Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Hege07 / Guest

Segítség kérés

Azzal a problémával fordulnék Önök felé, hogy néhány napja nem tudom elérni a felhasználói fiókomat. A fiók felhasználóneve: Hege07 A jelszó: ***** volt, melyet egyik napról a másikra nem fogadott el a rendszer. Mikor megpróbáltam új jelszót kérni, megdöbbenve tapasztaltam, hogy a következő üzenetet kaptam: "Ez az e-mail cím nem található az adatbázisban..."
    A helyzet az, hogy nem emlékeztem pontosan, melyik e-mail címem volt megadva a fióknak, mert kettőt is használok, és regisztráláskor teljesen biztosan a ********* címet adtam meg, viszont mivel időközben inkább a ******** e-mail címemet használtam, ezért úgy emlékszem, Bithorlón is megváltoztattam, de nem vagyok benne száz százalékig biztos. Viszont mindkét címnél ugyan azt a rendszerüzenetet kapom, hogy nem található az adatbázisban! Viszont véletlenül rosszul írtam be a címemet, és nagyon meglepődtem, hogy a ******* címet meg elfogadta a rendszer, és elküldte rá a levelet. Még egyszer megpróbáltam azzal, és megint Siker! Ezzel csak az a gond, hogy ilyen e-mail fiók nem létezik, nekem nem volt ilyen e-mail címem, és hotmail/msn rendszerében SINCS ilyen felhasználói fiók, tehát egy nem létező e-mail címre el tudtam küldeni a jelszómódosító e-mailt. Nem tudom, mi most a helyzet. A két létező e-mail címemre, a *********, és a ******** sem kaptam semmiféle e-mailt, olyat sem, hogy esetleg töröltek volna, bár a törlés egyébként is kizárható, hiszen a fiók létezik, csak nem tudok hozzáférni. (Erős a gyanúm egyébként, hogy feltörték, és ellopták, viszont azt nem tudom, hogy az email fiókomhoz hogy fértek volna hozzá) A seedjeim még mindig aktívak. Kérem, nézzenek utána a problémának, remélem tudnak segíteni! Előre is köszönöm a segítségüket!

Szerk Atlantisz!
    Ne írd ki az Email címe és a jelszavad se !

2. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hege07

Szia!
    Én nem régen regisztráltam egy oldalra. Mikor az emailt beírtam, egy betű kimaradt, de csak akkor vettem észre, mikor kiírta, hogy a vissza igazoló emailt elküldte az általam megadott címre, és zárójelben ott volt az elgépelt email. Megnéztem, az email szolgáltatónál létezik-e ilyen fiók, és mivel nem volt, beregisztráltam, és ott volt a megerősítő email :tef293: Lett egy email fiókom, amit eredetileg nem akartam, de ez van.
    Azt javaslom, ha valóban nem létezik az az email, amire kiküldték neked a jelszó emlékeztetőt, regisztráld be magad :tef293: Semmit nem vesztel vele.

3. wasabi521 / Guest

én sem értem

hello!

én sem értettem a dolgot de az igaz,hogy nagyon ritkán néztem be az oldalra de másik oldalakat sem látogattam sürün amióta a BHO rol kilöktek azóta naponta belépek 1-2 másodpercre hogy aktivnak lássanak
    én nem szólom le az oldalt azért mert kirúgtak legfeljebb visszaregelek ha lessz rá lehetőség.
    nevetséges? valószinüleg igen de én nem ragaszkodom oldalakhoz letölteni járok a legtöbbre ahol vagyok visszatöltöm becsülettel azt amit leszedek és ennyi.

Peti

4. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    30.09.2012 - Top 10 játék

Kedves Felhasználóink!

Augusztus végén indítottuk el a Top 10-es Rádiós játékunkat , amelyben a Top 10 kedvenc zenéiteket kértük. Most itt az ideje hogy sorra vegyük a zenei kéréseket.
    Egy Rádiós műsor keretében 2012.10.02-én 18:00-tól leadjuk a Top 10es játékban összegyűlt kérések legtöbbet kért Top 10es listáját a BHO Rádióban. A 3 legtöbbet kért zene beküldői közt pedig jutalom kreditpontokat fogunk kiosztani.
    A jutalom kreditpontok mértéke a Rádióban való lejátszást követ?en fog kiderülni.
    Reméljük jól fogtok szórakozni az adás alatt is.

BHO Rádió Team és Bithorlo Staff

5. R3hab /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok!Öcsémnek van

Sziasztok!Öcsémnek van regisztrációja az oldalatokon, de közösen használjuk.A múlthéten meg kaptuk az első büntit, ami 5 napig nem enged letölteni az oldalról.A mai nap folyamán be szerettem volna lépni az oldalra és valamiért nem enged be.Az lenne a kérdésem, hogy mi ennek az oka?Válaszotokat előre is köszönöm.Öcsém felhasználó neve: kisosi

6. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    R3hab

Szia!

Rákerestem Felhasználó keresővel a megadott nick névre (kisosi).
    Sajnos nem volt találat! :tef10:

7. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    R3hab

Üdv .

Beregizel hozzánk és az alábi linken eléred a Bithorlo kapcsolattartóját , pm formájában megkéred szépen segítsen , segíteni fog . :tef293:

@Axell

8. R3hab /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Köszönöm, hogy rákeresett

Köszönöm, hogy rákeresett erre nem is gondoltam.De most döbbenten ülök a gép előtt, hogy ez most hogy lehetséges.

9. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    R3hab Tanács

Szia!
    Azt tudom én is javasolni fogadd meg [ @Atlantisz ] tanácsát!

10. Cintia / Guest

Szomorú

Szeretném megkérdezni hogy miért lettem törölve? nem sikerül belépni új jelszót sem küldenek:S nem értem. ilyenkor mit lehet csinálni: Szintia néven voltam ott:tef10: ( Szolgáltató váltás véget nem volt nettem pár hétig) de úgy látom hogy több felhasználónak is van ilyen gondja.. sajnos..

11. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szomorú re.

Szia!
    Sajnos csak azt tudom tanácsolni, amit a többieknek is javasoltak, írj a kapcsolattartónak.
    @Axell

12. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    re szomorú

Szia!
    Ezt találtam:

Felhasználónév Csatlakozott Utoljára aktív Nem Rang
    Szintia 2012.04.01. - 11:07:02 2012.09.10. - 07:10:34 Szuper felhasználó

ha ez te vagy akkor nem lettél törölve, próbálj jelszó emlékeztetöt kérni

13. Cintia / Guest

Kértem többször is de nem

Kértem többször is de nem kapom meg:S

14. Cintia / Guest

Szia.. ohh köszi de hogy

Szia.. ohh köszi de hogy tudok neki írni.. s:S

15. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Cintia

Cintia wrote: Szeretném megkérdezni hogy miért lettem törölve? nem sikerül belépni új jelszót sem küldenek:S nem értem. ilyenkor mit lehet csinálni: Szintia néven voltam ott:tef10: ( Szolgáltató váltás véget nem volt nettem pár hétig) de úgy látom hogy több felhasználónak is van ilyen gondja.. sajnos..
    Szia!
    Rólad, már ha te vagy ezt találtam!

Neked is javasolnám írj [ @Axell ] -nek!

16. Bluesky / Guest

Cintia

Katt a linkjére és személyes üzenet küldése.

@Axell

17. Cintia / Guest

igen az enyém volt.. csak

igen az enyém volt.. csak sajnos valaki volt olyan kedves és átírta jelszót.. privátot nem tudok senkinek írni..:tef10:

18. Bluesky / Guest

19. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!Az említett account

Szia!

Az említett account törlésre került, e-mailben kaptál róla indoklást.

20. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!Ha az említett account

Szia!

Ha az említett account ("Szintia") a tied, akkor próbálj meg jelszó emlékeztetőt kérni, e-mail cím elv. nem változott, az email-ed: pu****@*****.com, ha a jelszó emlékeztető vmiért nem érkezne meg, akkor kérlek a fent említett e-mailről írj egy e-mail az oldal e-mail címére, ott írd le mi a gond, és meg lesz oldva.

Ha más lenne a felh. neved az oldalon, akkor kérlek írd ide mi az.
    (Nem volt inaktív felh. törlés, bár nemsokára esedékes)