Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. dezsi80 / Guest

Igazad van!

Szia!
    teljesen igazad van,ráadásul leellenőrizhetetlen a kerdit pontok le,illetve jóváírása is!!!
    Nézd egy dolgot tehetsz,lehúzod a torrentet nem seedelsz vissza belőle semmit,és elkezd fogyni......ha ez az oldalnak így megéri??????
    Kötelező seed idő úgysincs!!!!!

2. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igazad van! ??

Szia!

Khmm a torrent nem erről szól!a BP,a KP vagy hívd akárminek csak egy pacsi egy mosoly egy gesztus az oldal, oldalak részéről hogy valamivel "megköszönjék, hálálják" szóval valahogy kifejezzék az esetleges plussz seedet amit otthagysz,nem kötelező de jól esik mindenkinek, vagy mindegy kinek,ötleteim lennének hogy mikor legyen csak bp kp vagy akármi, "simán lehetne csak 1-es arány után is!" ez csak egy gondolat nem javaslat! :tef293: tuti a kis sebisek nem kapnának semmit szóval seedelj csak s fogadd el az oldal átalakulását!
    A "Véreskezű" kinyújtotta a jobbját az oldalon,ötletet adjatok neki ne "pofonokat" szerintem!

3. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    neked semmi sem jó

neked semmi sem jó vagy csak te is admin akarsz lenni azért írogatsz mindenhova hülyeséget dezse80 ???

4. dezsi80 / Guest

Bocs!

Szia!

Bocs,a JOZSEFKE feltett egy kérdést,maximum ennyit tud kezdeni a pontjaival...másra nem igazán tudja felhasználni!!!

Én csupán tájékoztattam,hogy van ilyen lehetősége is a pontjainak a csökkentése érdekében.Ennyi.

Nem azt kérdezte,hogy kell szabályszerűen torrentezni,hanem,hogy mihez tud kezdeni a pontjaival,többek között az általam leírtakban foglaltak szerint,hihetetlen mértékben csökkenthető a pontszám.
    Ez igaz!!!!
    Én nem azt írtam,hogy ez erkölcsileg elfogadható,hanem,hogy ez is lehetséges megoldás a pontjai csökkentésére!

5. dezsi80 / Guest

nekem 8

Nézd feltett egy kérdést,releváns választ kapott!!!!
    Miért kell ezen kiakadni????
    Ez is egy lehet?ség,nemigaz???
    Akkor meg???
    Ha az oldalnak nincs halvány sejtése se arra vonatkozóan,hogy mit kezdjenek a felhasználói a pontjaikkal,akkor a magyar leleményes ám!!!!!
    Ja,és még szabályba ütközőt se írtam,mivel valóban nincs az oldalon kötelező seed idő!!!
    Gondolod,a szerveres felhasználók azért fizetnek a szerverért,hogy még seedelnie is kelljen???Nagy tévedés,ez az oldal egyik előnye,olyan,mint a beload,felnyomja pár TB-re,és töltöget,mint marci hevesen,és elfelejt utána seedelni.....ez a valóság,vagy szerinted a bithumenen miért nyomják ezerrel a szerveresek,hogy összehozzon magának pár TB-t feltöltést,és eltöltöget öregesen seed nélkül!!!!
    Te is a fejedhez kaphatnál,ha nem lennének ezeken az oldalakon eme nem szép lehetőségek,már rég nem létező oldalak lennének!!!

6. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bocsika

Igen már Értelek!
    Én úgy fogom fel az egészet hogy átalakulóban van az oldal! Hogy merre azt majd meglátjuk,de hogy jobb legyen,itt az alkalom az ötletelésre!
    Olyan meg nincs s nem is lesz sose hogy mindenkinek LYolegyen,ebben tuti egyetértünk:tef293:

7. dezsi80 / Guest

Szia fekusz!Engem nem igazán

Szia fekusz!

Engem nem igazán érdekel az oldal alakulása,mivel semmiféle előrelépésről nem tesznek tanúbizonyságot!
    A másik,említed a kis nettel rendelkezőket,hát ne haragudj a kis nettel rendelkezők csak akkor rúgnak labdába,ha én a nagyobb sebességű netemmel kiszállok a seedelésből,egyébként hozzám csatlakoznának a letöltők,ez tény!
    Tehát,ha egy szerveres,vagy nagy sebességű nettel rendelkező mondjuk elfelejt seedben maradni,na azzl tud csak pontokat szerezni a kis nettel rendelkező,ellenkező esetben nem,tehát mi szűrhető le,az a jó,ha én és a szerveresek minél kevesebbet seedelünk,mert így tudunk kedvezni a kis sebességgel rendelkezőknek.
    Ez van,azután lehet erkölcsösnek is lenni akár!!!!

8. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Öhm...nem kötekedésként, de

Öhm...nem kötekedésként, de van kötelező seed idő (2 óra).
    És ahogy azt a kapcsolat szám is alátámasztja, sokan seedelnek.
    (Ami a kredit ellenőrzést részt illeti, lent írtam erről, nem is egyszer, ha gondolod nézz utána)

Amit lentebb írtál, igen, fontos a szerveres, és a alacsony sebességű átlag felh. labdába se rúghat mellette, viszont ezért is lett bevezetve közös valutaként a kredit pont, adatforgalommal is módosul, és seed idővel, így alacsony netesek is talpon tudnak maradni és az oldal elsősorban nekik akar kedvezni, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítsunk fel- és letöltésre, egyéni sebességtől függetlenül.

És azon felvetés, hogy mit kezdj a kredit pontoddal...nos erre én is csak egy kérdéssel válaszolnék...mit kezdenél a hatalmas feltöltési mennyiségeddel és arányoddal? :tef293:

9. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bármit

Bármit írnék neked csak tovább fokoznám a feszültséget, nekem BHO jó úgy ahogy van,most már,no nem a tracki változott hanem én!idővel kiderül minden, béke veled!

10. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!A meghívó ára jelenleg

Szia!

A meghívó ára jelenleg 5000 pont, viszont idő előtt semmikép nem szeretnénk kinyitni, hiszen meg lett mondva, hogy karácsonyig semmi, és magyarul nem szeretnénk segget csinálni a szánkból :tef293:
    Ötletnek nem rossz, talán emelünk is rajta, bár ezt erősen kétlem, abból is csak a nekünk lenne bajunk (ahogy most is), viszont talán ha lesz rá igény és beleegyezünk lesz nálunk is más oldalon elérhető funkció, hogy lehet rá meghívóra licitálni. (Ezzel viszont megint az lenne a gond, hogy koppintás, etc...)

Így egyelőre azt mondom várjuk ki a végét mi lesz karácsonykor, és akkor majd döntünk.

11. dezsi80 / Guest

Maximálisan egyet értek

Maximálisan egyet értek veled!
    Én ezt nem kötözködésként írtam,feltettek egy kérdés,és választ írtam rá,ebben részemről semmiféle rosszindulat nem volt!

12. SeEd / Guest

Axell

Szia. Be tudtam nézni az oldalra az ismerősöm accjával, csak annyi lenne az észrevételem hogy (bocs a kifejezésért) nagyon csúnyácskák a kategória ikonok, és egyáltalán nem passzolnak az oldal témáihoz. Gondolkodhatnátok rajta hogy lecserélitek. (Vagy esetleg csinálhatnátok róla az oldalon egy szavazást, kinek mennyire tetszik ez, és utána..)

üdv.

13. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!A hamarosan le lesznek

Szia!

A hamarosan le lesznek cserélve :tef293: , természetesen a mostani kinézetek közül is maximum egyiket lehet 98%-ban elkészültnek mondani, de az más téma.

14. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Axell

Meghívóra licitálni? pfff.. nehogy már tele legyen kofákkal a piac :tef293: én személy szerint nem díjazom az aukciót, valami emberibb kéne,akármi! átutalás a kidobás előtt áloknak, a mobil neteseknek a saját hibáján kívüli passziv port felhasználóknak akármi de hogy licit ne mááá.
    Koppintsatok nyugodtan! vannak jó ötletek más oldalakon, nem az a lényeg hogy egyedi fa.ságok legyenek,az oldalon,pontokkal nehéz tényleg ma mit kezdeni, és ő majd lessz valami! számomra ez legalább akkora kérdés hogy mikor lessz új skin :tef293: Szóval licitálás szerintem ne legyen, karikor nyittok írtátok,a piac tuti felpezsdől majd akkor , de jobb lenne a fára költeni a kp-t mint meghívóra:tef293:

15. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    lotto ?

nem ok a felhasználó bármekkora feltöltése ill KP-je van nem tud költekezni nem engedi a traci

16. dezsi80 / Guest

Szia Axell!Jó újra

Szia Axell!
    Jó újra látni!

Nem fogom fel kötözködésként,de most őszintén,mi az a 2 óra???egyenlő a semmivel!

Sokan seedelnek???Jó kérdés mihez képest????Ha az össz letöltőt nézzük,nagyon premier torrentnek kell lennie ahhoz,hogy esetleg a pár százas letöltöttségi szintet elérje,az nem sok!!!!

Ezt mondják a BHU-n is,hogy talpon tud maradni,igen ha úgy vesszük talpon marad,ha nonstop nyomja azt az egy oldalt,csak ma már senkinek sincs egy oldala,ez egy probléma,meg,hogy a kis nettel rendelkező megunja a banánt,és inkább bejut az ncore-ra,ahol tök mindegy mennyit tölt föl,csak kivárja a 48 óráját,és él mint marci hevesen.....

annó a kredit pont sem jó,persze az arány sem,az se jó ha sok a szerveres,mert fölnyomja akár 25TB-ra is,és magasról letojja,hogy a kis nettel rendelkezőnek marad-e kapcsolata,avagy sem!

Én kifejezetten az szeretem ha jön is,meg megy is föl a torri,na ilyen manapság nem sűrűn van!!!!
    Fontos lenne a szimbiózis,de nincs,ez is tény!!!

A 2-es számú válaszom az lett volna,hogy változtasson nevet,az jó sok pontba kerül,talán 20,500.-ba ha jól emlékszem???

Én semmit nem kezdenék 2TB-t feltöltéssel,nekem nem az a lényeg,nekem nincs is szerverem,én úgy kezdem,hogy ingyenes torrik,50Gb előny kiépítése,és utána simán válogathatok kedvem szerint.......én nem tartozom a szerveresek közé,mégis megállom a helyem bárhol!!!!
    vagyok egy pár olyan oldalon amiről azt lehet hallani,hogy nem lehet taépon maradni szerverrel sem,mégis ott vagyok!

Én is vissza kérdezek,ti,mint vezetők miért hagyjátok például a feltöltőnek,hogy egy dvd torrent esetében szerverrel felnyomjon 145GB-ot?????ez is releváns kérdés,miért nem lehet kilövetni a 5.ik letöltőt követően a szerveres feltölt?t,azzal tudnátok kedvezni a kis nettel rendelkezőnek!!!!

Vagy a feltöltők mihez kezdenek a extra magas TB-os feltöltéseikkel,és a hozzá kapcsolódó 100.000-es kredit pontjaikkal???HMmm?????

Én is tudok releváns kérdést feltenni,amiről halvány sejtésed sincs.....akárcsak a pontok kiszámításával kapcsolatban,ha én összeírnám Axell,egy többismeretlenes egyenletrendszert kapnék,de végeredményt nem!!!!!

Nos???

Fejlődés a kvíz?????
    őszintén érdeklődöm,vagy menni fog ez a fiók is a fiókba....

17. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!Igen, ez csak most

Szia!

Igen, ez csak most felötlött bennem, ostobaság volt, mivel nagyon csekély lenne rá az esély.

Jelenleg is van lehetőség azoknak a támogatására, akiknek kevés a pontjuk, csak kevesen használják (nem találják?) gondolom mert elég alacsony a követelmény ilyen szempontból.

Na igen, a skinek...örök problémák :tef161:

18. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Na ezt még egyszer, nem sokat

Na ezt még egyszer, nem sokat értettem ebből :tef161:

19. dezsi80 / Guest

Egy kérdés?

Axell!

Nektek saját ötletetek nincs is?????
    Dupla acc-szűrés=nCore koppincs,gyengébb kiadásban
    Meghívó licit terv=Bithumen licit koppincs.....eléggé érdekesen álltok a dolgokhoz???????

Ha már átmentek másolóba,legalább a TorrentDay-t másoljátok,jobban járunk!!!!!!

20. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    mi lesz karácsonykor????

mi lesz karácsonykor???? /sok ajándék otthon/ mivel lesz jobb mint most??? mindenki menekülne a bithorlós accától, de ti tudjátok, nekünk köszönettel illik adózni az időtökért, a ráforditott munkáért mindenért..mert ez igy illik..kapunk valamit mégis..csak egyre többet csalódunk..