Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Jony79 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hát gyerekek több támogatásra

Hát gyerekek több támogatásra számitottam lehet csak én vagyok ennyire igényes üdv.

2. pingpongguru / Guest

sziasztok nem tudom mi a baj

sziasztok nem tudom mi a baj 3 éve vagyok tag az oldalon és most egyik pillanatról a másikra nem tudok be lépni vagyis a bejelentkező oldalt sem jeleníti meg mi lehet a baj ha valaki tudja írja már meg nekem kb 3 napja van így minden más megy a gépen kösz a választ!!

3. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    De,mi?

Szeva!
    De mi legyen?Mindenhol van minden...
    Ami meg a meghívót illeti,mindenkinek van 5 vagyis (nem tudom,mekkora a felhasználói légyszám,de ha 50.000)250.000 db. meghívó vár kiküldésre...Vegyék el?Akkor minek adták?!
    Lehet 100.000 kreditpont is egy hívó,ha mindenkinek,van egy csomó.
    Üdv!

4. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    na meg

Szia!
    Na meg a zárás előtti freereg is érthetetlen számomra,ha a minőség emelése volt a cél...
    Üdv!

5. Loki / Guest

na látod...:tef293:

Na látod én azt nem tudhatom, de pont ez a gond, mindenki tele van meghívóval, így nincs tétje egy meghívásnak. Legyen 100 ezer kreditpont például egy meghívó, és kelljen "dolgozni" egy kicsit érte. Az is igaz hogy mindenhol van minden, akkor viszont gyorsaságban kell valamit felmutatni, kell rls er csapatokat szerezni hogy oda kerüljön fel valami elsőként, ilyenekre gondoltam els?sorban, tudom nem egyszerű, de ezek nyomnak manapság a latba. Az hogy nem lehet bejutni senkinek nem jó, hosszú távon hátrébb dobja csak az oldalt, kell mindig a vérfrissítés hogy a régi torrenteket is töltse valaki stb.. stb..

6. Anonymous / Guest

bhoo

Szeretném tudni miért nem tudok belépni? írtam a bithorlo címére pár napja de nem válaszolt senki!!! mi történt az oldallal?

7. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Anonymous- nak

szia :

Igy nem nagyon tud segiteni senki de ha beregizel ide és
    @bubozs - nak írj itt az oldalon pm - be mi volt a nickneved és mi van az acc - al ? választ fogsz kapni kérdésedre .

Üdv -

8. bubozs /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Belépés

Ha a login oldal sem jön be akkor az a problémád hogy az oldal elköltözött és te még a régi cimről akarsz belépni.
    Új cim: www.bithorlo.net

Mielött arról lenne szó hogy ezt senki nem mondta nézz körül kicsit lejjebb.
    üdv

9. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    na de

Na,de ha 100.000 kredit 1 meghívó,akkor is a felhasználóknak közel 300.000 meghívója van jelenleg,ki költene meghívóra,és minek tenné?!
    Nekem ötletem sincs,mert az se jó,ha nem lehet bejutni,meg az se ha könnyen...Viszont,ha megnyitják a meghívást,akkor könnyen lehet majd,mert sok a meghívó.
    Am. anno engem kimondottan zavart,hogy mikor utoljára volt meghívás,akkor sokan 100 giga beload upot sokalltak egy BHO meghívóért...Azért ennél sokkal többet ér/jobb ez az oldal...

10. Loki / Guest

Épp

Éppen arra gondoltam, hogy ne legyen alapban senkinek sem meghívója, és csak sok bónuszért tudjanak szerezni, ami kicsit növelné az oldal értékét, de csodát akkor se várjunk hogy majd terrákat adnak egy bho hívóért, mert ugye amíg van jobb konkurencia vegyes oldalakból addig nem könnyű érvényesülni. Egyetértek amúgy hogy 10 Gigáért n sem adnék egyetlen meghívót sem, akkor már inkább ingyen adom. De irreális áron sem érdemes pl. 600-1000 Gb.

11. Anonymous / Guest

belépési hiba

Szia. Itt sem jön be az oldal www.bithorlo.net, semelyik böngészőn. Én most húztam újra gépet, tehát vírus egyéb más kizárva és így sem működik. UPC-s netet használok, barátnőm inviteles nála tökéletesen működik az oldal. Nem tudom mi lehet a gond, esetleg a UPC szívat.?

12. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO login

Sziasztok!
    A BHO-n új login oldal készült. Nekem elnyerte a tetszésemet, köszönöm :tef293:

13. Loki / Guest

ha a

Ha a jelszóemlékeztetős ablak is olyan lenne, akkor még jobb lenne az összkép, és a regisztrációra kattintva is egy snassz fehér 404 es ablak jön be, oda is lehetne színben egyezőt csinálni.:tef293:

14. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szeva greg81!

Bizony nagyon jol nez ki az uj login oldal! Most meg kukk a bithorlo oldalamat !KLASSSZZZ! Koszi az infot! Udv: JOZSEF

15. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO login

Ez iss jol nez ki ,gratula erte , de mindha a nagyon regi csak inkab az tecet a Tuzes tema :tef293:

16. Anonymous / Guest

belépési hiba

Szia. Nekem is hasonló gondom volt, ide is írtam, gépet is újra telepítettem, de nem segített. A megoldás annyi, hogy proxy serveren keresztül kell megnyitni az oldalt. Nekem így bejön. Remélem nem kapok bant, amiért kb 4 napja nem seedeltem az oldal elérhetetlensége miatt.

17. bubozs /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    ha a

Rajta vagyunk a dolgon.Amint lesz rá idő az is elkészül!
    Mert ugye a coderek is a szabadidejükben dolgoznak!!!

18. zorro24 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    SziasztokNem tudok belepni a

Sziasztok

Nem tudok belepni a honlapra 4 napja , azt irja hogy profilom torolve es az aranyom is jo volt most ezt nem ertem hogy mi tortent.Lehet valamit csinalni?
    Koszonom

19. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    zorro24

Szia!
    Regisztrálj be ide az oldalra és írj PM-et Axellnak, ő a Bithorlo kapcsolattartója.

20. Anonymous / Guest

furaa

regiztem de nem tudok belépni...ezt írja: a felhasználó zárolt, vagy még nincs aktiválva. ide is meghívókel?