Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. snooki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    törlés

sziasztok,mennyi inaktiválási idö után törölnek az oldalrol,mert sehol se kapom hol irja?
    köszi
    üdv

2. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Beload

Szia!
    Ne haragudj,hogy ellentmondok,de azért nagyon nagy a különbség a Beload javára!én is kedvelem a Bho-ot,de azért a Beloaddal még nem vetekszik!

3. vitya300 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Samsonite
    Lakhely :
    Tolna
    Nem tudok belépni!

Sziasztok!
    Nem tudok belépni a Bithorlo-ra és még az email címemre is azt írja hogy nincs az adatbázisba!:tef10:
    Valaki tudna segíteni?
    El?re is köszönöm!!

4. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    felhasználónév

Szia!
    Milyen felhasználó névvel vagy az oldalon?

5. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    vitya300 !

szia! megpróbálok segíteni, add meg a felhasználó neved és már is kiderítjük mi lehet a baj forrása.

Akkor minden okés :tef293: további szép estét.

6. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Nem tudok belépni! ...

14.08.2012 - Törlés
    Meghívásra Karácsonyig már ne is számítsatok. Mostantól kikerülni könnyebb,mint bejutni.
    3241 db inaktív és 101 db alacsony kredit pontal rendelkező felhasználó került törlésre. ...Az oldalon ez a hír fogadott.

7. ggmarkez / Guest

Szívemből szólott...

Magam is meglepődve tapasztalom, hogy nem tudok belépni.
    Valaha, nekem is ez az oldal volt a torrentezés magasiskolája, maga a Paradicsom....
    Most úgy gondolom, ha nekik könnyebb kizárni mindenkit, aki nem járt az oldalon elég gyakran (szerintük) - hiába jó a feltöltési aránya - menjenek a levesbe! Karácsony után is...
    Kicsit rosszul esett, de rájöttem - öreg vagyok én már ahhoz, hogy ilyesmin bosszankodjam. Úgysincs jövője már az egésznek...
    Legalábbis úgy, ahogy a Bithorló csinálja...

8. kereső /

Kapott lájkok:
    35
    Beküldött adatlapok:
    0
    17.08.2012 - Szülinap

9. Nagy Sanyi / Guest

Nem mükzik

Sziasztok,akármit csinálok nem birok belépni az oldalra.
    Még az email cimemet sem ismeri.HELP

10. szegfu / Guest

A korrektnek tűnő intézkedések

A gépem 3-4 hétig alaplap és egyéb csere miatt állt!
    Bithorlo oldalnak hosszú évek óta lelki ismeretes felhasználója ,tagja voltam.
    " Az e-mail címemmel amivel regisztráltam azt írja hogy nem létezik. Nem kaptam semmi figyelmeztető e-mailt, hogy megszűnne a fiókom amennyiben nem jelentkezem be. "
    Ha ere kaptam volna megfelelő magyarázatot akkor jogtalanul neheztelek.
    A korrektnek tűnő intézkedések, kizárások , nem hiszem hogy jó benyomást keltenének erről a
    Bithorlo (betartó) torent oldalról!

szegfu

11. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bithorlo hírek

Hírek
    27.08.2012 - Top 10 játék
    Kedves Felhasználóink!

Egy rádiós játékkal fogunk kedveskedni a számotokra.

A játék neve : Top 10 Játék

Szóljon a mai naptól a te kedvenced a Bithorlo rádióban az auto dj-ben is.
    Nincs más dolgod , csak küld el pm-ben Hoticebaby-nek vagy szabiiii-nak a 10 kedvenc slágered a mai naptól kezdődően egészen 09.28-ig bezárólag.
    A legtöbbet kért 3 dal díjjazásra fog kerülni azok közt akik részt vesznek a játékban.Egy felhasználó csak egy pmet küldhet a kedvenc Top 10-es slágereivel. A manipulálók WARN -ban fognak részesülni!Kérünk benneteket hogy a Tárgy mezőbe írjátok be hogy Top 10 , csak így tudjuk elfogadni a "nevezéseket".

A jutalmak mértéke a 3 legtöbbet kért dal el?tt fog kiderülni.

További részletek a Bithorlo Rádióban hallhatók!

Bithorlo Rádió Team és Bithorlo Staff

12. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Bithorló

Megnéztem sajnos ismét negatív a dolog.Gratulálok az újabb szimpatikus lépésükhöz. :tef293:

Felhasználó - Ezt a rangot kapod, ha regisztrálsz.
    Felhasználó - Ha a kreditpontjaid 50 alá csökkennek Kreditwarnt és Letöltés megvonást kapsz.(Kreditwarn ideje 1 hét)
    Szuper felhasználó - Az a felhasználó, aki legalább 6 hónapja regisztrált, legalább 500 pontot ért el.
    Szuper felhasználó - Ha a kreditpontjaid 400 alá csökkennek az oldal automatikusan lefokoz.
    Elit - Az a felhasználó, aki legalább 3 éve regisztrált, legalább 2000 pontot ért el.
    Elit - Ha a kreditpontjaid 1700 alá csökkennek a rendszer automatikusan lefokoz.
    Szuper Elit - Az a felhasználó, aki legalább 5 éve regisztrált, legalább 5000 pontot ért el.
    Szuper Elit - Ha a kreditpontjaid 4700 alá csökkennek a rendszer automatikusan lefokoz.

13. frediw / Guest

re BHO

Ere en is nagyon kivancsi vagyok,ez a kedvenc oldalam es nagyon orulok neki hogy a fenjegetes az oldal elejerol el tunt.(az a karacsonji duma)

14. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    najó de hülyeség, tegnap

najó de hülyeség, tegnap előléptettek 3 évesként szuper elitnek, szeptember elsejétől meg visszaraknak elitnek??? nem leszek kevesebb de ez marhaság..

15. frediw / Guest

bho

En tegnapelot lettem szuper elit ,engem a rangok nem erdekelnek,a stabil mukdes az a fontos szerintem.

16. bubozs /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Sziasztok

Akkor kicsit kifejteném a lépésünk okát.
    Amikor áttértünk a kredit rendszerre már akkor jeleztük hogy ezek a rangokhoz tartozó kritériumok csak ideiglenesek.De ezt a felhasználók elfelejtették.Illetve ahogy az lenni szokott a hírt sem olvasták el,mert kérdezni könnyebb!A másik ok hogy az oldal idén betöltötte a 6. életévét és a legnagyobb rang eléréséhez elegendő volt a 3 év tagság.Ráadásul túl alacsony kredithatárokat adtunk meg a rangok eléréséhez.
    Felvetődött az is hogy új rangot illesztünk be de a régieken akkor is kellett volna változtatni.
    Természetesen ezzel nincs vége a módosításoknak.
    Megpróbáljuk az elérhető funkciókat is a rangokhoz kialakítani.
    Lesznek új funkcióink is.
    A seedszabályok nem változnak.

Azoknak akik elvesztették az accjukat inaktivitás miatt csak annyit szeretnék mondani hogy használják legközelebb a vakáció módot.Mit ér a figyelmeztető email ha nincs géped?Ha meg géphez kerülsz használd a funkciót.

üdv
    @bubozs
    Bithorlo Staff

• Informatív Informatív x 1
  17. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-bithorlo

Jo estet! Hat regebben nekem is a bithorlo a kedvenceim kozott volt de amiota megujult az oldal meg sokat varialnak rajta hat kezdek eltavolodni az oldaltol!Ez az en velemenyem!!

18. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    bocs, csak olyan hülyének

bocs, csak olyan hülyének tünik hogy tegnapelőtt szuper elit lettem, a jelek szerint két nap mulva megint elit..ha jól értelmeztem, félre ne értsd, nemigen érdekelnek a rangok.. csak...fura..határt kellett volna szabni, ettől-eddig

19. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Bithorló

Elsejétől szuper felhasználó leszek :tef161: Olyan feltöltéssel ,és annyi creditpontal ,hogy sok szuper elit csak lesne. :tef161:

20. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    bithorlo- ui.

Szevasz bazsko74! nos hat en mar az vagyok de marhara kivancsi leszek hogy nem e fokoznak majd le... vegul is a jo aranyom miatt aligha, habar...? ezekbol minden kitelik!