Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Adminisztrátor /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Válasz gomb

Ha valakinek a hozzászólásra válaszolsz, akkor az adott hozzászólás jobb alsó sarkában nyomd meg a válasz! gombot, mert így nagyon átláthatatlanná válik a thread, ahogy most csináljátok...

2. csomika / Guest

teamviewer

ahhoz ,hogy a két gép láthasa egymást jelszavak megadása szükséges,tehát nem itt nyilvánosan de a pm-ben megírt skype elérhetőséget használva megadod bejelentkezett állapotban a jelszót és akkor tudom a gépedet átnézni,a jelszót pedig az id számmal együtt a progi futtatásakor kapod meg az id az állandó a jelszó mindig változó

3. csomika / Guest

Kedves Admin !
    Úgy látom kétféle válasz lehetőség van,az első ahogy említéd ,a másik pedig a személyes üzenet küldése ami a hozzászólások között nem szerepel.Tehát nem igazán értem mi a káosz oka?

4. Adminisztrátor /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    jocika

Az, hogy jocika neked ír egy témára, és ennek mindig új szálat indít.

5. csomika / Guest

szálak

Értem,nyilván nincs még rutinja,nem tudod áthelyezni?Mármint a hsz-eit?

6. jocika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Válasz gomb.

T.Admin. Elnézést kérek. Valoban nincs rutinom. Eddig nem volt gondom az oldalal és ha ez a gond megoldodik remélem nem is lessz. Mégegyszer elnézést kérek.

7. jocika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    oldal/ mistral.

Köszönöm mindenkinek a segitséget itt feladom. Befejeztem a torrentezést. Köszi mindent.

8. jocika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    oldal/ mistral.

Üdv. Sikerült átirnom a fájlt. Müködik az oldal. Kicsit félve de megtettem. Felvetelek a barátaim közé. Köszönök minden segitséget.

9. csomika / Guest

a kezdet

Kedves jocika!
    Minden kezdet nehéz,a lényeg ,hogy mielőtt bármit babrálsz előtte készíts másolatot,melyre elég sok lehetőséged van a win-ben.Akkor majd találkozunk az oldalon.A ticketet pedig töröld.

10. jocika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Re kezdet

Lehethogy értetlen vagyok de a ticketeket hogy kell törölni? Nemigazán forumozom csak hobbi szinten foglalkozom a gépel. Azt hogy kell csinálni bizt mentést azt tudom és meg is tettem. De jo lett az oldal hozzáférésem és ez a lényeg.

11. evetke / Guest

kérdés

Nem tudom hogy jó helyre irok-e de nem tudok belépni az oldalra irtam e-mailt azt irták hogy töröltek az oldalról az arányom 1,4 fölött volt és pár éve már fentvoltam az indoklás hogy let?ltés után nem seedeltem két órát de ez nem az én hibám volt csak egyszerüen nem volt netem. Nem lehetne valamit csinálni ez ügyben?

12. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Freeleech

Az oldalon minden torrent Free 2011.02.20. 20:00-ig! Az oldalra való belépés késleltetve van , tehát nem hiba!

13. jackal / Guest

belépési gond

Szia!

Olyan gondom van, hogy nem tudok belépni az oldalra valamiért, pedig nemrég még fent is voltam és az arányom is 2.5 fölött van.
    Már egy pár éve tag vagyok.
    Belépéskor azt írja, hogy "Hiba: Nincs ilyen felhasználó!"!!!

Felhasználó: jackal

Előre is köszönöm

Zsolt

14. hyjal / Guest

megint nem elérhető

Két napja megint nem elérhető az oldal (legalábbis nálam).De amíg elérhető volt addig sem lehetett a letöltésekre kattintani,mert azt írta ki,hogy sajnálom nem találtam semmit,vagy valami hasonlót.A staff által leírt módon megcsináltam megint mindent de sajnos továbbra sem jön be az oldal.
    Jó lenne már valami normális megoldást találni az oldal elérhetősége és működése érdekében.

15. csomika / Guest

jackal

Megnéztem,valóban nincs, hasonló van ,véletlenül nem adtad accodat kölcsön?PM-ben írd meg születési dátumodat.

16. csomika / Guest

belépési gond

Valamit helytelenül csináltál,az oldal gyors és normálisan működik.Én azt mondom,hogy az elmúlt időszak az oldalakat ért eljárások,támadások ellenére,örülhetünk,hogy a torrentezők érdekében tulajdonosaik,staffjaik mindent megtettek az oldalaik további működéséért,ellenkezőmesetben nem lenne hol és miről értekeznünk.Ezek a fórumok pedig azért is születtek,hogy egymásnak és egymáson segíthessünk.
    Ha mindent jól csináltál még egy tipp, az összes bithorlo sütiket,előzményeket töröld a böngészőből.

17. hyjal / Guest

belépési gond

Köszi a segítséget,az előzmények törlése megoldotta a problémám,így már jó.

18. csomika / Guest

még egy dilemma

Nos mint azt ezen az oldalon is láthatod megpróbálok tudásom és lehetőségeim szerint a rászorulóknak segíteni.De most futtattál velem egy pár felesleges kört,arról nem beszélve,hogy teljesen feleslegesen zavartam a staffokat is.
    Elfelejtetted közölni,hogy a harmadik warn után zártak ki,erről pedig emailban kaptál értesítést.
    Sajnálom,hogy így jártál.

19. husqarna / Guest

elérhetőség

Sziasztok! Én sem tudok az oldalra belépni, sőt 404 not found-dal üdvözöl
    az explorer. Átírtam a host-ot ahogy kérték, töröltem a sütiket ahogy írtátok, arányom 8-9 körüli volt.( bár sztem ez nem számít) Ezer éve fent voltam az oldalon. Szabálytalanság 0. A felhasználónevem ua, mint itt.

20. husqarna / Guest

Mindent megtettek

Ezt alá is írom!
    Csak egy kicsit macerás átírogatni a host jegyzetet.
    Mellesleg operával, firefox-szal műkszik explorer-rel nem.
    Ez így nem kóser. Ezt egy kör e-mail-lel kellett volna megoldani, ahol az elérhetőségre kattintva újra logolsz és fent vagy az oldalon. Az oldalt a felhasználók is működtetik, nem csak a staff.