Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. csomika / Guest

belépési gond

Ma délutánig simán beléptem az oldalra,estére már nem találta,megpróbáltam a TC-ben a staff által képfeltöltöben közzétett adatokat kezelni a system32 -ben (csak halkan jegyzem meg,hogy a felhasználók javarésze nem programozó,nem tudom miért várjátok el,hogy a windowsban bóklásszanak,mint egy éléskamrában)akár átirtam ,akár töröltem ,max 403 hibát írt ki,de az oldalra nem voltam képes bejutni,nem található.
    Mint a nyár folyamán ugyanazon módon lehetne kreálni egy bat fájlt,ami felülirja a régit.

2. hyjal / Guest

403

A staff által leírt módon én is megcsináltam de továbbra is 403 hibát ír ki.Jó lenne valami más megoldást találni mert a leírtak alapján sem jó sok embernek.

3. ammyka / Guest

Nem működik a bithorló!!!!!!

Nekem semmit se nem ir,csak egyszerűen nem jön be az oldal.Mikor fog helyreállni a hiba?

4. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

működik a lelkem gyün má rendesen!

5. selmilacas / Guest

belépés

Sziasztok!
    Kitöröltem azt a bizonyos file-t, de mégse tudom elérni az oldalt! Tudna valaki segíteni?

6. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Az üzenőfal pillanatnyilag nem elérhető. Kis türelmeteket kérjük

7. jocika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    oldal.

Üdv. Tud valaki valamit az oldalrol. Belépni beenged de azt irja hogy nincsenek torrentek!!! Tegnap du beléptem az egyik fősuli gépéröl rendben volt vele minden.Ma arrol a gépröl léptem be amivel anno reggeltem az oldalra de itt nem jo. Szerintetek mi az ok???? Ha valakinek van öttlete irjon. köszi.

8. csomika / Guest

belépés

Kedves Jocika!

Böngészőbe be,bithorlo sütik törlése,előzményekből bithorlot ki.Nyilván a fősulis gépeden ezek nem voltak megtalálhatóak a memóriában.

9. jocika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    oldal

T. Csomika. Kitöröltem mindent de a hibajelenség ugyanaz.

10. jocika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    nincs torrent az oldalon de csak pár embernek.

Üdv. Tud valaki valamit az oldalrol. Belépni beenged de azt irja hogy nincsenek torrentek!!! Tegnap du beléptem az egyik fősuli gépéröl ami egy komoly hálora csatlakozik rendben volt vele minden.Ma arrol a gépröl léptem be amivel anno reggeltem az oldalra de itt nem jo. Nekem itthon a netem T-online. Szerintetek mi az ok???? Ha valakinek van öttlete irjon. köszi. ui. Ha esetleg bent vagytok az oldalon irjatok valami iletékesnek hogy tudjanak rola. FELHASZNÁLO NEVEM MISTRAL. Köszi

11. csomika / Guest

mistral

Megnéztem a lapodat,barátnak jelöltelek,de kérdésem( üzenetet hagyok a staffnak)hogy 1.belépést követően próbáltad frissiteni az oldalt,2.nem enged üzenetet hagyni a staffnak,vagy helpdesknek?

12. jocika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Re mistral.

T.Csomika. Köszönöm a segitséget. Probáltam frissiteni az oldalt + tegnap kitakaritottam mindent sütiket, előzményeket stb de most is ugyanaz van. kértem segitséget a probléma megoldo rendszer segitségével elméletileg létrehozta a tiketet. Egyépként nem látja a rendszer hogy felvettél barátnak. Annak idején én nem futatam le azt a bizonyos fájlt mert nem vagyok otthon anyira aszámitás technikában. A segitségedet mégegyszer köszönöm. Mistral.

13. csomika / Guest

system32

windows-system32-drivers-etc-hosts(bat)(klikk) nézőke bal alsó sarok,leírni mit tartalmaz,vagy print screen és pm ben megadom emailcímemet ahova elküldöd (ha nem tudod akkor ezzel a képernyőt lemásoltad majd megnyitod a M -World-ot és beilleszted majd mented abból a mappából elküldöd levél csatolmányként

14. csomika / Guest

teamviewer

de ha felteszed a fenti program 5(angol) verzióját akár meg is nézhetem

15. jocika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    teamviewer

T. Csomika. Fent van a progi remélem sikerült normálisan telepiteni.

16. jocika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    teamviewer

kilépek mindenböl.

17. jocika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    mistral.

T.Csomika. Hamarosan el kell mennem ha valamire szükséged van még irj. de a gépet bekapcsolva hagyom. este 7 után ujra itt vagyok. köszönöm a segitséget

18. csomika / Guest

a gépet hiába hagyod nyitva

a gépet hiába hagyod nyitva

19. jocika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    mistral.

AKKOR MI A TEENDőM HOGY MEGTUDD NÉZNI??

20. jocika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    mistral.

Este kb 19 után ujra itt leszek most el kell mennem. Belemásztam a vindosba de nem találtam azt a bizonyos fájlt. Ennél mélyeben már nem merek mert nem vagyok otthon benne anyira.. Este jövök.