Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re

Nos, az oldalon is felmerült hasonló kérdés, de ott azt kérdezték mi van akkor, ha egy accountot több gépről használnak (laptop, munkahely, otthoni pc, etc...), ebben az esetben nincs gond, maximum az accountod ellopását kockáztatod (persze ha tudod, hogy esetleg más is használja azt a gépet ilyenre jobb szólni)...
    Ami az egyéni rss feedet illeti, ezzel sincs gond.

2. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO dupla acc

Szia Axell!

A profilban nem lehetne erre és a hasonló esetekre tekintettel létrehozni egy csak staff tagok által látható panelt amibe mindenki beleírhatná az előfordulható egy gépen használt neveket? pl család barát átjön s ez max havi szinten hányszor fordulhatna elő, sok félre értést s billentyű harcot meg spórolhatna szerintem,

3. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    BHO-szabályok

Szia Barátom és mindenki(főleg akinek nem tetszik az "új" Bithorlo)!
    Én most nem értek veletek egyet!
    Most nagyon őszinte leszek veletek,én nagyon ritkán olvasok szabályzatot az oldalakon(torrent oldalak),mégis soha nem kerültem olyan helyzetbe,hogy warnt vagy egyéb büntetést kapjak(kivétel a Beload,egy "kedves"meghívott miatt)!
    Most kíváncsiságból elolvastam pár oldal szabályzatát,és egyáltalán nem tűnik a Bithorlo akár régebbi,akár új szabályzata túl szigorúnak!
    Ami nálam talán egy picit szálka az a felhasználói rangomnak az"előléptetése"(valóságban lefokozása) volt!De ezen is valahogy(egy liter pálinka :tef161: )túleszek!
    Remélem nem bántottam meg senkit észrevételemmel,de Én így látom a dolgot!

4. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!Ez egy nagyszerű ötlet

Szia!

Ez egy nagyszerű ötlet szerintem, és valószínűleg meg is lesz oldva, hisz a mi dolgunkat is megkönnyítené.

5. dezsi80 / Guest

Szia Axell!Ezer bocs,ezt

Szia Axell!

Ezer bocs,ezt valószínű elnéztem,mondjuk nem volt nehéz,mert nem úgy néz ki,mint amit bemásoltak...no mindegy!

Nézd én teljes mértékben megértem a törekvést a dupla acc-al kapcsolatban,én nem azt mondtam,hogy az rossz,hanem,hogy ettől nem fog semmi sem változni,az alapvető problémát én abban látom,hogy túlságosan bonyolult megfogalmazásúak a szabályok,és nem igazán lehet értelmezni sem őket,én kértem már vezetőtől tisztelettudóan tájékoztatást például a kredit pontokkal kapcsolatban,jött is válasz,csak sajnos több kérdés merült fel a választ elolvasva,mint előtte volt!!!!
    1 példa. letöltöm a BHU-ról egy torrit,átállok seedbe a BHO-ra,kapok vagy nem kapok pontot,mert ha a szabályt veszem alapul,akkor nem,de abban az is benne van,hogy éjszaka íródnak jóvá a pontok,ami megint nem igaz,mivel napközben is jóváíródik,a másik sarkallatos része ennek a történetnek,hogy annyit csaltok amennyit nem szégyelltek,nincs ember a földön aki ki tudná számolni,és ellenőrizni a pontjóváírást....ne haragudj,hogy így fogalmazok,de ez nagy rakás sz.r,ez a pont rendszer,fogalmam sincs,ki volt az a sötétfelhő aki ezt kitalálta,de okos volt,mert ellenőrizni ezt nem lehet!!!!
    Ez azért elég nagy gond nem????
    Persze a többi általános rész megegyezik a többi magyar oldallal,de itt vannak olyan lyukak,amelyek előbb utóbb arra fogják sarkallni a felhasználókat,hogy más oldal után nézzen,és nem azt látni a főoldalon,hogy feltöltők jelentkézést várjuk,hanem állandó jelleggel,hogy újraosztjuk a rangokat,meg dupla acc,ki a francot érdekel?????de most komolyan,hidd el engem az se érdekel ha te törölnél személyesen...mondjuk okot nem szolgáltattam még eddig rá,de én már csak benézek hetente egyszer az oldalra,és ennyi,amit akarok a többi,hozzáteszem felhasználóbarát oldalról,és a külföldi oldalaimról meg tudom szerezni,és a fórumot meg minek olvasgassam????
    Egy értelmes téma nem merül fel,olvass már bele a TD,vagy SCC,vagy IPT fórumába!!!!Ég,és föld a különbség!!!
    Itt kezdődik a probléma...a másik meg,hogy szabadidőtökben csináljátok,jó nektek,hogy ennyi szabadidőtök van,gondolom a reklámbevétel se jön rosszul,ha jól sejtem,azért ne csináljunk már belőletek angyalokat!!!!!
    Ha meg nem tudtok fejlődni,akkor miért nem lehet bevezetni a támogatási rendszert????
    Ha a többi oldalnál működik,lásd külhont,nem kell messzire menni...nos?????
    Tudsz mutatni egy olyan hírt az elmúlt 6 hónapból,ami kifejezetten a felhasználóknak kedvezett volna?????
    Nem hinném!!!!
    Vagy legközelebb a lista lesz kirakva kik repültek az oldalról?????
    Bennem 3 fontosabb hír maradt meg 1-Meghívóküldés Karácsonyig nem lesz
    2-újraosztjuk a rangokat
    3-szűrjük a dupla acc-ot,jó kérdés,hogy mivel???na meg,hogy minek????
    Ebben szerinted mi volt felhasználóbarát,és mondjuk amitől az az érzése támad a tagnak,hogy húú de jó itt lenni!!!!
    Mindenhol szűrik,de nyomatják ennyire eszetlenül,ez a baj,na meg a nem tisztázott szabályok,mint a kredit pontok.......remélem ennyi példa elég????
    Szerinted???
    Remélem nem tűntem tiszteletlennek,de hidd el én sem szeretem a mellébeszélést!
    Amennyiben úgy érzed,hogy eme észrevételeim megérnek pár sort szívesen elolvasom figyelmesen,de akkor abban tartalom is legyen,és ne az,hogy majd így meg úgy,te,mint vezető,ezt hogy látod?
    Elsősorban ez érdekel,abban meg természetesen laikusként nem tudom,milyen háttérmunka zajlik,ezzel teljes mértékben egyet értek veled!
    Üdv. Dezső

6. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv,nos igen, helyenként a

Üdv,

nos igen, helyenként a szabályzat nem átlátható, ezt szorgalmazni fogom, hogy mihamarabb átláthatóbb legyen.
    1.
    - Igen, igen, ezt javítottam, már nem csak minden éjjel van seed időért kredit jóváírva, hanem minden 6. órában.
    - Nem értem mire gondolsz az alatt, hogy nem lehet ellenőrizni.
    - Ezt mondjuk nem nagyon értem, sebaj!...ha vmi folyik az oldalon, ami a felh. érinti, ha pozitív, ha nem, kötelességünk jelezni, nem is beszélve arról, hogy rengetegen el se olvassák, aztán utána néznek mi van.
    - Támogatást? Reklámbevétel? Annyi szabadidő? , tovább nem is folytatom...az oldalt a banner bevételekből tartjuk fent, ha vkinek nem tetszik, ott a profil, ki is kapcsolhatja és nem kell nézni, ha pedig vki tényleg támogatni akar minket, az megtalálja a módját, felveszi velünk a kapcsolatot.
    - Nos, pl. az oldalon rendezett különböző játékok, teszem itt a fogadásokat (F1, foci), akkor a bázis játékot, mellyel a felh. ingyenes letöltést, szorzókat, meghívókat és regisztráció lehetőséget nyerhettek? Ennyi elég?
    - (facepalm)...talán az, hogy a staff megpróbálja kiszűrni a nem oda valókat, hogy a becsületes felh. lássa, igyekszünk ellehetetleníteni az ilyesmit, mert szerintem te is örülnél neki, hogy becsületesen torrentezel, de van akinek van pl. több accountja, és visszaél a mai világ gyengeségeivel (IPv4), de viszont az oldal próbálja az ilyeneket kiszűrni.
    - A rangok már az elején meg lett mondva, hogy ideiglenesek, az új rendszer miatt, még nem tudtuk milyen kritériumokat állítsunk fel
    - Még mindig nem értem mi érthetetlen a kredit pontokkal, esetleg az én matematikai készségeim jobbak, mint a tied? (faceless)

Mindenesetre a szabályzatot igyekszem majd érthetőbbé tenni, ill. a kredit pontokhoz is több példát, bővebb fogalmazást írni (mást úgyse tehetek), és ha rajtam múlik, új rangok is lesznek.

Ha továbbra is felmerül benned vmi, akkor nyugodtan tedd azt szóvá, igyekszem mind a te, mind a más kérdésit megválaszolni, és elérni, hogy mindenki tisztán lásson.

7. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    BHO dupla acc

Azt szeretném kérdezni, mi kárt csinál az oldalon az, akinek több accountja van?

Elveszi más elől a lehetőséget?

Nem hinném. A felhasználói limit mindig annyi, ahány felhasználó van az oldalon. Most a limit 61,800 az userek száma pedig 61,747. 1-2 hete még 65 ezren voltunk és akkor annyi volt a limit. Azt mégsem lehet kiírni, hogy a limit 100 000, a regisztráltak száma pedig 50 000. Nem jól nézne ki.
    Meg azt sem lehet közzétenni, hogy a tracker nem bír 50 ezernél többet. Ezek csak példák.

Az a felhasználó aki nem képes 50 pontot sem összeszedni, nem való ebbe a közösségbe.

Ezt a szabályokból másoltam ki. Ha valaki több accot akar (nem tudom minek, de hadd döntse el a felhasználó) és bírja a nete, az 50 kredit is megvan, ez pontosan olyan acc mint a többi.
    Ha nincs meg a minimum kredit X idő után sem, kegyelem nélkül törölni. Ezt sokkal könnyebb nyomonkövetni, mint IP címeket, haverom gépe nem haverom gépe, egy gépről több acc, szóltam a staffnak, vagy nem és ehhez hasonló dolgokat figyelgetni.

8. trapista /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO dupla acc re

Nem tudom mi a bajod ?Más oldalakon is tilos a dupla acc.
    Ezen miért kell fenn akadnod ennyire.Minden oldalnak meg van a maga szabályzata,ha regisztrálsz egy oldalra azzal azt te elfogadod.akkor miért kritizálod amit elfogadtál?Azt se értem minek két acc egy felhasználónak?Egy acc is elég szerintem a töltögetéshez,eggyel is tudsz annyit töltögetni mint kettővel és így egy helyre számolja a krediteket is akkor szerintem nincs gond.Az oldalnak meg vannak tulajai és a staffjai ő döntsenek ilyen kérdésekben igazgassák az oldalt.Ha nem tetszik akkor szólj a staffnak hogy töröljenek vagy ne lépj be soha többet.De erről szerintem el lehet vitázni nagyon sokáig mert,mindenkinek más a véleménye.Én régóta töltögetek és örültem annak hogy 1 accom volt ,nem hogy kett?.

9. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    dupla acc!

Dupla account egy lehetőség a csalásra!Minden oldal másképpen reagálja le.A BHO így reagálja le.Ami pedig az usereket illeti, ha az user korrekt,már beírja regisztrációkor az adatlapjára,hogy azonos az IP-m ezzel meg ezzel,mert.....
    Aki meg arra vár hogy a vezetés szóljon neki,az nem tisztességes szándékkal reggelt az oldalra.Persze utólag, a bukás után, jön majd egy -két user hogy nekem ezért meg azért van két accountom,de az már késő!

10. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    bho

Engem az se érdekel,hogy lefokoztak,az sem hogy szűrik a dupla acc-ot,mert nekem csak egy van. :tef293: Azért egy dolgot kérdeznék én is.Körülbelül másfél éve regisztráltam,beléptem és nagyon jó érzés volt ,hoppá ez a legigényesebb legszebb oldal.Megértem újítások stb ,és azt se mondom hogy most a kinézet csúnya vagy rossz lenne.Kérdésem az rengetegen jeleztük ragaszkodunk a régebbi kinézethez,miért nem lehet megvalósítani ???

11. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Egyetértek

vaya ezen hozzászólásával a legmesszebb menőkig tudok azonosulni!
    Nem is értem mit kell ezen rágódni.
    Adva van a lehetőség hogy időben jelezze az user hogy egy IP címet használ társával, természetesen külön gépröl!

(Azért ez sem zárja ki a csalás lehetőségét! Élelmes csaló felkészül a csalásra!) :tef344:

Utólag már szerintem is kár rágódni a dolgon!

12. dezsi80 / Guest

Szia!Nincs itt senkinek

Szia!
    Nincs itt senkinek semmi baja,hidd el!
    Ez csakis azért tud ekkora port kavarni,mert az oldal ezt preferálja,nem pedig a F1 kvízt!!!!!
    Ennyi!
    Nézd ha valakinek van több acc-ja,akkor van,a kutyámat se nagyon érdekli,nemhogy engem,ha neki 5 legyen neki 5,én nem sajnálom,ugyanis 5-ször annyit fog feltölteni is!!!!
    A másik lehetőség,hogy semmit nem tölt fel,de akkor is jól jársz,mert lehet épp te seedeled neki,és kapod a k.pontot!!!!
    Rosszul jártál,persze,hogy nem!
    Szabályzat,szerinted a magyarok elolvassák??????Most ?szintén kérdezem tőled,ha hiszed ha nem az igazi,valós szerződéseiket nem olvassák el,ha meg elolvassák,nem értik!!!!!Ez a mai magyar valóság!!!
    Lehet te épp a ritka kivételek közt vagy,de ez sajnos nem mondható el a magyar átlagról!!!!!
    2:-szabályzat: hahaha,majd biztos egy bűnöző által kreált hülyeséget fogok jogi normaként elfogadni,ne nézzél már hülyének senkit!!!!!ezzel a szabályzattal,mehet a pi..ába!!!!
    Ugyanis a valódi jogi norma értelmében drágám,bizony bűnözők vagyunk,mind a hatályos PTK,mind BTK értelmében,kapjál már a fejedhez!!!!!
    Volt????Már nincs????Itt jó helyen jársz ha cserélni akarsz!!!!

13. trapista /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nincs itt senkinek re

Na most írtad le az igazságot!Ti fiatalok biztos így éreztek!
    De Amikor elkezdődött a dolog, akkor nem ez volt a helyzet!
    Örültél hogy bekerültél egy torrentcsere oldalra!Most meg mi van?
    Sok suhanz gyűjtöget hogy felvágjon az oldalakkal hogy neki ilyen is van.
    Ha véletlen kitiltottak az oldalról kerestek új meghívót.
    Az se baj hogy a másik ember mennyit "szenvedett" megérte és kitiltják-e őt,ezzel nem törődik.De te biztosan nem vagy ilyen.
    Ahogy írtad azzal tisztába vagyunk szerintem mind hogy mit követünk el !
    De te nem értetted meg a lényegét amit írtam.

14. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!A válasz roppant

Szia!

A válasz roppant egyszerű, de ugyanakkor nagyon bosszantó: a megfelelő ember hiánya.
    Sajnos jó ideje elégé elfoglalt az az illető, aki az oldal kinézetéért "felelős", aki vállalta, hogy ezt megoldja, de már rajta vagyunk, és apránként igazítjuk az oldal kinézetét, és fejezzük be a jelenlegi témák kinézetét.

15. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Dupla

Nekem ezzel az ég adta világon semmi bajom sincs. A szabályzattal sem.

Miért kell a staffnak ezzel a boszorkányüldözéssel foglalkoznia? Más dolguk nincs, mint azt lesegetni, mikor lép be a felhasználó a haverja gépéről? Manuálisan keresgélni az accountokban és eldönteni, dupla, vagy sem. Mert másképpen nem megy.
    Természetesen a félig-meddig épeszű usernek csak egy acc-ja van, mert a másik már értelmetlen.

Azért nem szólok a staffnak a törlés ügyében.

Csatlakozott 2007.01.28. - 00:06:57 (5 éve, 32 hete)

Bátran állíthatom, hogy ez alatt az idő alatt már tettem le valamit az asztalra. Valamit már átéltem az oldalon.(Talán még jogot is formálhatok arra, hogy megmondjam a véleményem. Akár igazam van, akár nincs.)

Szia vaya!

Milyen csalásra ad lehetőséget a dupla reg? Konkrétan a BHO szabályzatának figyelembevételével?

Minden új felhasználó kap 50 kreditet. Akármit is tölt le, már nem lesz meg az 50 pontja. Ha nem tölti vissza és nem lesz meg újra legalább az 50 kredit, eddig tartott a dupla reg.
    Nem beszélve arról, hogy ez nem tömeges jelenség, mert itt olyan ritka a regisztrációs lehet?ség, mint a fehér holló.

Most képesek ezzel foglalkozni még akkor is, ha benne van a szabályzatban. Olyan fontos 800 felhasználó duplája?
    A szabályzat csak addig kötelező, míg maradéktalanul be is tudják tarttatni. Soha nem fogják tudni tökéletesen kiszűrni. Akkor meg minek kínlódnak ilyen lényegtelen dolgokkal?

Az sem utolsó szempont, hogy most megint a BHO-tól hangos a fórum. És nem (csak) pozitív értelemben.
    Ennek nagyon, de nagyon nem örülők.

16. dezsi80 / Guest

Szia!Én értem,hogy te mire

Szia!
    Én értem,hogy te mire gondolhatsz,de így általánosítani,azért nem szép dolog!
    Ha gondolod privátban megadom az oldalaim felhasználónevét,engem egy oldalról sem tiltottak ki,és a meghívómat miattam retorzió nem érte soha!!!
    A meghívóimmal mindig tartom a kapcsolatot,mert nagyon sok esetben adnak olyan tippeket,amelyekkel meg tudom könnyíteni az ottlétemet.
    Igen abban igazad van,hogy mi sok oldalra bejutunk,és van aki valóban csak besasol,és továbbáll,tény,és való,igaz ez a része is az észrevételednek,De nézd meg az érem másik oldalát is!!!!
    Egy mai fiatalnak kreatívnak,tettrekésznek kell lennie ebben a rohanó világban,mi nem engedhetjük meg azt a luxust,hogy egy az étreben lévő kézzel meg nem fogható dolgot a magaménak tudjak,mi értelme????
    Mi értelme egy a valóságban nem megfogható dologhoz érzelmeket társítani??????Ne haragudj,jókat akarsz csacsogni,ott a facebook.......vagy mert napi szinten benézek a facera társítsak hozzá érzelmeket,ez is csak egy oldal,úgy mint a BHO,itt hibázik a BHO vezet?sége is szerintem,mert erre appellálnak,hogy megszeretik a tagjaik az oldalt,és örök hűséget fogadnak nekik,szó sincs róla....ebben a rohanó világban oda megyek ahol eredeti release legyen,és friss,nem fogok arra várni,hogy egy feltöltő feltegye az oldalra a angol verziót,ha ugyanabban az időben hozzájutok én is,és nem kötődöm az oldalhoz,mert ez csak egy plussz,ami szükséges a céljaim eléréséhez!!!!
    Nincs kötődés egy oldalhoz sem,a te szemléletmódod a helytelen,én nem igazán európai szemléletre vall...
    bizony a mai fiataloknak nincs értelme olyan tézisekbe belelovagolnia magát,ami csak egy eszköz.........
    És ne haragudj,hogy ezt írom,de az ilyenek miatt,és a nagyszüleim röghöz kötöttsége miatt vagyunk ma ott,ahol vagyunk,magyarán mondva a béka segge alatt 20 méterrel...
    remélem nem gond ha nem köszönöm meg neked???

17. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Felháborító

Én csak erre a pár mondatra szeretném a véleményemet leírni.
    Még,hogy gumigyuri szemléletmódja helytelen...
    A tézisek meg elavult szemléletmód....
    Szerintem meg pont az ilyenek miatt mint te, ki idejössz és úgy írogatod itt a valaki által a fejedbe pumpált hazugságokat mintha te írtad volna a történelmet.
    Azon gondolkodj el leginkább szerintem vajon milyen értékrendet képvisel szemedben az az ember aki képes ilyet leírni egy ilyen fórumon vagy bárhol máshol, hogy a szüleim vagy nagyszüleim röghöz kötöttsége miatt tartunk itt. Szerinted abban az időben mikor felmenőink voltak annyi idősek mint te vagy most, nem pont ugyan olyan szűk réteg határozta meg a nagy többség sorsát mint most.

Remélhetőleg azért hallottál azokról a "szavakról" , hogy becsület, tisztesség, család iránti szeretet és tisztelet. Ezek számodra bizonyára csak szavak.
    Írásodból kiderül, hogy te nem csak az általad birtokolt oldalakhoz nem köt?dsz.
    Az Európai szemlélet. Ez aztán szép.

18. dezsi80 / Guest

Hali Axell!Ajaj,akkor máris

Hali Axell!

Ajaj,akkor máris javíthatsz,mert nemcsak 6 óránkét mutatja a kerdit pontokat!!!!!!
    Kösz,hogy valódinak tartod a szabályzat nem teljesen egyértelmű mivoltát!
    Egy kérdésem viszont lenne,nekem az IPT-én nagyon tetszik ez az új Hitnrut szabály,x idő után kap pontot az user,ha meg nem osztja vissza 1-es arányig,ahhoz,hogy el tudja tüntetni -50 pont levonás,tehát muszáj seedben tartania a torrentet amit letöltött...kérdés,ti miért nem az átláthatóságra törekedtek????,
    Illetve ilyen szabályt miért nem vesztek át,és nem beszélve arról,hogy akkor a pontozás menete is átlátható lenne...mert ha most megnézem,nem tudok rajta kiigazodni,mivel ha nem egy torrentet futtatok,és nem abban az időpontban vonja,illetve adja vissza a pontokat,remélem egyet értesz,hogy nyomon követni a pontszámok alakulását szinte képtelenség,és nem hinném,hogy ez számotokra is egyértelmű lenne..persze példákkal lehet illusztrálni,de attól még a valóságban nem fogod tudni nyomonkövetni!!!!!
    A kérdésemre te sem válaszoltál még átállok seedelni a BHo-ra,úgy,hogy a BHU-ról,vagy épp a TD-émről lehúzott torrit lövöm át a BHO-ra jár pont,vagy nem??????
    A rangok is szerintem részletkérdés kategória,ezzel csak a felhasználókat kedélyállapotát borzoltátok,semmi értelme nem volt változtatni!!!!
    Ez sem jobb semmivel,mint az előző volt,azt is mondhatnám adtatok a szarnak egy pofont!!!

Nem érted miért nem lehet ellenőrizni a pontokat????
    -egyszerű a válasz,mert nem az adott idúpontban kerül,se levonásra,se pedig jóváírásra,persze lehet nekiállni mondjuk másnap,szerinted ki fog matematikust játszani????
    Senki ezt valószínű ki is használjátok,mert érdekes módon feltöltök 10GB-ot,és kevesebb pontjóváírás van másnap,mint előtte való nap,amikor csak 3GB-ot töltöttem föl,egyszerűen nem lehet leellenőrizni,és nem is tiszta,hogy mikor mi után jár pont.....
    ez számomra homályos,de nagyon!!!!!
    A támogatással kapcsolatban,én támogatnám,de nem látom értelmét,mert olyan dolgokkal foglalkoztok ami nem szorgalmazza az előrelépést!!!!
    Nekem az lenne a fontos,hogy onnan szedjem le a legfrissebb,és jó minőségű torrentet,tudjátok biztosítani,persze,hogy nem,amíg ebben nem lesz előrelépés el tudjátok magatok foglalni ilyesmivel is,csak a felhasználók fognak tovább állni,mi már nem a régi tagok vagyunk,akik érzelmeket társítanak az oldalhoz,ha nem kapjuk meg időben a jó torrenteket egyszerűen továbbállunk,és én úgy látom,hogy ti ezt nem igazán akarjátok tudomásul venni!!!!!!
    És a legkinkább vonzónak számító torrent oldalak közt ma magyarral ritkán lehet találkozni,a külfödiekkel pedig a 60.000-es taglétszámmal,és a pár ezres torrenttekkel nem tudjátok tartani a lépést,a mai kor követelményeinek egyszerűen ezen okonál fogva csak idő kérdése,hogy mikor tűnik el az oldal a süllyesztőben...na ez egy valós probléma,amellyel mintha nem akarnátok szembesülni????
    Én látom rosszul,vagy csak ennyire más kontextusból vizsgáljuk eme kérdésköröket?
    Szerinted Axell?
    Üdv.:tef161:.

19. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Axell egy szóra! BHO

Sziasztok!
    Szia Alex!
    Ha már egyik vezető itt van megragadtom az alkalmat hogy megkérdezzem tőled hogy mi van azzal a hibával hogy az ingyenesen letölthető anyagot elszámolja a tracker?
    Ha nálunk ilyen van, akkor simán vissza tudom állítani vagy írni neki a feltöltését vagy a letöltését.
    Saját tapasztalatomból éreztem ennek a valódiságát!
    Terméseztessen nem baj és nem égbekiáltó gond, csak én személyem szerint érzékeny vagyok minden oldalamra és próbálok olyan arányt és formát kialakítani az oldalon hogy sem gond, sem hiba sem panasz nem lehet a használatával!
    Akkor nem tudták ezt módosítani és visszaállítani.(segítői válasz)
    Most mi a helyzet ezzel a dologgal? megoldódott a probléma?
    Mivel van ingyenes anyagotok, de személy szerint nem akartam letölteni mert hátha elszámolja, és ha én gondolom így akkor talán nem vagyok egyedül.
    Köszönöm válaszod és sok sikert a továbbiakban az oldalatokhoz!

20. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    lehet hogy lemaradtam sok mindenről.
    acc ide acc oda szerintem elég egy is.
    azt mondja meg nekem valaki mit csinálhatok