a készítők verejtékes munkáját.,,

Milyen szép kerek mondatot találtam a szabályzat részében! XD Nem célja, de hozzásegíti az embereket ! lol

4. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHÓ

nekem tetszik .mikor NC n bevezették az aktivitás és az új pontrendszert mindenki megijedt . megszoktuk most hogy nem működik hiányzik mert töltök le fel mégis 3 pontot kapok. szerintem így leszünk itt is.legutóbb mikor volt meghívás beírást nem láttam kellene bho hivó.társunk mérgébe 50db ot feltöltésre váltott.van sok jó oldal a bhó mellett 1st ,beload akiknek meghívóját semmibe veszik . most mindenki kevesli amit kapott de kinek küldöd .pl. BHO ,1st BeLoad meghívó 100GB t nem adnak . A Bithu 3-4 TB pedig a másik három oldal felveszi versenyt bármikor a bituval. na most jön ami nem fog tetszeni. bazskó írta az igazat korlátlan meghívás igen de a meghívónak és oldalnak vissza kell állítani becsületét.a meghivóhoz való jutást oda szigorítanám ahol a bitu van akkor mindenki megbecsülné ha meghívják.

5. Vengli /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bho

Szerintem is jo!a skinek miatt aggodnak az emberek...hat eleg szornyu,hogy pont ez idegesiti a sokasagot es kozben nem veszi eszre,hogy peldaul sokkal gyorsabb az oldal,mint volt.amugy a jelenlegi skin nagyon megfelel peldaul az olyanoknak akik nem szeretik,ha a sok fenyes meg vibralo ize-mize kiszurja a szemuket.a kreditrendszerrel semmi baj nem lesz,csak meg kell szokni.tovabba szep nagy betukkel ki van irva a fooldalon,hogy ez meg csak a teszteles alatt allo forma,ami azt jelenti,hogy meg szamos ujitas es beallitasi opcio lesz a jovoben.olvastam valamelyik kommentelo velemenyet,mi szerint most egy kozepszeru oldalnak sem nevezheto szart csinaltak...hat,az olyan volt,mintha a mama sutiet megkostolna felkeszen es jol arcon vagja,mert nem finom.meghivom meg elment nekem is 10 darab vagy megtobb,mar nem is tudom,de az legyen a legnagyobb bajom,ha az oldal gyorsan,stabilan es hibatlanul fog mukodni.

6. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    egy

Szia!
    Én úgy veszem ki,hogy egy torrentre értendők,vagyis ahány torrentet seed-el valaki,anyiszor szorozva a kerditeket!

7. Anita29 /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lakhely :
    Magyarország
    Én is egyet....

Szia, no, egyáltalán nem kész még ez-az új "Bithorlo", EZ LÁTSZIK IS !!!mert ha ez marad , én egyszerűen megválok tőle, nem értem : mikor tudjuk, hogy még nem kész , miért kell találgatni, mindenfélét, teljesen felesleges, én ezért mondom egyenlőre, hogy HAJRÁ BITHORLO !!!! :tef293: :tef293: Vagy én is egyet fogok érteni bazsko74-val , és egyel kevesebb :tef10: :tef10: el fogom ajándékozni :tef10:

8. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    köszi, majd kiderül, most még

köszi, majd kiderül, most még tényleg semmit sem számol..:tef293:

9. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    BHO

Én a jelenlegi állapotokat nézve csalódott vagyok,én úgy szerettem a Bithorlot ahogyan volt,.Minden részében tökéletes volt,.És most?.,.! Mintha egy idegen, új oldalra lépnék be.,De bízom benne hogy jobb lesz. Vagy talán megtudom szokni., na de majd kiderül.,

10. Seria.Killer / Guest

BHO

Nekem is rosszabbnak tűnik, mint volt, de ahogy írták előbb a belső a fontos :tef293: (hogy működjön) a külső majd utána jön :tef318: :tef293:

11. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Én is

Szia Predator02!
    Pont így vagyok vele én is!Egyenlőre csalódás az oldal,de én(nem tudom miért,talán csak egy érzés)úgy érzem jó lesz ez az oldal!Szerintem még csinosítanak,javítanak és egy nagyszerű oldallá fog válni!Én bízok bennük!:tef293:

12. Security / Guest

bho

látom nem vagyok egyedül :tef293:

13. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    sajnálom nekem ez a véleményem!!!!!

Hááááttttt h szar az nem kifejezés enyi nap váratnak és ezt kapjuk a régi helyet hát kösz szerintem jó lesz belehúzni h megmaradjanak a felhasználok!!
    tudom h ez most durván hangzik de ez csak azért van mert pont ilyen hatással van rám az oldal kinézete ez nulla így!!!!!!!!!

14. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    most

Szia @Beszerző!
    Részben egyetértek veled,részben nem!
    Nekem is csalódás igy az oldal!De ismerve a oldal tulaját,hogy eddig mit tettek az oldalért,biztos vagyok benne,hogy ez az oldal lesz olyan jó,mint a nagyok(biztos tudod mely oldalakra gondolok!)!
    Szerintem idővel nem,hogy elmennek a felhasználók,hanem foggal,körömmel küzdeni fognak az emberek meghívókért!Nem hiszem,hogy nulla lenne az oldal,nem is mondom,hogy remek,de hogy nagyszerű oldal lesz belőle az biztos(legalább is nekem)!

15. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    értem én

Én is ebben bízom h ehhez csak hozzá kell tenni mert ez így mind a olvasom itt az oldal mindenkinek ez a véleménye h kinézetben nem jó ez így nagyon nem!! Szerintem nem én vagyok az egyetlen aki a kinézetről ítél elsőre és ez most óriási csalódás eddig se nem volt kinézete szerintem topon volt hova fejlődni de ez most számomra visszalépés :tef293: szurkolok de mind jo politikusokhoz méltóan bár ígérjenek valamit mert 3,4 napig hallgattak jó lesz jó lesz erre elindul de hát kinézetben ez még közepesnek se mondható bár is nekem!!

16. Anita29 /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lakhely :
    Magyarország
    Ez csak egyelőre teszt a falat még ne keressétek!

Ideiglenesen használhattok IRC-Chatet ha beszélgetni szeretnétek.

http://irc.lap.hu/irc_kliensek/14265702

Innen válasszátok XChat (Unix, Win) majd töltsétek le , telepítsétek fel.

Induláskor adjátok meg a nickneveteket majd a listából válasszátok a FreeNode szerverét. Nyomjatok egy Connect-et. ( Azaz kapcsolódjatok hozzá )

Ez után a felugró ablakba másoljátok be a következőt: bho_tmp_chan
    Majd egy OK gomb és már kész is.

Bithorlo Staff

17. Cintia / Guest

Sajnos az irc nem valami jó..

Sajnos az irc nem valami jó.. 10 felhasználóból 8 nem tud felcsatlakozni az üzifal jobb lesz az oldalon:tef293:

18. Cintia / Guest

érdekes

Szijjasztok!! Nem értem miért nem tudok a bithorloról tölteni.. mert egy DVD film ára 4200 kredit azt írják. nekem pedig van 1200 kreditem.. de viszont ezer gigától is több feltöltésem abból 3giga a letöltés és mégsem enged letölteni egy filmet ilyen is létezik.. 300 -as az arányom:S

19. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nekem sE!! :tef10:

Mindkettötökkel egyetértek és csatlakozom hozzátok, ha megengeditek, a nemtetszésem kinyilvánitom én is. Sajnálom, hogy ilyen lett, de ez nekem sem gyön be. :tef10:

20. Security / Guest

teszt

1 kis teszt :tef293:
    akinek tetszik az új bho az LIKE
    akinek nem tetszik az DISLIKE