Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Tuti / Guest

bubozs És mi van a új
    bubozs És mi van a új skinekell amit megígértettek mán mióta.Engem mán nem érint a dolog mert töröltem magam. Ez a én véleményem sose lesz mán olyan a oldal mint rég nem tudom zeroval mitörtént,hogy ezeket engedi.

Meg ez a meghívás dolog is úgy hülyeség ahogy van a agyira azt akarjátok,hogy zárt legyen a oldal akkor ne legyen meghívás csak ünep napokon vagy legmagasabb rangtól lehessen meghívni.Atól,hogy 4-5 vagy mi tudom én agyadik helyen van a oldalatok felmérésben én egy kissebb oldalt többe nézek mán sajnos.

2. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bubozs

Szia!
    tudod elhiszem,hogy kellenek a változások,de ne akard,hogy elhiggyem,vagy elfogadjam,hogy a rang lefokozások kellenek egy oldal életében!Becsületesen seedeltem lassan 3 éve!tudom,hogy nem olyan fontos a rang,de igenis ilyen módon elveszíteni a rangom,igenis kellemetlen!az én felfogásom szerint rangot csak helytelen viselkedés végett szabadna elvenni!Ezzel a lépéssel igenis büntetitek a rendesen viselkedő user-et!Olyan érzésem támadt,hogy ti kis királynak érzitek magatokat,mi pedig csak por nép vagyunk,akikbe bele lehet rúgni!(és ez nem csak az én véleményem!)És ismétlem olyan"pórnépbe" rúgtok bele,akik rendesen megfizették az"adót" nektek!

3. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Frediw

Szia Barátom!
    Igen a fenyegetés az elmúlt,de most inkább büntetnek minket a lefokozással!:tef10:

4. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    csak az a baj ebben, hogy nem

csak az a baj ebben, hogy nem sokat ér egyik sem, ugyanugy le-feltöltesz mint egy egyszerü tag, tehát valami "értéktelen" rang miatt kavarognak megint.. no comment

5. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    re az a baj

Teljesen igazad van. :tef293: Ami számomra mégis érdekes,másik oldalakon bizonyos teljesítmény elismerése képen adják ezeket a rangokat.Példa Ncore,bithumen nem idő függvénye legalábbis nem évekbe mérik. :tef293: Engem amúgy hidegen hagy,csak gondoltam boncolgatom picit a témát. :tef161:

6. frediw / Guest

Pipus

Tisztelt Pipus baratom.
    Igazad van az oldal nem a regi,sajna sok oldal van ahol a mi velemenjunk nem szamit, felhaborito ez a dontes de engem a rangok nem erdekelnek,en ugianugi kell seddeljek ha elit vagy szuperelit rangom van.Semi hasznom belole.
    En a hejedbe nem idegeskednek miatta,nem eri meg.Es meg van egy lehetoseg ritkaban kell latogatni.:tef10:

7. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    rangok

nem tudom lehet én látom rosszul a ranghoz nem jár
    semmi plusz.én is lejjebb kerülök de igazán nem izgat.
    letöltök vissza töltök ennyi.

8. kertifa / Guest

bubozs És mi van a új

Azt hiszem van 3 skin is az oldalon, de már én sem vagyok fent amúgy. Nekem a régi oldaluk sem tetszett.

9. VeryCool / Guest

Nem tudok belépni.

Sziasztok, Valaki tudna segíteni, az oldal indulása óta tag vagyok, vagy voltam a bithorlon és nem enged be. Próbáltam új jelszót kérni, de nem létezik az email címem se. Vagy ellopták az account -om, vagy kirúgtak volna, nem hiszem 2 terra feltöltéssel, 10 -es aránnyal. Előre is köszi Vagy ez volt a felhaználói nevem VeryCool, vagy ez VeryCoolTheHUN

10. Ellopták vagy törölték az account -om?

Üdv. Nem tudok belépni az oldalra. A kezdetek óta tag vagyok, vagy voltam, közel 2 terra feltöltéssel, 10 -es aránnyal. Azt írja, hogy az email címem se létezik. Valaki help please, előre i köszi.

11. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    megpróbálom, de ott nincs

megpróbálom, de ott nincs tagkeresés tudtommal, csak az ismerőseimet látom én is

a ciki az hogy még a felhasználónevedet se tudod biztosan????

na egyik név se él..lehet hogy inaktivitás miatt kitiltottak???

12. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    törölték???

A közelmúltban törölték azokat a felhasználókat, akik hosszabb ideje nem léptek be. Lehet, hogy ez az oka...

13. Aquasheep /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    acc törlés

Hali,
    Egy olyan problémám lenne, hogy ma este szembesültem a ténnyel én is, hogy törölve lett az accom valószínűleg. Ami eléggé érdekes mert figyelmeztető e-mail nem jött a rendszertől, pedig ez elvárható lenne ha ilyen lépésre szánja el magát a staff. több mint 3 éve voltam én is tag, kedvenc torrent oldalam közé tartozott. Csak így fordítsak hátat az egésznek, sok feltöltéssel és régi rendszerű Szuper elit rangomnak. Hát köszi szép....... Legyetek a felhasználókért továbbra is..... :tef10:
    Egy Csalódott User
    (Aqua9115)

14. bubozs /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Törlés

Két héttel a törlés elött kiküldünk mindenkinek egy figyelmeztető emailt.
    Ezt most is megtettük.Felhívtuk rá a figyelmet hogy az alacsony kreditpontal rendelkező és az inaktív felhasználók törölve lesznek.
    Többet nem tehetünk.Ez más oldalakon is így müködik.
    bubozs

15. Aquasheep /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    törlés

Ez mind szép és jó, de most print screenekkel igazoljam, hogy nem kaptam felszólítást (mozilla thunderbird-öt használok itthon és szinte 0-24-ben megy észrevettem volna az email érkezését)? Az inaktivitásom pedig körülbelül 1 hónap volt.
    Remek, így akarjon az ember valahova tartozni -.-"
    Abban igazad van, hogy más oldal is így csinálja, na de nem egyik napról a másikra.
    Mind1, reméltem, hogy nem igazak a hírek, de akkor nem fogok azon szenvedni, hogy visszaszerezzem az accomat, mert ezek szerint nem lehet. Meg lehet oldani az életet BHO nélkül is. De a csalódottság nagyon magas.......

16. frediw / Guest

BHO-bubozs

Tisztelt bubozs,latom figyeled a forumot es megkerdeznelek miert nem regisztralsz az oldalra? .Civilizalt forum ez, es meg lehetne beszelni mindent.En orulnek neki ha lenne egy BHO kapcsolattarto.

17. Funatic / Guest

acc

Velem ugyanez a helyzet, több száz giga feltöltés 1 giga letöltésem volt, raktam fel egy csomo feltöltést, több száz pontom volt, aztán egyik nap be tudtam jelentkezni, másik nap nem. Én sokkal korrektebbnek ismertem meg a BHO-t 3 éve. Lehet oltogatni meg hülyének nézni a népet, hogy mindenki lett figyelmeztetve meg inaktivitás meg stb., senki nem mondta hogy ki kell nyalni a felhasználók seggét, csupán érdem szerint törölni azokat ahelyett hogy abc sorrendbe töröltetek volna, vagy legalább tényleg utánanéztetek volna hogy valaki tényleg inaktiv-e. A közösségről meg nem is beszélve, egy csomo haverral ott tartottam a kapcsolatot.

18. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Előléptetés

Rendszer 2012.09.01. - 00:15:16
    Gratulálok, elő lettél léptetve Szuper felhasználó rangba.

Rendszer 2012.09.01. - 00:15:32
    Gratulálok, elő lettél léptetve Elit rangba.

Nem semmi. Elég lett volna annyi: Le lettél fokozva Elit rangba.

Tudom az okát, nem tettem ellene semmit és ez így van jól. Nem kell a manusnak sem könyörögni, sem fenyegetni.

(Lettem már lefokozva sokkal magasabb rangból is, de az legalább a saját kérésemre volt.)

19. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Re Előléptetés

Elitből el?léptettek engem is szuper felhasználóvá :tef161: Egy öreg barátom szavaival éljek ,ha kínunkba nem tudunk mást csinálni,nevessünk rajt egy jót. :tef161:

20. frediw / Guest

BHO

Ez igen,lefokozatok a felhasznalokat,es aszt az erzest hagyatok hogy elo vannak leptetve,ez igi nagyon nem jo,nem tudom minek neztek minket :tef10: