Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Zero /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    valami

Üdvözöllek benneteket!
    Csak pár szösszenetet szeretnék itt leírni nektek.
    Seed idő: Aki régóta van az oldalon tudja,hogy volt nálunk minden féle megoldás már, 0.8-as visszaozstástól a 0.5-ig minden variáció.Felháborodás volt,nem volt jó a felhasználók számára.Most van egy alap,ami nem is mondható szabálynak,ez pedig a 2 óra seedben maradás.Most az a probléma, hogy ez túl egyszerű. Nos,ez miattatok lett ennyire egyszerű,inkább örülni kellene neki.
    A másik válaszom talán annak szólna aki azt írta, hogy milesz az oldallal.Az oldal már évek óta a top 4-ik. Az első 3 oldallal szemben van 2 év hátrányunk, hiszen annyival később alakult meg a BHO.Merje valaki azt állítani hogy nem értünk el semmit,hisz nem tud még egy olyan oldalt mondani, aki évek óta tartja ezt a szintet.És erre mondom én, hogy nem a csúcsra jutni nehéz,hanem ottmaradni.Nekünk ez a top 4 tökéletesen megfelel.Másrészt tessék megnézni a regisztrált felhasználók számát, és a kapcsolatok számát.Tessék mondani olyan oldalt, aki ennyi felhasználóval ennyi kapcsolatot produkál.
    Azt mondják, hogy jól bevált dolgon ne változtass.A BHO anno nem volt jól bevált dolog,és a változás igenis hogy kellett,mégha ez sokak szerint nem is volt jó húzás.
    Aki szereti az oldalt az látogatni is fogja,aki nem az megy máshová.Egy biztos,hogy a nevünk ott marad a torrentes világban,és többre vittük mint bármely velünk egy idős oldal.
    Ha itt bekellene fejezni,akkor is büszke lennék arra amit csináltunk és azokra, akik hozzánk jártak járnak és járni fognak.
    Üdvözlök mindenkit: Zero

2. Torrenter /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO

Így van. Annyival egészíteném ki, hogy az emberek amúgy sem a szabályok miatt seedelnek többnyire, hanem a közösség miatt, és az a lényeg, a kapcsolatok száma innentől mellékes. Grat az oldalhoz egyébként, tetszik!

3. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Zero

Szervusz Zero!
    Üdvözöllek e oldalon!
    Egyetértek veled,nagyon jó volt és ami fontosabb jó lett az oldal!
    pici negatívum:kevés a Skin!bízok benne,ahogy ígértétek,kapunk még idővel több fajta skint!
    Én továbbra is sikereres előrehaladást kívánok neked,nektek!

4. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kiváltás

Most mit kell nekem tulajdonképpen kiváltanom? A fórumban és a Gy.I.K.-ben sem találtam bővebb infot. Lehet, hogy van, de nem láttam.

Az oldalon ezelőtt nem volt kötelező seed idő. Vagy, mégis? Akkor meg, mit keresek még az oldalon? Már régen ki kellett volna rúgni. Az elkészült 280 torrent közül jócskán akad, amelyik kiváltásra szorulna. Igaz, van mellette 180 feltöltött is. Ennélfogva az arányom 12 körüli volt.

Miért nem seedeltem 2 órát? A legolcsóbb kifogások: úgysem vitte volna senki, le akartam állítani a gépet, máshova kellett a sávszél. Bevallom, nem seedeltem. Nem, mert nem kellett. Letöltő nem volt, az arányomhoz nem kellett, előnyöm nem volt belőle a staff meg nem követelte meg.

A szabály csak addig szabály, ameddig maradéktalanul be is tudják tarttatni.

A legrégebbi kiváltandó torrentem 2 éves. Ekkor valami katasztrófa történhetett az adatbázissal, mert elméletileg látszódnia kellene az 5 éves torrenteknek is.

''Ma estétől kezdve lehetőség van letöltött torrenteknél utólag kiváltani a seed időt, magyarul nem kell 2 órás seed időt elérni egy torrentnél.''

Ezelőtt is ez volt a gyakorlat. Akkor sem volt seed, és most sem lesz.
    Mi változott?
    Szerény véleményem szerint a 2 órás seed időt nem kellene enyhíteni. Ennyit igazán mindenki kibír. Én is elviseltem volna. Nem tudom már miért állítottam le annakidején.

Volna néhány kérdésem a nálamnál sokkal jobban informáltakhoz:

Miért kell kiváltanom több éves torrenteket?
    Miért jó ez az oldalnak, az esetleges letöltőnek, vagy netalán nekem?
    Mi lesz, ha nem teszem meg?
    Mivel tudom kiváltani, mit kell érte adnom?

5. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bobozs írta:Mivel megnőtt a

Sziasztok!

Nos a fenti (Bobozs kintről beküldött postja) hír nekem az első olvasatra is kacsának tűnik!
    Valljuk be!
    Azért egy 2-es alatti viszont 1-es feletti arány, már tisztességes vissza osztásra utal!

Nem gondolom hogy akármelyik oldalon ezt büntetnék, főleg bannolnák ezen felhasználókat.
    Nálam már a hír megfogalmazása is gyerekesnek tűnik!
    Az hogy valaki pedig megpróbál vissza élni más nick nevével egyszerűen
    nonszensz!

6. bubozs /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Köszönjük a staff intézkedését.
    üdv
    bubozs

7. vanderbild /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    1.8- as nál kivágtak!

Kedves Bithorló szerkesztők!

A feltöltési arányom mindig 1.8 felett volt folymatosan.
    Nem értem miért kellet a profilomat törölni. Ha elmagyaráznátok jó lenne.
    3 warmot szedtem össze a következőkért:

1. Leszedtem egy 20 mb HD pictures packot képernyővédőnek. Nem tudtam visszaosztani mert vihar jött és kikapcsoltam a gépemet.

Megkaptam érta az 1 warmot!

2. Leszedtem tőletek egy 5mb -os progit és szintén jött a vihar kikapcsoltam a gépem megint kaptam egy warmot.

3. Ismét leszedtem most egy 35 GB -os filmet nem tudtam szintén visszaosztani mert jött egy vihar megint megkaptam érte a magamét!

Na most!

Minden leszedett t..-et visszaosztottam a vihar után megnézhetitek.!
    2-3 órára amikor elment a csattogás ment a seedelés.

Szóval nem értelek benneteket és kicsit meg is vagyok sértődve hogy ilyen semmi kis dolgokért ezt kaptam. Ja és nem lehet senkinek sem írni mert nincs ám kapcsolat! Sehol! Itt valaki reagálna tőletek akkor megköszönném.

8. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!Már reagáltam. Először

Szia!

Már reagáltam. Először is tisztáznám, hogy nem warmot, hanem warn-t kaptál.
    Visszanézve az adatokat, a warnokat jóval a letöltési időpont után napokkal kaptad, tehát volt türelmi időd, hogy a vihar okozta áramkimaradás ellenére is seedelhesd.
    Arról nem is beszélve, hogy volt peer kapcsolatod az oldallal, tehát a vhonnan futtattál aktív torrentet, seedelhetted volna azt.
    Harmadszor pedig, az oldalon nem figyelünk semmiféle arányt, csak is kredit pont van figyelembe véve, ill. seed idő a visszaosztással kapcsolatban.

9. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    vanderbild

Szia!

Nagyon sajnálom, ami veled történt. Ezeket a szabályokat, a teljesség igénye nélkül, kimondottan a a te eseted kapcsán másoltam ki. Ezek mindenki számára hozzáférhetőek.
    Ha megengeded, megpróbálom értelmezni a történteket a saját meglátásom szerint. A tévedés lehetősége nincs kizárva.
    Ha akarod, megerősíted, ha tévednék megcáfolod.

A második figyelmeztetés (WARN) után nincs harmadik figyelmeztetés, hanem a felhasználót töröljük.

A harmadik kredit warn (kevés kreditpont miatt kapott figyelmeztetés) után tiltunk az oldalról. Az a felhasználó aki nem képes 50 pontot sem összeszedni, nem való ebbe a közösségbe.

Felhasználó - Ha a kredit pontjaid 50 alá csökkennek Kreditwarnt és Letöltés megvonást kapsz.(Kreditwarn ideje 1 hét)
    Kredit warn = Alacsony kredit pont szám esetén, kaphatja meg a felhasználó. 50 pont alatt értéknél, kredit warn jár.
    Szuper felhasználó - Az a felhasználó, aki legalább 6 hónapja regisztrált, legalább 500 pontot ért el.

4 hétnél korábban regisztrált felhasználók esetén, a rendszer nem figyeli őket (rendszer szankció mentesség), azaz 4 hét után már reméljük, hogy minden új felhasználó készen áll arra, hogy tudjon lelkiismeretesen torrentezni.
    A kredit warn időtartama kredit mennyiségtől függetlenül 1 hétig tart.
    Kredit warn idő előtti eltávolítása, 4000 kredit pont levonással jár.

Az arányomat nem látom még a saját adatlapomon sem. (persze ki tudnám számolni)
    Valószínűleg kredit warn kaptál, mert ha más szabálytalanságot követtél volna el, már a 2. után töröltek volna.

Felhasználói rangban lehettél és a pontjaid száma alig lehetett több 50-nél.
    Letöltöttél valamit és a pontjaid száma 50 alá esett és megkaptad a warn-t. Ezt még kétszer megismételted.
    Szerény véleményem szerint csak akkor szabad letöltened, ha a torrentért járó pontok levonása után is több mint 50 pontod marad.
    4 hét alatt, amíg nem figyel a rendszer, b?ven lett volna alkalmad gyarapítani a pontjaid számát.
    (Megpróbáltam. Jelenleg 2 torrentet seedelek. Nem a pontok végett. Amúgy is a merevlemezen vannak, nem értem még rá megnézni őket, a kliensben nem állítottam le, se nem osztanak, se nem szoroznak, a feltöltés szempontjából meg sem nyikkannak, de azért a pontjaim szépen növekednek.

Nem titkolom, kötődőm az oldalhoz, az előléptetés után elit rangra fokoztak le és nem vagyok elvakult fanatikus felhasználó. Sőt, ha megnézed a a lentebbi bejegyzéseimet, nem éppen magasztaló hangnemben fejtettem ki a véleményemet az oldallal kapcsolatban.
    A te ügyedben is megpróbáltam tárgyilagos maradni. Nem tudom, hogyan sikerült.

Üdv!

10. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Válaszok

Üdv!

A közleményben le van írva, ahogy azt fent is bemásolták, kissé hamarabb, mint ahogy egy apró pontosítást tehettem volna, jelenleg a GyIK-ban még nem szerepel ezzel kapcsolatban semmi, ezért lett írva, hogy felmerülő kérdéseket a fórumban megválaszoljuk.

Nem tudom hány éve lehetsz az oldal tagja, de volt kötelező seed idő, ami szerepel a feltöltési szabályzatban.

Ez a hozzáállás gyerekes, az, hogy nem kaptál érte figyelmeztetést szerencse.

5 éves torrent talán azért nem látszik, mert azóta már törlésre került.

Ez csak egy lehetőség, és nem kell tartani, a rangonként durván 1-2 torrentre van lehetőség kiváltani 30/20/7 napos időzítéssel, ezzel azokat próbáljuk segíteni, akiknek esetleg áramkimaradása volt, vagy nincs ideje seedelni, vagy bármi más, a rendszer úgy lett megcsinálva, hogy ne legyen bel?le rendszer, átlag felhasználónak havonta egyszer van rá lehetősége.

"Miért kell kiváltanom több éves torrenteket?"
    Senki se mondta, hogy ki kell.

"Miért jó ez az oldalnak, az esetleges letöltőnek, vagy netalán nekem?"
    Olvasd el feljebb.

"Mi lesz, ha nem teszem meg?"
    Ha feltűnsz egy moderátornak, akkor warn.

"Mivel tudom kiváltani, mit kell érte adnom?"
    A funkció ingyenes, nincs érte kredit pont levonás.

11. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    őszi Kabát:tef293:

Hali mind!

Kicsit más lett a ruhája a BHO-nak :tef293:
    Nekem tetszik :tef293:
    Köszönöm a munkátokat!

12. menszi / Guest

érdeklődés

Tisztelt Bithorló Szerkesztők !Érdeklődni szeretnék hogy miért nem tudok belépni az oldalra szerintem semmi olyant nem tettem amiért ki kellett volna zárni!Legyenek szivesek válaszolni mert eléggé bosszant a dolog, esetleg annyi a bűnöm hogy kicsit régen léptem be idő hiány miatt!!Menszi néven voltam fent de a napokban mikor szerettem volna belépni egyszerűen nem engedett!Ha megtennék hogy utána néznek azt meg köszönném mert már két éve tag voltam és nagyon sajnálnám ha elveszíteném az ottani helyemet:tef10:Válaszukat türelmetlenül várom és köszönöm!Menszi

13. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv!Az említett felhasználói

Üdv!

Az említett felhasználói nevet nem találtam az oldalon, naplóban se, nem tudom mikor léptél be utoljára, de erős a gyanúm, hogy inaktivitás miatt lettél törölve.

14. menszi / Guest

Üdv Axell!Köszi a gyors

Üdv Axell!Köszi a gyors választ igazából én sem tudom mikor léptem be de az biztos hogy az újítás után még igen sajnos nyomós okom volt amiért nem voltam!Kisbabám született aki idő előtt érkezett és sokáig kórházban voltam:tef10:Legalább kaptam volna a törlési szándékról egy e-mailt!!De mindegy ezt most már nem lehet visszacsinálni!Egyébként még 3 torrent oldalon vagyok fent és ott nem történt törlés pedig ugyanakkor voltam fent amikor BHO-n!!!Üdv:menszi

15. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv, törlésekről ált. megy ki

Üdv, törlésekről ált. megy ki e-mail mindig, azt, hogy más oldalak hogyan állnak hozzá a felh. inaktivitásához más tészta.

16. menszi / Guest

ut kérdés

Helló!Na még egy utolsó kérdés lenne !Akkor is inaktív valaki ha folyamatosan seedelő?Mert én letöltöttem egy filmat 06 25.-én és még mindíg seedelem ill nem mert ki lettem tiltva .de az uTorrentben még mindíg benne van:tef293:
    (a másik oldalakat csak azért említettem meg mert te írtad hogy ez más oldalakon is így van az egyik válaszodban:tef293:

17. snooki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re

apummal is ez volt a gond,pár hetet nem volt fent aztán figyelmeztetés nélkül törölték!
    Vannak akik unatkoznak vagy igy jobban érzik magukat hogy ilyenekért törölik az embert,mert a meghivozás is szünetel tehát nem azért törölnek hogy több hely legyen másnak mert ettöl még igyse jut be más se az oldalra tehát érthetetlen dolog,de ez van sajnos!
    üdv

18. wasabi521 / Guest

BHO

szia!

én is így jártam inaktivitás miatt töröltek 980gb feltöltésem volt és 19 torim seedben is volt mert serveresen töltöttem vissza de ez sem érdekelte az oldalt már nem bánom de ha lessz meghívózás meghivatom újjból magam. :tef293:

19. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Azért

Azért ez picit durva.Valaki bejelentkezik hetente ,de esetleg csak nagyritkán szed valamit semmi gond nincs.Valakinek elfoglaltsága van nem jelentkezik be de seedbe áll 19 torival őt meg kirugják? Azért ez nevetséges picit.

20. menszi / Guest

szia

Szia!Na mindegy már így jártunk!Nincs mit tenni én meg még azt gondoltam hogy minden ok mert a smileym úgy vigyorgott hogy csak no::tef293:))de ezek szerint tévedtem!